soft

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ondratdi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

soft

Příspěvek od ondratdi »

Nevíte o nějakém softu na porovnaní map ?Mám nějaký DEA efi,ale je to asi v italštině tak tomu vůbec nerozumim,takže na začatek trochu blbý. :idea:
Octavie 81kw AHF S764 egr+kat off, jednohmota/organika, přepínač pamětí, soft by Brouk
meky
Sběrač informací

Re: soft

Příspěvek od meky »

ondratdi píše:Nevíte o nějakém softu na porovnaní map ?Mám nějaký DEA efi,ale je to asi v italštině tak tomu vůbec nerozumim,takže na začatek trochu blbý. :idea:
WinOLS,super nastroj!:o)Nemci.Jen to docela chvilku trva nez ho pochopis!.o)V tomhle programu musis si najit i sam mapy.Ale nepotrebujes zadny drivery-jen Checksumy,aby ti faro nastartovalo-ale to potrebujs u vsech programu.
Samotny program stoji 1500euro,A checksumy stoji 330euro-dle auta.

ECM2001-Italove-potrebujes k tomu drivery,ty ti ukazou co je to za mapu a vidis prirustky,ale jsou nerealne,je to nejaky prepocitavani.Tak nevis tlak truba v mbarech a podobne.

Swiftec:portugalci-taky potrebujes drivery,ale vidis tam spravny hodnoty,vypada podobne jako WInols(hodnoty) jen Ti ukazou co je to za mapu a kde se nachazi,nemusis nic hledat.Jako ve WinolSU

MAP3D-Italove-nemel jsem ho v ruce tak nevim.Dela to CMD

RACE2000-taky italove,ale stoji granat-nevim jaky je,celkem ho lidi chvali.
ondratdi
Přispěvovatel

ty myslíš

Příspěvek od ondratdi »

Ty myslíš asi na výrobu,ale ja chci jenom na porovnání. kdýž stáhnu origi mapu tak jí porovnat s upravenou mapou,jestli jí tam mužu dát,asi se ptam blbě,ale mám chipování nově, tak nechci něco zničit, ty mapy jsou podle výrobních čísel, ale někde máš i číslo softu a to nevim co s tim.
Octavie 81kw AHF S764 egr+kat off, jednohmota/organika, přepínač pamětí, soft by Brouk
meky
Sběrač informací

Re: ty myslíš

Příspěvek od meky »

ondratdi píše:Ty myslíš asi na výrobu,ale ja chci jenom na porovnání. kdýž stáhnu origi mapu tak jí porovnat s upravenou mapou,jestli jí tam mužu dát,asi se ptam blbě,ale mám chipování nově, tak nechci něco zničit, ty mapy jsou podle výrobních čísel, ale někde máš i číslo softu a to nevim co s tim.
To je jedno na co to myslim,v jinym programu si to neprohlidnes.Muzu Te ubezpecit,ze to tak jednoduchy neni,je to fura hodin.Tak pro normlaniho cloveka to nema vyznam.
Cislo jednotky zacina 0281 xxx xxx bosch
Cislo softu zacina 1037 xxx xxx tak si prohlidni soft a dej vyhledat
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“