drhne brzdový třmen o disk

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

motis
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od motis »

a nemáš koplý disk (plecháč).
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

Fulltank píše:a mas tam ten trmen dobre primontovany :?
su uplna lama,namontoval sem ho obracene a celej trmen leze ven a drhne me o to male zavazicko co je pripevneny z boku na hrane disku u pneumatiky ,jinak jak sem psal tak s tim jezdim odhadem 5000 km mozna i vic, ale zacalo to delat az ted (LOL) .vymenim ty gumovy voditka a pak se uvidi ,proto bych tohle tema ukoncil dik miko09 tohle jsem potreboval vedet :-) (offtopic)
Octavia 1,9 TDI,AGR,trysky 764,EGR OFF,
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

vlacek píše:
Fulltank píše:a mas tam ten trmen dobre primontovany :?
su uplna lama,namontoval sem ho obracene a celej trmen leze ven a drhne me o to male zavazicko co je pripevneny z boku na hrane disku u pneumatiky ,jinak jak sem psal tak s tim jezdim odhadem 5000 km mozna i vic, ale zacalo to delat az ted (LOL) .vymenim ty gumovy voditka a pak se uvidi ,proto bych tohle tema ukoncil dik miko09 tohle jsem potreboval vedet :-) (offtopic)
:D tak si to rychle dej do kupy :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

jj dám :D
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

vlacek píše:jj dám :D
mně se stávalo,dříve že jsem něco rozdělal pak to muselo par dnů týdnů počkat a byl problém jak co kam dát,myslím věci neobyčejné,věci které se opravují tak půlkrát za život, no akdyž vidím něco problemové ho fotím ,je to jednodušší a praktické, tak si toto pamatuj,než se dáš do rozborky čehokoliv hlavně brzd
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

bejt vama kluci tak se do takovych veci radeji ani nepoustim . když se na to necejtite tak to radeji nekomu sveřte nebo se vam to nekdy nemusi vyplatit
VW passat 1.9TDI 81kw
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

miraspetrowski píše:
vlacek píše:jj dám :D
mně se stávalo,dříve že jsem něco rozdělal pak to muselo par dnů týdnů počkat a byl problém jak co kam dát,myslím věci neobyčejné,věci které se opravují tak půlkrát za život, no akdyž vidím něco problemové ho fotím ,je to jednodušší a praktické, tak si toto pamatuj,než se dáš do rozborky čehokoliv hlavně brzd
neboj brzdy mam slozeny dobre to je prace ktera patri ktem lechcim :-)
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

Rosma píše:bejt vama kluci tak se do takovych veci radeji ani nepoustim . když se na to necejtite tak to radeji nekomu sveřte nebo se vam to nekdy nemusi vyplatit
no podle nekterych to vypada ze ani nevi kde vlastne ten trmen je ulozenej kdyz radi takove veci jako ze ti zavazi na plechovem disku skrta o trmen apodobne (LOL)
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

ted vazne to auto ma 220000 km tak bych to videl na ty pouzdra dik vsem za rady covek se docela pobavil :-)
miraspetrowski
Přispěvovatel

vlacek píše:ted vazne to auto ma 220000 km tak bych to videl na ty pouzdra dik vsem za rady covek se docela pobavil :-)
nejdřív se ptáš čím to může bejt, pak napíšeš že jde o obyč opravu co snadno zvládneš a přitom tan dáš něco obráceně nebo cos to tam psal a když se pár lidí snaží něco poradit nebo jen zkusit poradit,docela ses pobavil a diagnozu sis nakonec určil sám :?
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

miraspetrowski píše:
vlacek píše:ted vazne to auto ma 220000 km tak bych to videl na ty pouzdra dik vsem za rady covek se docela pobavil :-)
nejdřív se ptáš čím to může bejt, pak napíšeš že jde o obyč opravu co snadno zvládneš a přitom tan dáš něco obráceně nebo cos to tam psal a když se pár lidí snaží něco poradit nebo jen zkusit poradit,docela ses pobavil a diagnozu sis nakonec určil sám :?
dalsi co to nepochopil,to ze sem napsal ze to mam slozeny obracene bylo mysleno ironicky na rady typu mas to slozeny dobre ,nedrhne ti zavazi ktere je asi tak 15cm od trmenu a podobne,navic pred temito radymi jsem pisnul ze to ma najety 5000 km mozna o chloupek vic bez sebemensich problemu , (LOL) jedina poradna rada byla od miko09 tim mu dekuji :-) bylo to tim uz to nedrhne
miraspetrowski
Přispěvovatel

vlacek píše:
miraspetrowski píše:
dalsi co to nepochopil,to ze sem napsal ze to mam slozeny obracene bylo mysleno ironicky na rady typu mas to slozeny dobre ,nedrhne ti zavazi ktere je asi tak 15cm od trmenu a podobne,navic pred temito radymi jsem pisnul ze to ma najety 5000 km mozna o chloupek vic bez sebemensich problemu , (LOL) jedina poradna rada byla od miko09 tim mu dekuji :-) bylo to tim uz to nedrhne
sory nepochpil jsemTě,prezentoval jsi to jako začárečník typu Ferda Mravenec,a nebyl jsem sám kdo tak zareagoval hlavní věc,že máš vyřešeno
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

jj v pohode :-) jeste jednou dik vsem :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“