přední ramena na Peugeout
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přední ramena na Peugeout
přední ramena na Peugeout. Mám už volné spodní čepy, ale mám tam ramena kované. Vyplatí se kupovat zase ty kované (nebo lité, či ja vím) a nebo koupit jako celek plechové a příště už měnit jen čep? Proč se dávali na stejný typ auta obě varianty? Díky za pomoc.
Opel Vivaro 2.5 dci
Nebo se koukni na tenhle odkaz: http://service.citroen.com/ , zaregistruj se, otevři si obecné berlingo I - nezadávej VIN, zadej jen motor 2,0 HDI, klikni na karoserie, přední část a tam se podívej, co je druhů nápravnic. Dělám vedoucího skladu v citroenu, špekuloval jsem dlouho, jak s tím vydupat, ale nejde to. na aukru prodávají poláci sady za 5000,- Kč - to je snad to nejlevnější, co se dá sehnat. jsou tam myslím i stabilizační tyčky.
Oktávka Tdi,1998
Partner HDI,2000
Partner HDI,2000
jsem zaregistrovaný na peugeot service box. Koukal jsem tam. Zadal jsem první model, hdi, rodinná dodávka a klikl na přední nápravu. Jsou tam 2 možnosti, kované i plechové ramena. Podle obrázku jsou i dvě různé těhlice, ale ani to není řečeno, že je rozdílné. Podle obrázků kombinují kované i plechové s různýma těhlicema. Jsem z toho jelen, ideální by bylo vyzkoušet to, ale nemé m možnost. Vykašlat se na to je taky řešení, ale nedá mi to spát 

Opel Vivaro 2.5 dci