tdi graf

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

joliva
Nováček
Odpovědi: 0

tdi graf

Příspěvek od joliva »

zdravim
Neviete mi niekto poradit ci sa da tdi graf pouzit aj pri motoroch sdi/fabia sdi/ ked ano aky je konkretne postup. Skusal som to totiz ale pri beziacom motore mi najprv hlasilo ze motor je prilis studeny a potom ako sa zohrial v policku status /predvstrek prichadza velmi skoro na to aby mohol byt zobrazeny.. alepri vypnutom motore a spusteni tdi graf sa mi zobrazi bod niekde tesne nad cervenou krivkou. Chystam sa totiz menit rozvod a uz ked to bude dole tak by som to aj rad nastavil. dik
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

koukni se na kanal 04 tam mas predvstrik pozadovany a zkutecny a v podledni kolonce ventil na dorovnani predvstriku , pri zahratym motoru by meli bejt ty hodnoty stejny a v poslednim policku co nejnizsi hodnota , ale i 10% je ok
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
joliva
Nováček

Příspěvek od joliva »

myslis na 4 kanale v zakladnom nastaveni alebo v bloku nam. hodnot??
joliva
Nováček

Příspěvek od joliva »

no skusil som v pozadovana sa mi pri teplom motore upravila na nulu ale okamzita sa pri volnobehu menila -0.4 az 0.4 a ku tomu to poisledne policko ma sice toleranciu 2 az 80 je to aj v manuale ale tiez to tam behalo od 71 az 74 percent takj neviem ci su tie hodnoty ok
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

myslel jsem v bloku hodnot

jinak jestli je pozadovana 0 a aktualni -0.4 az 0.4 takto je v poradku akorad to musi dost dorovnavat ten ventil takze je predvstrik nastavenej malej, chtelo by ho to lehce na cerpadle zvetsit aby tam bylo treba tech 10%
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

pokial viemm tak sa predvstrek kontroluje a nastavuje pri zohriatom motore na min 85 stupnov celsia a prave na TDI grafe. takze zohriat odcitat a nastavit (wallbash)
joliva
Nováček

Příspěvek od joliva »

no prave som dorazil domov.. rozvod vymeneny za tri hod. bez pomocok . vcelku jednoduche.
ja viem ze ho treba zohriat na 85 pokial nie je zohriaty tak to tam vypise ze je motor studeny... len akonahle dosiahnem tu teplotu a spustim tdi graf tak mi to v statuse vyhodi predvstrek prichadza prilis skoro na to aby bol zobrazeny ..no skusil som to aj bez nastartovanuho motora / ked bol teply vypol som a znova zapol zapalovani tak vtedy sa mi ten zlty bod objavil tesne nad cervenou ciarou. tak teraz nerozumiem ci pridat ci ubrat. tie cisla v tdi grafe vo zvislom stlpci/predvstrek/smerom hore sa zvacsuje uhol predvstreku ci opacne?
koudy
Přispěvovatel

Příspěvek od koudy »

takže je lepší to nastavovat podle bloku hodnot 4, než podle tdi grafu?
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

koudy píše:takže je lepší to nastavovat podle bloku hodnot 4, než podle tdi grafu?
podle tdi grafu je to jednodusi, ale nekdy ta moznost neni, ja mam treba nastavenej vetsi rpedvstrik takze me u me je TDIgraf nepouzitelnej
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
joliva
Nováček

Příspěvek od joliva »

to znamena ze v tdi grafe mas teor. tu hodnotu co je vlastne oproti teplote paliva zvislo hore prilis malu alebo prilis vysoku na to aby ti to tdi graf zobrazil. tie hodnoty sa daju porovnavat aj mnualne alebo bez tdi grafu v blok hodnot 000 druhe ple a deviate
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

koudy
Přispěvovatel

Příspěvek od koudy »

kluci čím to může být že mi po přenutí na graf, normálně ukazuje ale píše motor příliš studený, přitom motor je ohřátej na 90?
gdanx
Přispěvovatel

Příspěvek od gdanx »

vcera jsem se chtel mrknout na predvstrik a to samy, ukazuje to, ze motor je prilis studenej, pritom je ohratej na 90c, nevite nekdo .. u me konkretne octa agr 66kw
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

Nejaky zaver ? take to tak mam.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

neresit tu hlasku, nastavit predvstrek do tolerancie ;)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“