ve čtvrtek jedu na upravu softu a dnes jsem kontroloval nastaveni rozvodu.
chci se zeptat jestli je mam jeste seridit, nebo je to v "toleranci"???
diky
oba obrazky jsou udelane kratce po sobe.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nebude a nevím proč by mělo??? Jak si na to přišelcodll píše:myslim si ze ne to az to chcipnes bude ukazovat 0
to jsem potreboval vedet, uz jednou jsem to prave cele nastavoval, kdyz jsem delal tesneni pod hlavou, ale jen pro kontrolu jsem se ted chtel ujistit...Rider.23 píše:Ta skupina 13 neukaze kolik dávaj vstřikovače, ale dorovnání volnoběhu, tzn. o kolik dává ten který vstřikovač méně nebo více bay bal zajištěn rovnoměrný chod motoru... Nikdy jsem neviděl auto, které by tam mělo 4x nulu, a to ani u zánovních aut... Nevím, jak je to u nových, ale podle mne tam bude nějaká minimální odchylka vždycky... Ty hodnoty, co tam máš, jsou více než skvělé a vypovídaj o tom, že ti motor jde velmi rovnoměrně a vstřiky jsou v dobré formě... Jinak povolená odchylka je až +-2, čím je to blíže k nule, tím lepší... A i ty rozvody jsou nastaveny na nulu, tedy tak přesně jak jen mohou být, takže nic neřeš...
No ale to se nesrovná!!! Tím softem ty hodnoty nijak neupravíš (aspoň o tom dost pochybuji)... A navíc ty ani nemáš důvod je chtít srovnat na nulu, dyť to co tam máš sou naprosto skvělé hodnoty... Tam není nula snad ani u nového autaluk.ino píše:to jsem potreboval vedet, uz jednou jsem to prave cele nastavoval, kdyz jsem delal tesneni pod hlavou, ale jen pro kontrolu jsem se ted chtel ujistit...Rider.23 píše:Ta skupina 13 neukaze kolik dávaj vstřikovače, ale dorovnání volnoběhu, tzn. o kolik dává ten který vstřikovač méně nebo více bay bal zajištěn rovnoměrný chod motoru... Nikdy jsem neviděl auto, které by tam mělo 4x nulu, a to ani u zánovních aut... Nevím, jak je to u nových, ale podle mne tam bude nějaká minimální odchylka vždycky... Ty hodnoty, co tam máš, jsou více než skvělé a vypovídaj o tom, že ti motor jde velmi rovnoměrně a vstřiky jsou v dobré formě... Jinak povolená odchylka je až +-2, čím je to blíže k nule, tím lepší... A i ty rozvody jsou nastaveny na nulu, tedy tak přesně jak jen mohou být, takže nic neřeš...
ale kdyz se to srovna po uprave softu tak jsem v klidu![]()
aha, no já si říkal, jestli si děláš srandu, nebo neluk.ino píše:to byla sranda stim softem