odkarbonování pd vstřikovačů

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Kakamil 4x4 píše:Pořád o několik řádů vyšší než CR nebo PD jednotky :)
Neblbni, srovnáváš nesrovnatelný. Je to třeba čtvrt století pokroku, vývoje a miniaturizace.
A když půjdeme do detailů, nejsem si jistý, jestli je v nějakých skriptech či dílenských přírůčkách psáno, že je povoleno takto trysky čistit. Dost bych se divil!
me jen zajímá o čem mluvíš, právě o těch řádech a nesrovnatelné, kolik má dírku bavo CR a kolik měla dítrku třeba avie to desetinné číslo napiš ;) miloš
viny
Sběrač informací

trysky

Příspěvek od viny »

hele tak jsem volal že to prej dělají ovšem bez záruky cena je 280kč za jeden vstřik což mi bez záruky přijde dost tak jsem se poptal asi ve dvou servisech a prej to nechaj přes noc v benzínu a ráno jak noví uvidíme teď jsem to tam dal a pro jistotu mam čistič karburátoru a ten ze zkušenosti byl vždy dobrej uvidíme a pak napíšu jak to dopadlo.JINAK MECHANICKY TO ČISTIT JE PREJ DOST O HUBU A NIKDO MI TO NEDOPORUČIL!!!!!!!!!!!
slovacek.milos
Aktivista

Re: trysky

viny píše:hele tak jsem volal že to prej dělají ovšem bez záruky cena je 280kč za jeden vstřik což mi bez záruky přijde dost tak jsem se poptal asi ve dvou servisech a prej to nechaj přes noc v benzínu a ráno jak noví uvidíme teď jsem to tam dal a pro jistotu mam čistič karburátoru a ten ze zkušenosti byl vždy dobrej uvidíme a pak napíšu jak to dopadlo.JINAK MECHANICKY TO ČISTIT JE PREJ DOST O HUBU A NIKDO MI TO NEDOPORUČIL!!!!!!!!!!!
tak si vybe o hubu nebo bez záruky, přeloženo z louže do bláta ;) miloš
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

slovacek.milos píše:
viny píše:hele tak jsem volal že to prej dělají ovšem bez záruky cena je 280kč za jeden vstřik což mi bez záruky přijde dost tak jsem se poptal asi ve dvou servisech a prej to nechaj přes noc v benzínu a ráno jak noví uvidíme teď jsem to tam dal a pro jistotu mam čistič karburátoru a ten ze zkušenosti byl vždy dobrej uvidíme a pak napíšu jak to dopadlo.JINAK MECHANICKY TO ČISTIT JE PREJ DOST O HUBU A NIKDO MI TO NEDOPORUČIL!!!!!!!!!!!
Ja je objel kolem špicky 800 sirkem, pak lapovacim papirem a odjezd, dratakem je kravina na to sahat. Avik mel asi 0, 270mm dírku
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

slovacek.milos píše:
Ja je objel kolem špicky 800 smirkem, pak lapovacim papirem a odjezd, dratakem je kravina na to sahat. Avik mel asi 0, 270mm dírku
Kakamil 4x4
Přispěvovatel

Příspěvek od Kakamil 4x4 »

To slovacek.milos:
nevím kolik má světlost trysky Avia přesně, to z hlavy nedám. Ale vím, že nebyly osmiotvorové jako u dnešních CR. Světlost u těchto je okolo 0,18mm tuším. Jestli se mýlím, rád se nechám poučit :)
VW Sharan 1.9TDI 4motion (AUY 85kW) is dead :(, now Seat Alhambra 1.9TDI 4motion a Nissan Primera 2.0TD :)
Honda NT 650V Deauville
slovacek.milos
Aktivista

Kakamil 4x4 píše:To slovacek.milos:
nevím kolik má světlost trysky Avia přesně, to z hlavy nedám. Ale vím, že nebyly osmiotvorové jako u dnešních CR. Světlost u těchto je okolo 0,18mm tuším. Jestli se mýlím, rád se nechám poučit :)
já tě jen zkoušel a zjistil že o tom nevíš nic ;) díky moc miloš ;)
dudu
Přispěvovatel

Příspěvek od dudu »

a jak na ty dírky to čím popucovat sů sakra malé (wallbash) (hm)
seat -vraj 200 ponikov ked sa zrátajů
Kakamil 4x4
Přispěvovatel

Ok, seknul jsem se. CR vstřikovač, třeba u Hyundaie I30 1.6CRDi má průměr otvoru trysky 0,124mm.
VW Sharan 1.9TDI 4motion (AUY 85kW) is dead :(, now Seat Alhambra 1.9TDI 4motion a Nissan Primera 2.0TD :)
Honda NT 650V Deauville
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Dříve byly dokonce drátky, kterými se otvorové trysky čistily...
nepropadat panice...
Kakamil 4x4
Přispěvovatel

Dříve určitě, tomu bych rozuměl. Ale na dnešní se bojím jen sáhnout prstem :(
Viděl jsem diesel-dílnu se speciální místností pro řešní trysek atd. Mohli tam jen dva lidé, v bezprašném oděvu a botách a vše montovali v bílých rukavicích :o
Přehnané? Já myslím, že ne.
Honda NT 650V Deauville
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Kakamil 4x4"]Ok, seknul jsem se. CR vstřikovač, třeba u Hyundaie I30 1.6CRDi má průměr otvoru trysky 0,124mm.[/quote

to ses opět seknul s hundajem u VW , zkus se nevytáčet a napiš průměr trysky u avie 21 což je u tebe rýna, a třeba nějaké bawo šstivál cr , přešteš si z čásla trysky :? le myslím že ani to neumíš ;) jen tlachy ;)
Kakamil 4x4
Přispěvovatel

Myslím, že sem se u toho Hyun neseknul 8) A jelikož u sebe nemám skladem žádné Báwo, tak se klidně od tebe nechám poučit....hm? (noteeth)
Honda NT 650V Deauville
octavia.TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od octavia.TDI »

hele je divny ze sem byl U VAS V TUkasu a tam klidne predemnou vzal PD vstrikovac dratakem .... (LOL) ,jezdime k Vam s firemnima autama
na jake delas smene ?
dudu
Přispěvovatel

Příspěvek od dudu »

octavia.TDI píše:hele je divny ze sem byl U VAS V TUkasu a tam klidne predemnou vzal PD vstrikovac dratakem .... (LOL) ,jezdime k Vam s firemnima autama
na jake delas smene ?
A ČIM BYS TY SAZE CHTEL SUNDAVAT S TÉ KALENÉ TRISKY AŽ SE DEKARBON ASI NIKDE NEVYRABÍ A ROSTOK DO ULTRAZVUKU NENI LEVNEJ cca. 10 000
seat -vraj 200 ponikov ked sa zrátajů
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“