Debata o ho*ně...

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Persan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Persan »

Sorry za OT, ale Foreste... Kritizuješ naše politiky, ale jsi úplně stejnej, hrozně rád se posloucháš, co? Všechno víš nejlíp, každej se, dle Tvých slov, snaží s Tebou vyjebat, všichni okolo jsou blbci.

Asi založíme kult uctívačů Forestokecala a já budu první, kdo vstoupí do klubu jeho odpůrců. Teorií máš furt na rozdávání, ať už se to týká čehokoliv, ale furt mi tak nějak chybí to Tvoje slavný Twin-turbo, když už se považuješ za takovýho odborníka.

Tohle není pokus o flame, ale když už v každým topicu musím číst desítky řádků, který jsi schopnej vyprodukovat, aniž bys tím vlastně cokoliv řekl, tak mi, prosím, taky dovol vyjádřit svůj názor.

Díky a ještě jednou sorry za ot ;)
Seat Leon 1M Cupra R under construction...
fukmen
Přispěvovatel

Příspěvek od fukmen »

no myslím že jistý jedinec zde příspívající by neměl zadržovat prdy, protože když to udělá tak mu z úst lezou hrozný hovna
(wallbash)
jistou dobu to tu jen čtu a raději nereaguji, ale na tohle už to vážně nešlo
S-Max 2,0Tdci Titanium, exVW TOURAN 2,0TDI Highline, ex BMW 330i Touring
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@bjukemen: promin, zapomnel jsem dodat, ze GT2559V na 1,9TDI bez aditiv ... moje chyba, pardon

Jinak opakuji, nezacal jsem "hned" moralizovat. Polozil jsem zcela jasny dotaz, odpoved byla zavadejici a bylo to neco, co s otazkou nesouviselo.

@Persan: predpokladam, ze to srovnani s politiky jsi nemyslel vazne

Pokud Ti ten twin chybi, oslov Richarda, ma vsechny podklady pro pripadnou realizaci.

Ale ano, mas pravdu. Pri ceste k soucasnemu stavu me pomerne dost lidi obelhalo a podvedlo. Ne kazdy ma tu volbu prijit, koupit si set, nahodit na auto a jet.

@fukmen: reakce na tvuj prispevek by byla pod moji uroven

Nicmene vazeni, mate pravdu, kaslat na to, at si tu kazdy placa co chce. Jen jsem se domnival, ze forum je tu proto, aby se tu clovek neco dozvedel a aby si tu mohl potvrdit nebo vyvratit kdyz mu nekdo vesi buliky na nos, ne si je tu nechat veset ... ale asi jsem starej a naivni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..forest: tak už mi je to jasne teraz na 1.9 nie ja som myslel na 3.0

..no vieš netreba to brať tak važne zase všetko,treba byť kludny a ano forum je na to aby sa clovek nieco dozvedel ale v tomto sa asi líšime

..nadavky a uražky sem samozrejme nepatria ale to už s tým nič nenarobíme...

..twin ma žižala a funguje mu to k spokojnosti pokial dobre viem ma na tom zaujmavy vykon
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

Tentokrát se Foresta zastanu. I mě jako první napadlo, že zmíněné BMW 335d po úpravě umí 300km/h. Jedině to by se snad dalo považovat za "masakr". Foresta osobně neznam, jeho vystupování tady na fóru mi není dvakrát sympatické, nicméně až po jeho rejpání se vše vyjasnilo. to Forest: Možná by jsi si ty lidi neměl tak vychutnávat a chodit kolem horký kaše a taky trochu zkrátit příspěvky. Myslim, že by se pak přístup místních k tobě změnil. ;)
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@bjukemen: zizala nema twin (on mel compound, ja sekvenci) uz radne dlouho, vice dodavat nebudu, snad jen, ze ja najizdim druhy rok provozu

@Markus01: dik, souhlas, aneb "musite se polepsit, pane spravce" :D
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..forest: súhlas mam trocha pomiešane pojmy a dojmy s tymi turbami... ;)

..a k tej uprave uvedeneho vozidla je zaujmave sledovať že ešte v zabehu ma motor vyšší vykon ako seria, som zvedavy čo to bude ked si motor uplne sadne
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Jasně jsem tě žádal, aby jsi mě nikde nejmenoval. V jakékoliv souvislosti, buď tak hodnej.
:-@
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

nejsem-naivka píše:Jasně jsem tě žádal, aby jsi mě nikde nejmenoval. V jakékoliv souvislosti, buď tak hodnej.
Uvedl jsem to na pravou miru a vice jsem nezminoval...a ze jsem mohl vime oba moc dobre. Takze bud tak hodnej ty a nestartuj zbytecne nebo se to zase naprosto zbytecne rozjede.

nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Ok, tak ještě jednou. Buď tak laskavej a nikdy mě už nejmenuj, prostě dělej jako bych neexistoval. Předem děkuji. Ani na tenhle příspěvek už nereaguj.
:-@
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

Naprosto z nepochopitelných důvodů jste udělali uživateli Ves32 z jeho tématu off topic.
Z tohoto důvodu jsem téma rozdělil.
Obrázek
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

"debata o ho*ně..."
fukmen píše:...mu z úst lezou hrozný hovna
takže fukmen měl nakonec pravdu. :D
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“