4.2l benzin

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

klo55
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

4.2l benzin

Příspěvek od klo55 »

Ahoj,chci se zeptat na tento motor v touaregu.Nemate nekdo zkusenosti?Poruchy udrzba?A jeste automat v tomto voze.Diky moc za info
ZL-tuner
Sběrač informací

Příspěvek od ZL-tuner »

na plnou nádrž dojezd tak 700 km :D ale spolehlivé.. automat pořádně projet jestli nekope a hnedka po koupi bych vyměnil olej :) být tebou volil bych rači naftovou verzi s 3.0TDI :)
Škoda Octavia II 2.0 TDI PD 4X4 LaurinKlement--- Škoda Fabia 1.2TSI Sportline ---
klo55
Přispěvovatel

Příspěvek od klo55 »

Tak byl jsem to projet,auto tahlo pekne,ale automat docela kopat ze 4 na 5 stupen.Docela dost me dostal vzduchovej podvozek.Jinak auto jsem nevzal a koukam po jinym kusu :(
Aktivista

Příspěvek od avatar »

ja ten motor mam v S6 je to skoro stejne jako ten v tuaregu tam bude o neco novejsi.

nevim co ti mam rici pred tim sem mel 2.5 tdi v6 to sem furt nejak opravoval upravoval

tady jezdim jezdim jezdim

apropo ja to mam v LPG takze pohodicka
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

klo55 píše:Tak byl jsem to projet,auto tahlo pekne,ale automat docela kopat ze 4 na 5 stupen.Docela dost me dostal vzduchovej podvozek.Jinak auto jsem nevzal a koukam po jinym kusu :(
ko prevodovka, alebo len mechatronik v nej
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
klo55
Přispěvovatel

Příspěvek od klo55 »

ten touareg byl taky v plynu,ale i ten plyn mu tam blbl.Asi teda pujdu do 3.0tdi.Ale je to kus auta ten touareg,ted mam bmw3 naftovej sestival,ale mojemu rottweilerovi se moc nelibi kdyz ho rvu do kufru-mam sedana :D Uz at narazim na ten spravnej kus.
Super
Přispěvovatel

Příspěvek od Super »

kup si rovno "traktor"
klo55
Přispěvovatel

Příspěvek od klo55 »

jo koupim a zrovna ze Slovenska.
ZL-tuner
Sběrač informací

Příspěvek od ZL-tuner »

:D převodovka po smrti no :D ... na plyn se vyprdni je to časovaná nálož :D kup TDI a pohoda :) a vyvaruj se vzduchovýmu podvozku byl by si nešťastnej :D
Škoda Octavia II 2.0 TDI PD 4X4 LaurinKlement--- Škoda Fabia 1.2TSI Sportline ---
klo55
Přispěvovatel

Příspěvek od klo55 »

no prave ze ten vzduch se mi docela zamlouva.V terenu je to pohoda,da se to o dost zvednout :)
wintrej
Přispěvovatel

Příspěvek od wintrej »

klo55 píše:ten touareg byl taky v plynu,ale i ten plyn mu tam blbl.Asi teda pujdu do 3.0tdi.Ale je to kus auta ten touareg,ted mam bmw3 naftovej sestival,ale mojemu rottweilerovi se moc nelibi kdyz ho rvu do kufru-mam sedana :D Uz at narazim na ten spravnej kus.
A čo tak zostať u BMW x5 x3 x1 3,0d predsa je to o niečom inom ako touareg.Motory spolahlivé radové šesťvalce neriešiš preskakovanie rozvodov uloženie kardanu, vyhodíš klapky zo sania a maximálne odide vstrek alebo turbo.
klo55
Přispěvovatel

Příspěvek od klo55 »

Me se u x5 nelibi ta usekla prdel.Vzhledove se mi vic libi touareg.No a bavoraka mam a asi uz staci..........
Aktivista

Příspěvek od avatar »

LPG je naprosto v pohode rozhodne je nekolikanasobne bezpecnejsi nez benzinovy system . o casovane nalozi nemuze byt rec!!
wintrej
Přispěvovatel

Příspěvek od wintrej »

avatar píše:LPG je naprosto v pohode rozhodne je nekolikanasobne bezpecnejsi nez benzinovy system . o casovane nalozi nemuze byt rec!!
vyššia hmotnosť prestavba stojí aspoň 40 tis máš tam tlakovú nádobu, airbox máš preč je tam nejaký blbý konus žere to jak tank na tom plyne vykon to ma menší , slaby dojazd malá nádrž.Kedysi som to mal v audi 80 ale nakoniec som rád že som sa toho zbavil. Ale iná možnosť neni S6 by ťa zožrala keby tam nemáš plyn.
wintrej
Přispěvovatel

Příspěvek od wintrej »

klo55 píše:Me se u x5 nelibi ta usekla prdel.Vzhledove se mi vic libi touareg.No a bavoraka mam a asi uz staci..........
Napíš mi niečo viac o tom bmw 330d koľko to máš čo sa ti páči na nom čo nie? koľko to ma najazdene a aké si mal poruchy cena dielov dostupnosť a celkový dojem dík.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“