olej do pd

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

patrik.kloucek
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od patrik.kloucek »

zjistil???jak???kde???mas nejakej papir ze to tak je???
luk.ino
Přispěvovatel

Příspěvek od luk.ino »

kouknu zitra v praci, jestli to najdu nekde na papire, ale tato informace je primo z centraly z Prahy...
Sharan II 1.9 TDi 85kw - motor FRS ASZ, 175PS/388Nm
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Marek77"]Starline prostě nějak nemám rád (podobně jako třeba rýžový nákyp se švestkami).

Je to asi proto, že Starline není značka oleje, ale obchodní značka společnosti Auto Kelly.

marku a máš nějakou konkretní zkušenost se špatným dílem starline za poslední období?

beru naprosto všechno, někdy tě starline i mile překvapí když najdeš za 6OO ložisko skf které stojí 18OO,

dejme tomu zaposlední dva roky jsem reklamoval ráčnu tu malou v akci za litr reklamace se mi nelíbila kpil jsem si novou ráčnu aušus a dali mi staou ale maká už dva roky, jeden řemen na altík mi styřel dřív jak za rok, destičky na koktávku nekonečný problém ty dávám origo nebo remsa,

iternetový teoretik toho natlachá ale marku vem z pozice opraváře

tak starline potažmo kelly dává záruku tři roky, a pokud uzná že díl je vadný v záruce zaplatí ti i práci, tento systém je tak školí že ty díly za pár kaček makají jak mají ;) miloš
automec
Sběrač informací

Příspěvek od automec »

slovacek.milos píše:
Marek77 píše:Starline prostě nějak nemám rád (podobně jako třeba rýžový nákyp se švestkami).

Je to asi proto, že Starline není značka oleje, ale obchodní značka společnosti Auto Kelly.

marku a máš nějakou konkretní zkušenost se špatným dílem starline za poslední období?

beru naprosto všechno, někdy tě starline i mile překvapí když najdeš za 6OO ložisko skf které stojí 18OO,

dejme tomu zaposlední dva roky jsem reklamoval ráčnu tu malou v akci za litr reklamace se mi nelíbila kpil jsem si novou ráčnu aušus a dali mi staou ale maká už dva roky, jeden řemen na altík mi styřel dřív jak za rok, destičky na koktávku nekonečný problém ty dávám origo nebo remsa,

iternetový teoretik toho natlachá ale marku vem z pozice opraváře

tak starline potažmo kelly dává záruku tři roky, a pokud uzná že díl je vadný v záruce zaplatí ti i práci, tento systém je tak školí že ty díly za pár kaček makají jak mají ;) miloš
to je pak větší vývar..zákazníkovi pak počítáš starline,nebo něco kvalitního?
slovacek.milos
Aktivista

to je pak větší vývar..zákazníkovi pak počítáš starline,nebo něco kvalitního?[/quot
z
to ti neřeknu

jestli je podle tebe vývar podvod tak to dělat nemusím, peníze jsem vždy měl a opravuji motorová vzidla a se lží a podvodem daleko nikdo nedojde,

pokud dám díl sarline účtuji starline, pokud moog tak mooog,

díly objednávám na zakázku a vše je ihned dohledatelné, takže pokud se mi stalo že jsem dostal díl starline byl skf účtuji jako starline ;) miloš
automec
Sběrač informací

Příspěvek od automec »

znám servisy i značkové,co účtují origo díly a dávají neorigo a navíc pěkné sračky...já bych to udělal jednou a končím...tak nějak nechápu,jak můžou fungovat
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Úplně normálně, lidi jim věří a polámat se může cokoli....Málokdo rozumí tomu co tam patří a co tam je, někdy je to opravdu ubohost, nedávno známému měnili olej, filtr jen vyčistili, zřejmě část odsáli, dolili tak litr, dva a bylo. Rozbor stojí víc než olejová náplň, nad kapkovou zkouškou každý mávne rukou. Výsledek je jasný. Nový olej jinde bez starostí.
G3 Variant synchro
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jsou to kaskaděři/majitelé autorizáků/, vím to od prodejce dílů ..a jelikož je znám, ničemu se nedivím...Jeden byl Renault a druhý MB...a to nebyly žárovky ale třeba těsnení pod hlavou a jiné stěžeiní věci..Ale stačí znát minulost..jeden bývalý číšník, druhý už z povahy Harpagon/jeho dělníci si nosili šroubováky z domova, aby mohli dělat../ :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

bobG3 píše:Úplně normálně, lidi jim věří a polámat se může cokoli....Málokdo rozumí tomu co tam patří a co tam je, někdy je to opravdu ubohost, nedávno známému měnili olej, filtr jen vyčistili, zřejmě část odsáli, dolili tak litr, dva a bylo. Rozbor stojí víc než olejová náplň, nad kapkovou zkouškou každý mávne rukou. Výsledek je jasný. Nový olej jinde bez starostí.

prosimtě kolik stojí rozbor oleje a kdo ho dělá mě by jen zajímalo jestli víš o čem mluvíš díky miloš
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Jestliže Starline je Mogul (nevím a nebudu o tom polemizovat), nemá pro mě cenu kupovat Starline, protože Mogul koupím levněji než Starline (a mám jistotu, že to skutečně Mogul je).

Starline je možná v něčem dobrý a v něčem méně, já radši koupím skutečně kvalitní a prověřený díl.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

Se starline nemam dobre zkusenosti jen se spojkovymi sadami. ne ze bych veci od nich montoval nejak casto, vetsinou si zakaznik preje drazsi "kvalitenjsi" dily, ale treba co se tyce baterek, tak tam jsem se nikdy nesetkal s problemem. Brzdy na Felicie v krabici a cene od starlinu pravidelne nachazi Ferodo apod...
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Kovarrr"]Se starline nemam dobre zkusenosti jen se spojkovymi sadami.

mi by zajímalo co těm spojkám bylo,

na auta s hodnotou do 3O tisíc je montuji běžně,

taky občas slyším jaký to je aušus kloužou, nemontovat, vypínají bez odporu, katastrofa, nikdy více,

moje zkušenosti jsou dva roky a problémy jsem se spojkou starline neměl,

před kelly jsem bral díly od jedné firmy a se spojkama sachs byly problémy, utrhl se střed lamely, při roztláčení se zvlnila talířová pružina, občas přitlačák klepal o převodovku, jednou se i lamela za 8OOO km sjela na kov,

;) miloš
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

slovacek.milos píše: mi by zajímalo co těm spojkám bylo,

na auta s hodnotou do 3O tisíc je montuji běžně,

taky občas slyším jaký to je aušus kloužou, nemontovat, vypínají bez odporu, katastrofa, nikdy více,

moje zkušenosti jsou dva roky a problémy jsem se spojkou starline neměl,

před kelly jsem bral díly od jedné firmy a se spojkama sachs byly problémy, utrhl se střed lamely, při roztláčení se zvlnila talířová pružina, občas přitlačák klepal o převodovku, jednou se i lamela za 8OOO km sjela na kov,

;) miloš
Montoval jsem je na 106 a na Punto. U obou jsem je bohuzel tahal ven. U Punta si uz nepamatuju co to delalo/nedelalo, ale u 106 neslo zaradit. Bylo na ni najeto tusim 11tis km. V Kelly, kde kupuji dily mi vzdy poradi co od Starlinu vzit a co ne dle reklamaci co jim chodi zpet a spojky prave patri k tem horsim. Kdo je vyrabi netusim? :(
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“