muzes popsat jak si to doladil aby to vypinaloHuml píše:ten set do O2 jsem už montoval, jde tam bez problémů, s tím setem ATD je to jak píšeš, dával jsem i tu s přeobloženou silnější lamelou a měl jsem s tím ještě dost práce, aby to řádně vypínalo
Spojka jednohmota OII BJB .. prosim o radu!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ATD spojka je v OII utopená o asi 4mm, s tlustší přeobloženou lamelou je víc stlačenej přítlačák, pístek ve válečku do jel na doraz a spojka ještě nebyla vyplá, musel jsem vhodně prodloužit tyčku co jde z válečku, určit správnou délku, jelikož se stávalo, že při plným sešlápnutí zase štrejchaly pružiny přítlačáku o lamelu
takový kujoviny musím občas řešit

upravoval jsem to jen na jednom, protože to mělo přeobloženou lamelu snad 4mm obložením, takže problém jsem řešil až po montáži, protože jsem nevěděl jak to bude vycházet a že to bude takhle naprd, pokud je spojka seriová nebo s origo tloušťkou, žádný problémy nejsou a nic se bastlit nemusí a pokud jsou, je chyba někde jinde, jinak auto jezdilo až doteď, snad 2 léta, ale už myslím není, budiž mu země lehká 

Můžu se zeptat o kolik jde max. prodloužit ta tyčka, aby to neškrtalo? Řeším podobnej problém.Huml píše:ATD spojka je v OII utopená o asi 4mm, s tlustší přeobloženou lamelou je víc stlačenej přítlačák, pístek ve válečku do jel na doraz a spojka ještě nebyla vyplá, musel jsem vhodně prodloužit tyčku co jde z válečku, určit správnou délku, jelikož se stávalo, že při plným sešlápnutí zase štrejchaly pružiny přítlačáku o lamelutakový kujoviny musím občas řešit
Dík.