už jsem to posunul a nic stále nejde nainstalovat furt mi to vyhazuje tu tabulku jak sem ukazoval výšMortimer píše:Posuň datum na rok 2006.
Autodata 2006
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kompletně smazat:
C:\Adcda2
C:\Adcdtemp
C:\Program Files\Common Files\Autodata Limited Shared(předtím ve Správci zařízení vypnout AdcdLicSvc.exe-jinak nejde smazat) a ve správě počítače nastavit službu Autodata Limited Lic. na zakázáno.
C:\Docu. and Sett.\xxx\Dokumenty\Autodata
C:\Docu. and Sett.\All Users\Nabídka start\Programy\Autodata
Poté projet registry třeba RegCleanerem a smazat vše v čem je Autodata.
Restart,vrátit datum a mělo by to jet.Aspoň mě to funguje.
C:\Program Files\Common Files\Autodata Limited Shared(předtím ve Správci zařízení vypnout AdcdLicSvc.exe-jinak nejde smazat) a ve správě počítače nastavit službu Autodata Limited Lic. na zakázáno.
Mortimer píše:Kompletně smazat:

Tuhle tabulku mi to vregistru vyhodi a nejde to smazat co s tím fakt už nevim
ak ti to bude fumgovat, tak nic nerob. ak nie, tak treba pravym tlacitkom kliknut na novoskopirovany odkaz na ploche a zmenit z:pett píše:Jestli můžu poprosit ,dostatečně jsem nepochopil jak tohle provést.joe píše:este dodam, ze pre pomalsie PC mozno bude nutne zmenit parameter setdate z 3000 na 6000 (pozri vlastnosti odkazu na ploche.)
C:\ADCDA2\setdate.exe 10-01-2006 3000 C:\ADCDA2\REGISTER.EXE
na:
C:\ADCDA2\setdate.exe 10-01-2006 6000 C:\ADCDA2\REGISTER.EXE
howgh.
Pls.:Stále nejde,při instalaci 1CD OK a druhý se rozjede až k SRSGRAPH.IDF a pak pořád dokola instaluje ten SRSGRAPH.IDF a kdybych to neutnul tak mám za chvíli 80GB disk plnejMortimer píše:Kompletně smazat:

Jen ještě jak ve Správci zařízení vypnout AdcdLicSvc.exe ??? ostatní jde.
Díky
Martin69
Omlouvám se, napsal jsem to blbě, ne Správce zařízení , ale úloh - pravým na hodiny - Správce úloh - Procesy - AdcdLicSvc.exe - ukončit proces.Potom ve službách nastavit spouštění služby Autodata na zakázáno a restart.
Power156 - já v registrech mazal jen to,co se týkalo nabídky Start,Plochy a složek,na zbytek kašli.
Power156 - já v registrech mazal jen to,co se týkalo nabídky Start,Plochy a složek,na zbytek kašli.
Díky,no já jsem nevěděl jak, tak jsem to dal najít a potom vyhodil do koše takže teď už to v Správce úloh - Procesy není, snad je to jedno,ono se to zas obnoví,zkoušel jsem to včera několikrát (3.16)se stejným výskedkem(popsáno výše),zkusím zítra 2.16. a pak končím, stejně je to Eng. tak se nepos... a jsou i jiný softy v CZ 

Martin69
Tak už se mi to podařilo nainstalovat, ale stále mám problém s datumen už jen 3 dny , stahl jsem to data set ale nevim co stim dál zkopíroval jsem to dle návodu a je to furt stejné. co s tímjoe píše:riesenie casoveho problemu+crack+instrukcie k instalacii po slovensky tu:
http://rapidshare.com/files/13136339/riesenie.rar.html
heslo: dieselpower