nová spojka na Superba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No já to vidím takhle- chlap vidí ve dveřích ženskou a řekne si: Ta tomu prd rozumí, dám jí do palice a ještě se u toho vytáhnu, jak su dobrej... No a pak ti napaří takové ceny a ještě se div nechvástá, jak to udělal levně, dyť ty přece nemůžeš mít ani tušení, kolik to stojí... Dovedu si to úplně živě představit
...

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Toto ale není vyloženě o ceně.
Kdyby jsme se domluvili např. na 50 000 za opravu a já na to kývla, tak tomu rozumím, ale ze 16 000 na 26 000 se mi zdá už jako troufalost.
Pochopila jsem jeho taktiku, nevzal si ty peníze najednou , ale na 2x.
Nezažila jsem , že by neměl opravář na material.
Prý to nakupuje v Auto Kelly, není to prý s nimi jednoduché.A to mi dal ještě prý 2O % slevu.
Zase jsem se za
.
Ilona
Kdyby jsme se domluvili např. na 50 000 za opravu a já na to kývla, tak tomu rozumím, ale ze 16 000 na 26 000 se mi zdá už jako troufalost.
Pochopila jsem jeho taktiku, nevzal si ty peníze najednou , ale na 2x.
Nezažila jsem , že by neměl opravář na material.
Prý to nakupuje v Auto Kelly, není to prý s nimi jednoduché.A to mi dal ještě prý 2O % slevu.
Zase jsem se za

Ilona
ilona
Teda lidi, a nic ve zlém pokud se pletu, ale tohleto vlákno mi příjde jako jedna velká halda. Na začátku to s tim autorizákem vypadalo ještě reálně, ale teď. Nenechte se vysmát, to nemůže bejt pravda 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Tak ještě jednou. Někdo se tu baví na konto tohoto fora a především na konto těch ochotně odpovídajících členů, kterým imponuje přítomnost ženského elementu. Podle mne se jedná o recesistu, který se rozhodl oživit tímto způsobem tyto stránky, což se mu celkem povedlo. " Nejsem žena, jsem muž" a docela se bavím. Tak by nejspíše uzavřel tuto diskusi-pisatel Ilonel.
Vím že se to zdá jako pohádka, cenu dílů jsem studovala na internetu, ale cena za práci je pro mě v tomto oboru tabu.
Ve svém zaměstnání se snažím zákaznícím vyjít vstříc , pánům věnuji maximální pozornost.
Nedovolila bych si lidi takto podvést, proto jsem si myslela že jednání malého soukromníka bude rovnější, než autorizovaný servis.
Nechtěla jsem se poctivých lidí zde dotknout, jako ženská mě zajímaly nározy pánů tvorstva, kteří mají k těmto problémům blíže.
Všem děkuji za reakce.
Ilona
Ve svém zaměstnání se snažím zákaznícím vyjít vstříc , pánům věnuji maximální pozornost.
Nedovolila bych si lidi takto podvést, proto jsem si myslela že jednání malého soukromníka bude rovnější, než autorizovaný servis.
Nechtěla jsem se poctivých lidí zde dotknout, jako ženská mě zajímaly nározy pánů tvorstva, kteří mají k těmto problémům blíže.
Všem děkuji za reakce.
Ilona
ilona
...písni mě svůj mobil na pm aby si se mě mohl omluvit. (ciknu ti)henri píše:Tak ještě jednou. Někdo se tu baví na konto tohoto fora a především na konto těch ochotně odpovídajících členů, kterým imponuje přítomnost ženského elementu. Podle mne se jedná o recesistu, který se rozhodl oživit tímto způsobem tyto stránky, což se mu celkem povedlo. " Nejsem žena, jsem muž" a docela se bavím. Tak by nejspíše uzavřel tuto diskusi-pisatel Ilonel.
nevím co bych získala tím, že se tu budu snažit sehnat zoufale nějaké info k mému problému.[/u][/b]
ilona
-
- Přispěvovatel
alan píše:...písni mě svůj mobil na pm aby si se mě mohl omluvit. (ciknu ti)henri píše:Tak ještě jednou. Někdo se tu baví na konto tohoto fora a především na konto těch ochotně odpovídajících členů, kterým imponuje přítomnost ženského elementu. Podle mne se jedná o recesistu, který se rozhodl oživit tímto způsobem tyto stránky, což se mu celkem povedlo. " Nejsem žena, jsem muž" a docela se bavím. Tak by nejspíše uzavřel tuto diskusi-pisatel Ilonel.
nevím co bych získala tím, že se tu budu snažit sehnat zoufale nějaké info k mému problému.[/u][/b]
Bych to chtel taky slyset...

-
- Přispěvovatel
Jsem uz dospela zena, nevim proc bych se vydavala za nekoho jineho.
Nejsem az tak zoufala, abych vas tady zneuzivala.
Omlouvam se, opakovat se to uz nebude.
Bydlim ve Slanem, pracuji v Praze na Dedine.
Vyska 170 cm, vaha 64 kg, velikost pres prsa 109, staci?
Mam rada vse, co je zakazane!
Hezky vecer vsem.
Ilona

Nejsem az tak zoufala, abych vas tady zneuzivala.
Omlouvam se, opakovat se to uz nebude.
Bydlim ve Slanem, pracuji v Praze na Dedine.
Vyska 170 cm, vaha 64 kg, velikost pres prsa 109, staci?
Mam rada vse, co je zakazane!
Hezky vecer vsem.
Ilona

ilona