Na dovolenou do Polska,vaše auto už tam je...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

policajti byli a budou stádo blbců a kdo tam jde dělat tak se stím musí smířit,

jeden známý je bezdomovec, bydlí v lese a dojíždí tam na motorce nikomu nikdy neublížil ale v krvi má prostě pořád do dvou promile, tak ho párkrát chytli a odsoudili a že zaplatit 6O,OOO nebo rok basy, kde asi by vzal bezdomovec 6O,OOO nikde,
ho zabácli už bude mít výstup, danoví poplatníci zaplatili za rok basy 36O.OOOKč, a co dál zas bude mít ty své dvě promile a jezdit v lese na motorce, ;) miloš
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

kibi... ale no tak, nevím, kde sloužíš, ale 14500,- čistého?... to v Brně ani ve Slavkově namají ani ty nejnižší "uliční šlapky"... takový plat mívají jen občanští zaměstnanci... nikoli příslušníci
Nebo tady servíruješ platový tarif v čistém bez osobního, bez příplatku atd?

Samozřejmě chápu, kolik udělá v průměru jeden plat náměstka 150tkč, proto se raději řídím mediánem... si ho zjisti...

(původních 25%) za nepodnikání (noteeth), njn firmu musí mít papírově manželka... se zeptej plk. Jardy Vaňka a dalších, jak se to dělá... mimochodem slušnej motokrosař :)

Co se týká hadrů, tak nevím, jak ta vaše vycházková, ale černý trika jsou 100% bavlna a "čerňáky" jsou také super 8)... taktickou a balistickou máte také slušnou...

Je vám špatně? OK, dejte výpovědi jako doktoři... na to právo máte, byť jste ve služebním poměru...

Osobně, co znám expolicisty, tak si v civilu k výši svého původního platu nejsou schopni ani čuchnout... tedy nebýt výsluhy... pak jsou cca na svém (LOL) ... jo pardón pár vyjímek a přeběhlíků také znám 8)
GIV Variant TDi ???kW
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

Slavkov píše:kibi... ale no tak, nevím, kde sloužíš, ale 14500,- čistého?... to v Brně ani ve Slavkově namají ani ty nejnižší "uliční šlapky"... takový plat mívají jen občanští zaměstnanci... nikoli příslušníci
Nebo tady servíruješ platový tarif v čistém bez osobního, bez příplatku atd?

Samozřejmě chápu, kolik udělá v průměru jeden plat náměstka 150tkč, proto se raději řídím mediánem... si ho zjisti...

(původních 25%) za nepodnikání (noteeth), njn firmu musí mít papírově manželka... se zeptej plk. Jardy Vaňka a dalších, jak se to dělá... mimochodem slušnej motokrosař :)

Co se týká hadrů, tak nevím, jak ta vaše vycházková, ale černý trika jsou 100% bavlna a "čerňáky" jsou také super 8)... taktickou a balistickou máte také slušnou...

Je vám špatně? OK, dejte výpovědi jako doktoři... na to právo máte, byť jste ve služebním poměru...

Osobně, co znám expolicisty, tak si v civilu k výši svého původního platu nejsou schopni ani čuchnout... tedy nebýt výsluhy... pak jsou cca na svém (LOL) ... jo pardón pár vyjímek a přeběhlíků také znám 8)

Sloužím v Ústeckém kraji, sloužil jsem v Praze a myslím že přehled mám...v I. tarifním stupni a III. tarifní třídě s rizikovým příplatkem (nenárokový 1000-6000) v případě kluků venku 3500-4500 a příplatků za směnost 10% dělá plat cca 15.000,- kdy 10% směnosti a rizikový příplatek se te´d horlivě sbírá (není tajemstvím že není na vejplaty) = plat který jsem napsal...nebo výplatní pásky lžou??

14.500-15.500,- je celý čistý plat včetně "bonusů" osobní příplatky již pár let neexistujou (možná tak u vyvolených a tzv anální sférou stoupajících)

tabulka
http://www.policista.cz/files/articles/ ... 11-pdf.pdf

vím jak se to dělá a dělat se to nemá, ale píši fakta ;)

taktickou a balistickou máme slušnou? myslíš balistickou vestu, ve které nejde sedět v autě....čerňáky, teré jsou zakázené (údajně působí na lidi agresivně) = pouze vždy a všude "švestka" (košile se stahovali, údajně neprošli kontrolou na kvalitu materiálu - divný (noteeth) )

Mně je špatně, ale z chování doktorů, polobohů ve sněmovně a naivních lidí...nemyslím si, že je správné brát lidi za rukojmí a v době šetření brečet za zvýšení příjmů.....

ano, výpověd dát můžeme a k čemu myslíš, že by to vedlo?...myslíš že by bylo lépe?

diskuze asi nemá význam...ono je to totiž z toho druhého pohledu trochu jiné

Edit: omlouvám se za hrubku, snad jsem tím nikoho neurazil ;)
Naposledy upravil(a) kibi dne 26 úno 2011, 00:20, celkem upraveno 1 x.
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Moje žena měla předtím policajta, který je teˇd v Praze, takže vím o co gou..vždycky dle ní k tomu inklinoval, k práci moc nebyl a rád si hrál na šéfa..Je mnoho lidí, kteří se rádi schovají za uniformu, protože mají narušené sebevědomí..Nejsem idiot, který nemá rád policajty z principu...,vím, že to bez nich nejde..Ani nevíš, jakou radost mi udělá polda, který je normální a má vlastní sebedůvěru a vzbouzí respekt..,ani neceknu, když by mi pucoval. Ale náhodou jsem se ocitl /na silvestra/vedle stolu šéfa místní policie a jsem zděšen, co to je za kreténa....To byl šéf, který si nějakým nedopatřením dodělal VŠ......To se nedá vysvětlit..To, že jel ožralej jak prase a pije jak duha s bráchou, která má taky funkci/civilní/ a ovládájí spolu kraj, to je normoš, ale co z něj padalo za perly...Dej blbovi funkci a je konec..Ale třeba to jsou vyjímky... :(
Nakonec to tady dopadne tak, že policajti se začnou neustále shromaždovat a hrozit, vojáci přijedou stávkovat s našimi 3 tanky a my budeme muset používat soudce Lynče, protože se ničeho nedovoláme...
Jestli výsluha není benefit, tak už nic...Chtělo by to trochu pokory státní zaměstnanci, budte rádi, že máte práci...Není to taková samozřejmost, jak se Vám možná zdá...

chtělo by to trochu pokory
nepropadat panice...
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

jericho-3 píše:Moje žena měla předtím policajta, který je teˇd v Praze, takže vím o co gou..vždycky dle ní k tomu inklinoval, k práci moc nebyl a rád si hrál na šéfa..Je mnoho lidí, kteří se rádi schovají za uniformu, protože mají narušené sebevědomí..Nejsem idiot, který nemá rád policajty z principu...,vím, že to bez nich nejde..Ani nevíš, jakou radost mi udělá polda, který je normální a má vlastní sebedůvěru a vzbouzí respekt..,ani neceknu, když by mi pucoval. Ale náhodou jsem se ocitl /na silvestra/vedle stolu šéfa místní policie a jsem zděšen, co to je za kreténa....To byl šéf, který si nějakým nedopatřením dodělal VŠ......To se nedá vysvětlit..To, že jel ožralej jak prase a pije jak duha s bráchou, která má taky funkci/civilní/ a ovládájí spolu kraj, to je normoš, ale co z něj padalo za perly...Dej blbovi funkci a je konec..Ale třeba to jsou vyjímky... :(
Nakonec to tady dopadne tak, že policajti se začnou neustále shromaždovat a hrozit, vojáci přijedou stávkovat s našimi 3 tanky a my budeme muset používat soudce Lynče, protože se ničeho nedovoláme...
Jestli výsluha není benefit, tak už nic...Chtělo by to trochu pokory státní zaměstnanci, budte rádi, že máte práci...Není to taková samozřejmost, jak se Vám možná zdá...

chtělo by to trochu pokory
Moje přítelkyně měla solviňáka, takže vím vo co go....a už je to tady, jeden je takový a zbytek se s ním veze (LOL) jinak máš ale ve své podstatě pravdu..nejsem naivní a slepej a vidím co se ve firmě někdy objeví, ale čemu se divit, když probíhali akce typu "najdi si partáka" atd (wallbash)

správně jsi to pojmenoval "šéfa" policie....je to smutný, ale na útvarech a ředitlstvích totiž vesměs už nevládnou policisté, ted se jim říká "manažéééři" a ten nepotřebuje x letou praxi, stačí k tomu vysokoškoský titul (asi jsem starodmódní, ale myslím si že vysokoškoský titul nezaručuje inteligenci :roll: )...teď si vem, co z takového člověka plyne pro podřízené ;)

myslím že hrozit a stávkovat nebudou jen policisté a naši 3 tanky, ono to v lidech dost bublá (lidech myšleno všeobecně) ....

