konec...sorry všem

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Aero200
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Aero200 »

kevino píše:aha tak uz mi je jasne preco zmenil nazov prispevku hehehe asi mu na to prisli. co vam, poslal na maila ked ste ho ziadali o info ? mozete to zverejnit ? aby sa predislo podvodom (wallbash)
dal jsem to sem http://data2.edisk.cz/stahni/80022/diag ... .17MB.html
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

(LOL) tak hoši věřte mi že to žadnej podvodník není nabizenej soft už mam v poště ...........je to chlapek kterej se dost vyzna v autodiagnostice a dokáže pomoct ( mě vždy poslal co slíbil).................i díky němu mate tak přehledné odpovedi(foto DP atd........) od mě a chiptuninga (LOL)

až soft vyzkoušim dam vam vedet
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

12skvarka píše:(LOL) tak hoši věřte mi že to žadnej podvodník není nabizenej soft už mam v poště ...........je to chlapek kterej se dost vyzna v autodiagnostice a dokáže pomoct ( mě vždy poslal co slíbil).................i díky němu mate tak přehledné odpovedi(foto DP atd........) od mě a chiptuninga (LOL)

je to tak,pockejte par dnu a dovite se popravde jak to funguje :o
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

chiptuning píše:
12skvarka píše:(LOL) tak hoši věřte mi že to žadnej podvodník není nabizenej soft už mam v poště ...........je to chlapek kterej se dost vyzna v autodiagnostice a dokáže pomoct ( mě vždy poslal co slíbil).................i díky němu mate tak přehledné odpovedi(foto DP atd........) od mě a chiptuninga (LOL)

je to tak,pockejte par dnu a dovite se popravde jak to funguje :o

To jste se právě vrátili z hospody :? Pak že nestíháš.
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

yeager píše:
takze podvodnik (LOL)
BACHA VSETCI
Nevim já ho neznám, jen jsem dal odkaz.
t4
Nováček

Příspěvek od t4 »

prosím adminy,pokud mají možnost,ať se podívají do záloh nebo kam až to jde,odkud se zde kdysi přihlašoval člověk s nickem Mr.Bombastik - možná to nepíšu přesně,ale nějak tak se jmenoval a to byl ten týpek co mě tenkrát natáhnul

já si jen pamatuju,že byl někde z východních čech,Hr.Králové a nebo nějaké rozhraní Jičín-Ml.Boleslav a Hr Králové,jestli to jde nějak poznat i ze současné IP adresy tohoto bombastika?

a znáte ho někdo osobně?už jste s ním někdo něco měli?
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

t4 píše:prosím adminy,pokud mají možnost,ať se podívají do záloh nebo kam až to jde,odkud se zde kdysi přihlašoval člověk s nickem Mr.Bombastik - možná to nepíšu přesně,ale nějak tak se jmenoval a to byl ten týpek co mě tenkrát natáhnul

já si jen pamatuju,že byl někde z východních čech,Hr.Králové a nebo nějaké rozhraní Jičín-Ml.Boleslav a Hr Králové,jestli to jde nějak poznat i ze současné IP adresy tohoto bombastika?

a znáte ho někdo osobně?už jste s ním někdo něco měli?
znam ho osobne............za sebe muzu rict ze mam jen dobre zkusenosti
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

pockejte par dni , otestujem interface a softy na autech a pak muzem s klidnym svedomim teprve neco odsuzovat , popripade pochvalovat :)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

tak potom sa ospravedlnujem ale usudil som tak na zaklade toho odkazu. este raz sorry (hm)
MaraB
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaraB »

Zdravim vsechny ...

Jelikoz se tady jedna o muj interface, dovolim si Vas vsechny pozadat aby jste se svymi soudy pockali az to overi nekdo komu verite .. treba "chiptuning".

Ja muzu vysvetlit pozadi jak to vsechno vzniklo - poslal jsem Bombastikovi jeden svuj interface, protoze o nej mel zajem a nabidnul mi na vymenu spoustu zajimaveho softu. A protoze byl plny energie a protoze mel tu moznost, domluvili jsme se ze otestuje co nejvice aut a da mi vedet s cim vsim to jede, tedy hlavne kombinace muj HW + ruzne SW. Jak slibil, tak i udelal a byl vysledky tak nadseny, ze vznikla ta prezentace ktera tu koluje. Bohuzel ho hned spousta lidi zacala podezrivat ze keca, aniz by to kdokoliv overil .. Proto se stahnul, vymazal prispevky a doufal ze to vysumi .. Jenze nevysumelo a navic se o nem rozkriklo ze je podvodnik. Navic to vypada ze kdysi nekdo vystupoval s jeho nickem a tehdy nejaky "Bombastik" napachal dost skod. Ja si ale myslim ze se mu tehdy nekdo mstil jeho jmenem .. To je muj nazor.

Prosim, zkuste si pockat na nekoho komu opravdu verite a ktery budto potvrdi, nebo vyvrati to co Bombastik sepsal v te prezentaci.

Pokud se ukaze ze je to blbost, pak ho pomlouvejte jak je Vam libo .. ale pokud se ukaze ze nekecal, myslim ze by si zaslouzil i nejakou tu omluvu .. Co rikate ? 8)
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Souhlasim ;)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

jasne vid hore fakt sorry :-)
t4
Nováček

Příspěvek od t4 »

no a mě zase přijde jako velká shoda náhod následující:

kdysi, - třeba už se polepšiltak skoro 2 roky zpátky,jsem tady potkal jakéhosi Mr.Bombastika,který nabízel soft - různý diagnostický a taky ETKU,ETOS a další pro Ford a Opel - byl (už nevím úřesně) odněkud okolo Hr.Králového

prodal mi za celkem dost peněz soft,kterého 90% nešlo rozchodit - jakmile jsem se ozval,slíbil v brzké době nápravu...pak už ale na jeho ICQ vystupoval někdo cizí,který slíbil že mu všechny moje vzkazy předá - ale nic

já jsem svoje peníze dávno oželel,jen jsem chtěl touto formou upozornit na nového Bombastika,který je taky z Hradce Králové - třeba už se za tu dobu polepšil

ale mě někdo takto nařknout veřejně,tak se nestáhnu,nesmažu inzeráty,ale budu se snažit to vysvětlit...to je už vše,co k tomu píšu...opatrnosti nikdy nezbývá
yeager
Přispěvovatel

Příspěvek od yeager »

Fantik píše:
yeager píše:
takze podvodnik (LOL)
BACHA VSETCI
Nevim já ho neznám, jen jsem dal odkaz.
Ja ho tiez nepoznam, iba som ho posudil podla toho co som nasiel na tej stranke. Ked to neni pravda tak SORRY :worthy:
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
tonda
Sběrač informací

Příspěvek od tonda »

Už někoho podved,že ho napadáte?Nebo jsi někdo léčí své mindráky?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“