Prepad z cerpadla agr

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jozef825
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od jozef825 »

Tak vycistil som celu palivovu sustavu nadrz,hadicky....cerpadlo som otvoril nieco vytieklo potom zase zavrel na hadicku ktorou cerpadlo taha som dal lievik a dal cistu naftu najprv netahalo nejaky cas som sa stym babral cistil som prepichoval co sa dalo chvilu potom prepad isiel potom zase nie a az nafta vytlacila vsetok olej do riti tak cerpadlo uz ide pekne prepad funguje....samozrejme novy filter a vymenil som aj motorovy olej v ktorom bol ten vyfrit takze myslim ze je to uz v poriadku spravil som vcera 200km a bez problemu takze vam dakujem za rady a za pomoc :) este mam jednu taku vec niekedy ked nastartujem cerpadlo vyda hnusny zvuk podobny ako ked preradite bez spojky neviem ci sa to cerpadlo zavzdusnuje lebo co? ale myslim ze to sem tam robilo sem tam aj pred tym nez som ho otvoril cim by to mohlo byt?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Obdivuji Edisony, kteří z důvodu úsporu peněz lijí DOBROVOLNě do svého vozu sračky..A kolikrát mají i nějaký ten semestr za sebou.. :D
Ale bohužel jen z filosofie...
nepropadat panice...
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

jericho-3 píše:Obdivuji Edisony, kteří z důvodu úsporu peněz lijí DOBROVOLNě do svého vozu sračky..A kolikrát mají i nějaký ten semestr za sebou.. :D
Ale bohužel jen z filosofie...
Ty to evidentně nechápeš. Nejde o to ušetřit za palivo nebo gumy. Tady ušetří konkrétně třeba 1000 kč za měsíc.
Když potom nasype do výherního automatu 5000 kč, tak vlastně jenom 4000 kč, víš.
Chlast, cigára a auťáky má prostě o 1000 kč měsíčně levnější, to je ta finální úspora. :)
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
jozef825
Sběrač informací

Příspěvek od jozef825 »

Za mesiac usetrim dobrych 200eur to znamena za rok mam na kupu druhej octavie takze naozaj nehladim nato aby mi motor vydrzal najblizsich 20rokov a olej bola evidentna blbost tam liat no na domace mero som uz odjazdil velmi vela a nie len ja sam a auta slapu bez problemov takze nechapem comu sa cudujete
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

No ono na to jezdit jde,ale musí se ohřát,přefiltrovat a pak poslat do čerpadla,jinak jsou jen problémy a člověk je z toho nasranej. :)
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

josef825-a koupil sis tu novou Octavii ? :)
Já to mám zas obráceně, koupím si sráč za pár šlupek,prachy, které jsem tím ušetřil propiju a na palivo si vydělávám po večerech v dílně... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“