chtělo by to trochu pokory? za co? že pracuji?...že nedělám děti jako na běžícím pásu a nejsem na podpoře? že mě stejná věta nenapadla pokaždé, když někomu pomůžu....

výsluha byla benefit, teď už je to přežitek, který se stejně co nevidět zruší...

pokud chceš pokoru, dojdi si v den vyplácení sociálních dávek....protože tam na ní máš právo...myslím že my všichni co pracujeme a odvádíme daně ;)
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
chose0007
Přispěvovatel

Příspěvek od chose0007 »

Pro me bude PCR k necemu az opravdu dotahne velke kauzy ke konci.... samozrejme jim to nesmi smest soudce, statni zastupce .....ale v tehle zasrane republice se niceho nedockame a bohuzel nemame v povaze neco resit nasilim aby si politici davali majzla a nevyjebaval se vsema jak se stadem. Dokazeme jen "cinkat" klicema a to stejne jen na popud byvalych vudcu KSC potazmo lidi co si dali dohromady ze za komunismu to nerozkradou, tak pripravi krasny kapitalismus pro vsechny.
Jinak PCR je stejne porad lepsi nez MP.....vylozene me toci, kdyz se zase resi jak bude smet MP merit na silnicich, jak to Huml (ted myslim poslance :-D ) navrhuje......si pamatuju jak tady v Brne mluvci Kapitancikova skoro plakala, ze nevybrali z 200 merenych aut ani jednu pokutu, kdyz tam byla cedule......tak o co jde pri mereni je jasny vsem.....jen vybrat do strozoku misto bezpecnosti na silnici dodrzenim rychlosti....a to jak MP a potazmo i PCR buzeruje na silnicich (mereni nesmyslnych useku, konec/zacatek obce atd.) a tam kde by mela byt neni.....no skoda slov, kazdy asi vi co myslim.
Treba tady v Brne je motorizovana jednotka co proste ma za ukol vybrat urcite mnozstvi pokut, takze jsou tady jak lovci....ja jim teda rikam "číhači" a ti jsou jak supi.
Jinak stejne me to tady nebere.....doufam, ze dam AJ a vypadnu pryc, protoze tady to "speje do radnej riti"...jsem se nejak rozepsal po par deci (rofl)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

MP je kapitola sama pro sebe..Já jen, že prostě je každý jiný..já nesnáším srocování, výkřiky, různé nadávky odborářů, protože vím, že to jsou vždy ti největší lemplové a mluvkové, kteří zaštítěni sílou svých oveček, zažívají moc, která jim nepřísluší...Proto nemohu jít ani na fotbal , nebo jiné srocení lidí , protože člověk v tlupě je totálně dementní i kdyby měl 2profesury a IQ 180...Když by se mi to v práci nelíbilo, tak to prostě dělat nebudu..to je vše...Pamatuji si, když nás ostříhali/máničky/ na vojně a po půl roce chtěli, abychom dobrovolně šli srovnat zkurvené civily , prostě jim rozbít držky..A bývalé máničky se na to těšili..Tak mi došlo, jak je snadné lidmi manipulovat ...Nesnáším řvouny na náměstích. A když jsem v televizi viděl policejního odboráře, jak se mu kroutila huba nenávistí, na hodinu bych jej vyrazil.. :(
nepropadat panice...
Tono
Přispěvovatel

Příspěvek od Tono »

V tomto prípade si myslím , že svoju kritiku hádžete na nesprávnu stranu váhy.
Maniere nejakého zakomplexovaného polodebila s vysokou funkciou niekde na krajskom riaditelstve, ktorý po pár promile niekde na silvestrovskej zábave už nedokáže vysokoškolským diplomom maskovať svoje pošahané ego a pokrivený charakter, pre mňa jednoducho neznamená, že minimálne taký istý pohlavný úd musí byť zákonite každý jeden jeho podriadený.

A nezábudajte, že za nedoriešenými kauzami stojí častokrát práve taký silvestrovský zabávač a jeho brat, a nie ludia ako kibi.

