Bosch ESItronic 2006/3 download
Moderátoři: šulda, Moderátoři
k.......gen
MA NIEKTO K....GEN   JA MAM NA WORKSHOP 2006 A AUTODATA 2006-3.16 AK NIEKTO MA NA ESI TRONIC vimm@post.sk

Kdyz budete nekdo posilat, me taky prosim...

Kód: Vybrat vše
 wolhin@centrum.cz key
Poslete mi taky pls nekdo ke...n na ESI 2006/3 
mam medicinu na workshopa06 a Autodata3.16 + Etos
diky
aktam88@centrum.cz

mam medicinu na workshopa06 a Autodata3.16 + Etos
diky
aktam88@centrum.cz
Ke*gen je program,který podle nějakého klíče vytváří sério*é číslo pro danný software(má ho výrobce softu),cr*k je take program nebo soubor,který dokáže obejít registraci,upravit přístup.Ten dokáží vytvořit šikulové,kterým můžeme být právem vděčniMartin69 píše:Může někdo amatérovi vysvětlit k čemu je ke...n a co s nímpopř cr..k nebo je to to samý
Díky

Díky,takže jestli to dobře chápu tak cr*k umí rozchodit bez registrace popř. demo a Ke*gen vytváří sér.číslo pro registraci-takže je možno se registrovatMartas08 píše:Ke*gen je program,který podle nějakého klíče vytváří sério*é číslo pro danný software(má ho výrobce softu),cr*k je take program nebo soubor,který dokáže obejít registraci,upravit přístup.Ten dokáží vytvořit šikulové,kterým můžeme být právem vděčniMartin69 píše:Může někdo amatérovi vysvětlit k čemu je ke...n a co s nímpopř cr..k nebo je to to samý
Díky
 ,já jen že u něčeho vidím oboje tak by se asi dal použít jen ten cr*k pokud není nutná reg.
 ,já jen že u něčeho vidím oboje tak by se asi dal použít jen ten cr*k pokud není nutná reg. 
Martin69
						Jo reg. čislo ti povoli funkce programu,a rozchodí trial verzi po překročení doby platnosti.Demo je blby je to hodně oškubaná verze programu,v podstatě nepoužitelná....Martin69 píše:Díky,takže jestli to dobře chápu tak cr*k umí rozchodit bez registrace popř. demo a Ke*gen vytváří sér.číslo pro registraci-takže je možno se registrovatMartas08 píše:Ke*gen je program,který podle nějakého klíče vytváří sério*é číslo pro danný software(má ho výrobce softu),cr*k je take program nebo soubor,který dokáže obejít registraci,upravit přístup.Ten dokáží vytvořit šikulové,kterým můžeme být právem vděčniMartin69 píše:Může někdo amatérovi vysvětlit k čemu je ke...n a co s nímpopř cr..k nebo je to to samý
Díky
Jo někdy je nutný zadat ser čislo při instalaci a c*k potom,zaleží na softu