Vysoka spotreba octavia 4x4 TDi PD 74KW - LOGY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jeste si zapomel na dve poloosy a dalsi diferak. Ja to chapu ze zere vic ale preci jenom 2l na 100km mi prijde dost. Vaha neni zas tak rozhodujici. Kdyz naplnim vozejk za auto tak je to taky dalsi treni a vaha navic ale 2l na 100km to normalni jizdou neudela. Coz to je jedno nema cenu tohle resit ja jen resim JESTLI TO NEKOMU ZERE MENE !!! Protoze jestli je alespon jedna octavka 4x4 ktera jezdi do 7,5l (coz je pro me takova rozumna spotreba u tohoto vozu s temahle parametrama) tak by mohlo bejt nekde nejake reseni.
mě taky ukazuje víc
Ale dneska jsem tahal celej den káru s bordelem, kamením, sem a tam a ukazoval 7,3L na cca 200km takže OK 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
az bude cas podivam se diagnostikou jak je na tom synchronizace vacka x klika, to ma taky vliv... ale me se zda ze to nejak nejede proste co jsem jezdil v octavii 81kw tak se mi zda ze je to takovy zivejsi i kdyz to ma vic KW, tak to PD ma vetsi kroutak, nevim no v jiny 4x4 tdi 74KW jsme nejel tak nemuzu porovnat,ale tech 200 to jede vpohode,jen by to mohlo mit vetsi odpich, hold ta 4kola je tezka, tak leda ji pomoct lepsim softikem 

Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB
Konecne nekdo s rozumnou odpovedi. 1100km na nadrz je supr to bych nedal ani nahodou. Synchronizace by asi na spotrebu nemela mit takovej vliv. Preci jen je to rizenej vstrik no ale radeji to zkontroluj. Kratsi prevody by melo mit spis lepsi spotrebu muzes jet v optimalnejsich otackach. Sice to je 6kvalt ale 6 je to same jako u golfa-V tdi-77kw naprosto schodna rychlost s 5. Proste nase sestka a petka u golfa ma stejne otacky motoru pri stejne rychlosti.
Octavia 1,9 Tdi PD 74Kw
Ja mám tiež octaviu 4x4 74Kw, ale čipnutú + iné turbo na 96kW a tá
spotreba je stále, a to hlavne v meste nad 8L. Podľa toho čo som zistil,
čím ďalej idem, tak spotreba je lepšia až k hodnote 6,5 nižšie už to nejde.
No a dialnica to už zase ide k 7L. Podľa mňa to bude aj váhov ale aj
tým kratším sprevodovaním. Zato v zime keď funguje haldex je to
super a auto prejde aj sa vyhrabe kam potrebujem. Je to fakt rozdiel,
lebo keď mi nefungoval haldex, tak som sa nedostal ani do garáže mimo
cestu. Ale keď ide, tak nou problemo.
spotreba je stále, a to hlavne v meste nad 8L. Podľa toho čo som zistil,
čím ďalej idem, tak spotreba je lepšia až k hodnote 6,5 nižšie už to nejde.
No a dialnica to už zase ide k 7L. Podľa mňa to bude aj váhov ale aj
tým kratším sprevodovaním. Zato v zime keď funguje haldex je to
super a auto prejde aj sa vyhrabe kam potrebujem. Je to fakt rozdiel,
lebo keď mi nefungoval haldex, tak som sa nedostal ani do garáže mimo
cestu. Ale keď ide, tak nou problemo.
Octavia 4x4, turbo KKK, 96Kw rok výroby 2001,
strieborná.
strieborná.