A teraz sa všetci pomodlime (noteeth)
milanvv
Přispěvovatel

Příspěvek od milanvv »

panove zajimava diskuse myslim ze je to vse o lidech jsou dobří a špatní a ty jsou všude a samozřejmě titul nedělá člověka člověkem ale poslechnout si to hodonínské školení stojí za to to je opravdu super
Aktivista

Příspěvek od avatar »

Muj nazor

Mestska Policie - zbytecnost nedokazou dat ani pokutu za hovno od psa lidem.... takze zrusit (alespon v malejch mestech) protoze tam jsou zbytecni

Dopravaci - buzerace mereni na mistech kde to nejvice nese. Ale pred skolama je neuvidim ani za uherskej rok, to ze tam mladi kluci predvadeji holkam sve silne TDI je jim jedno... (Jo u nas maji tajnou cervenou oktavku ktera te zastavi a zbuzeruje za to ze jsi nezastavil na prechodu kdyz se babka zastavi a vejra)

A policie CR ?? - ti nedelaji snad nic )))

takze plat 12 tis je naprosto v poradku :))
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Už jen noticka, mě zarazilo, že takový lidé, které jsem popsal udělají kariéru...ale asi nejsou lidi... :(
nepropadat panice...
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

jericho-3 píše:Už jen noticka, mě zarazilo, že takový lidé, které jsem popsal udělají kariéru...ale asi nejsou lidi... :(
ee, lidi jsou, ale vůl si k sobě vždy vezme vola... aby nevyčnívalo, že je vůl 8)

... podstatné je také dělení na chovné a tažné, tudíž ti tažní, kteří makají nejsou předurčeni k tomu aby vyrostli... od toho jsou ti chovní, kteří nic nedělají... a kruh úspěšnosti zajisté znáš:

"Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí, kdo nic nezkazí, ten je dobrej, kdo je dobrej, ten má funkci a kdo má funkci, ten nic nedělá... " kruh uzavřen Amen (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
Eric_
Přispěvovatel

Příspěvek od Eric_ »

Ako sa tu tá debata zvrtla (rofl) o policajtoch.

Tu na Slovensku je to ešte horšie videli ste správy od nás, dali im samopaly a teraz ich strácajú a zabúdajú kde sa dá, keď sme boli na vojne tak nás učili ako sa narába zo zbraňou a že ju nesmie nikto stratiť, a tu policajti ukazujú ako to všetko je možné (LOL)

Je to banda tupcov, a velia im ešte vedší kreténi (wallbash)
Načo sú im samopaly, a minule dokonca na strelnici tak strielali že skoro pozabíjali chlapov na betonárke čo je 2.5 km od strelnice, to dokazuje aký sú profíci (hm) aby sa človek bál okolo takého blbca ísť či mu neprdne v bedni :?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Eric_ píše:Ako sa tu tá debata zvrtla (rofl) o policajtoch.

Tu na Slovensku je to ešte horšie videli ste správy od nás, dali im samopaly a teraz ich strácajú a zabúdajú kde sa dá, keď sme boli na vojne tak nás učili ako sa narába zo zbraňou a že ju nesmie nikto stratiť, a tu policajti ukazujú ako to všetko je možné (LOL)

Je to banda tupcov, a velia im ešte vedší kreténi (wallbash)
Načo sú im samopaly, a minule dokonca na strelnici tak strielali že skoro pozabíjali chlapov na betonárke čo je 2.5 km od strelnice, to dokazuje aký sú profíci (hm) aby sa človek bál okolo takého blbca ísť či mu neprdne v bedni :?

Je to banda tupcov, a velia im ešte vedší kreténi http://www.youtube.com/watch?v=fJkHUpAF ... re=related asi bude zas SNP,

nafasujte v práci lahké gulemety a strelbu treba opětovat, :) miloš
Eric_
Přispěvovatel

Příspěvek od Eric_ »

Tak policajti by prehrali bol so na vojne dosť dobrý asi tak na útvare 2 v strelbe mali by sa odo mňa čo učiť :)
sú to tupci ktorý sa správajú arogantne a nemajú chrbtovú kosť.

Ako svoju skúsenosť tu napíšem spolužiak zo zíákladky pracoval na dopravnom inšpektoráte a vedel som to a nechcel som nejaké výhody a vystál som si frontu a keď ma zavolal spolužiak na radu tak mi pri okienku začal vykať to ma dopálilo a už som mu povedal čo blbne sú to deformovaný magori to akože nesú a nemôžu mať známych :) alebo skôr sú vygumovaný (LOL)

Je to realita ktorá je napísaná životom a takto to nebude fungovať, pokiaľ si neuvedomia čo je život. (hm) je mi s toho na blití ako by ste bratia napsali slúžil som v Srakoniciach krásny to kraj :-D musím sa tam kuknúť, kurňa cvhytá ma nostalgia :(
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“