Brno jaro 2.4. 2011
Moderátoři: šulda, Moderátoři
JasteR píše:mel sem taky blbec skoro plnou nadrz, puvodne sem ani brno nemel jet a bejt v praci, priste to snad vypustim radsi do kanistru
jinak mam videa s drapkem v PC a kouri mu to tak o 20% vice.. ale to uz je vcelku jedno..
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

kdyz to natocim z druhy strany bude to vypdat presne opacne, ale vaha je samodrjme znat.. povedla se me jen prvni jizda se kterou sem spokojenej..toby66kw píše:Na indiho videu ,kouříš víc než drátek , kura nakoncu tě drutálně pojel je vidět že rozjezd 4x4 ti pasujeJasteR píše:z tohodle nic nepoznas, treba drapkovi to hulilo daleko vice, a z tohodle to vypada spise naopak
jinak pajin ma u me pohar...mě teda né
škoda že jsme nejeli vedle sebe
nebo že neměřili cílovou rychlost
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2FB6y-OrR6Q

no traker ma vubec vzdycky nesmyslne dobry casy vzhledem ktomu jaky inzeruje vykon..toby66kw píše:Vím očem píšu jel jsem dvakrát z trakerem .Jayson píše:no zase tak brutálně jak říkáš neakorát se projevila hmotnost a pohon
ale výkonově jsou na tom stejně.

Právě, je to darebák , předjel mě až na cílové čáře ( 2x )JasteR píše:no traker ma vubec vzdycky nesmyslne dobry casy vzhledem ktomu jaky inzeruje vykon..toby66kw píše:Vím očem píšu jel jsem dvakrát z trakerem .Jayson píše:no zase tak brutálně jak říkáš neakorát se projevila hmotnost a pohon
ale výkonově jsou na tom stejně.

traker má 220ps
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Tak F1 , byl sem na brzdě při ladění jeho auta , a je to kamoš z vedlejší dědiny , jede mu to kapku líp neš měJasteR píše:tak bud startuje jako ridic F1 nebo lze.. vzhledem k casu

Ale ve Vyškově na 200m mu to vrátím

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
skoda ze jsem se nim nedohodl ale asi by mi ujel ja tam jel prvneJasteR píše:nejvetsi plus u me ma catdavid ze jel jako ja okruh, tak se aspon pozna kvalitni uprava![]()

to uz to ale jelo ne jako sprint a 1.4 baru

tady ve 4 lidech ale bez zvuku radeji

http://www.youtube.com/watch?v=v3FRB18jFao
tak treba priste ....
já nelžu,to bych si nedovolilJasteR píše:tak bud startuje jako ridic F1 nebo lze.. vzhledem k casu

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS