slovacek.milos píše:volal mi borec že jede ve čtyři ráno do prahy a má málo oleje v motoru nachystal jsem mu dvojku a dal před garáž,
přijela známá a přivezla trojku hnusného vyfritu a postavila před barák, borec přijel ráno vzal vyfrit nalil do feldy a vesele jezdi pár tisíc až do výměny
ještě ten vo krtečkovy prosím
Si myslíš že by to motoru nějak zvlášť uškodilo kdyby byl mazanej friťákem? Neuškodilo, normálně by makal.
nemyslim, ale prostě tomu jen nevěřim a přijde mi to jeko vejmysl studenta zvláštní školy nic víc
FORD TRANSIT T100 2,5D 59KW Pflanzenöl-POWER
UAZ 31512 3.0 105KW
UAZ Combat 2.7i 94KW
BMW X5 E53 3.0D 160KW
slovacek.milos píše:volal mi borec že jede ve čtyři ráno do prahy a má málo oleje v motoru nachystal jsem mu dvojku a dal před garáž,
přijela známá a přivezla trojku hnusného vyfritu a postavila před barák, borec přijel ráno vzal vyfrit nalil do feldy a vesele jezdi pár tisíc až do výměny
ještě ten vo krtečkovy prosím
Si myslíš že by to motoru nějak zvlášť uškodilo kdyby byl mazanej friťákem? Neuškodilo, normálně by makal.
oldaf píše:Si myslíš že by to motoru nějak zvlášť uškodilo kdyby byl mazanej friťákem? Neuškodilo, normálně by makal.
pochybuju že by friťák snes dlouhodobě 200-250°
Na dlouhodobej provoz by to asi nebylo ale normálně by to jelo. 250°? Já naměřil maximální teplotu oleje v motoru 170° Kdysi ke mě jezdil kluk se starým golfem a to auto hrozně žralo olej, na 100km asi 2 litry, a nechtěl kupovat novej tak si u mě natočil vždycky do kanystru ze sudu směs vyjetých olejů, špinavých ředidel od mytí štětců, benzínu od mytí součástek, prostě bordel co slejvám do sudu a normálka to lil do motoru a jezdil
PRODÁM NOVOU 12mm HLAVU NA TDS,
VW T3 mTDI ASV , GT2052, 11mm hlava,
BMW E39 525mTDS touring,12mm hlava, IC, diff 2,35, GT3271-tlak 3,1b, jednohmota DURAL 240mm,
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm