POMOC - nefunguje naklapanie lopatiek turba !!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
POMOC - nefunguje naklapanie lopatiek turba !!!
Zdravim Vas, mam problem,,,
Mam audi a6 avant 2,5tDI, 110kW, r.v.99
Auto mi ako keby vobec netahalo,,,, ak tomu pridam zadymi na bielo modro,,, dnes som si vsimol, ze ked kamarat pridaval plyn,, tak sa vobec nevytiahlo to tiahlo na regulaciu lopatiek turba.. Ako keby nevyvynul potrebny podtlak na vytiahnutie toho tiahla. Az ked uz pri cca 3800ot/min, tak sa tiahlo pohlo asi o 5mm ale zasa spadlo. Ani sa nehne ked sa nastartuje auto.
Tak isto ak pridal plyn, tak v hadiciach, tych hrubych - do IC a z IC nebol asi ziaden tlak, pretoze som ich stlacil normalne rukov. Poradte prosim..
Ak pomohlo by mi aj nejaky obrazok zapojenie podtlakov, dik
PS: Ked kamos pridal plyn,, tak v hadici, ktora ide smerom do IC tak ked pridal tak ako keby sa stiahla , a nie naopak stvrdla, ako keby v nej bol podtlak a nie narast nasavaneho tlaku sposobene vrtulov turba
Mam audi a6 avant 2,5tDI, 110kW, r.v.99
Auto mi ako keby vobec netahalo,,,, ak tomu pridam zadymi na bielo modro,,, dnes som si vsimol, ze ked kamarat pridaval plyn,, tak sa vobec nevytiahlo to tiahlo na regulaciu lopatiek turba.. Ako keby nevyvynul potrebny podtlak na vytiahnutie toho tiahla. Az ked uz pri cca 3800ot/min, tak sa tiahlo pohlo asi o 5mm ale zasa spadlo. Ani sa nehne ked sa nastartuje auto.
Tak isto ak pridal plyn, tak v hadiciach, tych hrubych - do IC a z IC nebol asi ziaden tlak, pretoze som ich stlacil normalne rukov. Poradte prosim..
Ak pomohlo by mi aj nejaky obrazok zapojenie podtlakov, dik
PS: Ked kamos pridal plyn,, tak v hadici, ktora ide smerom do IC tak ked pridal tak ako keby sa stiahla , a nie naopak stvrdla, ako keby v nej bol podtlak a nie narast nasavaneho tlaku sposobene vrtulov turba
Tak tak, odpoj hadičku na ovládání turba a zkus to pusou zda to zatáhneš a zda bude držet podtlakrudy5 píše:skontroluj podtlak k ovládaniu turba a potom turbo či chodí regulácia ľahko
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
tak hadicku som vytiahol s ovladania turb, z tej banky,, a skusal som s ustami potiahnut, a pekne isla,, a drzala,,, netrati sa v nej tlak,,, co sa tyka samotnej tycky, s rukou som skusal pohnut, ide hladko ,,, nezadrhava sa,,,, a co sa tyka tej hadicky, ktora ma robit podtlak a tahat to tiahlo,, tak taj nieje vobec podtlak,,,, iba taky jemnucky,,, mizivy,,, takze usudzujem, ze vobec ten ventil N75 nevytvara podtlak na vytiahnutie toho tiahla....live69 píše:No a funguje tedy správně N75?? zkus tam jinou
Co sa tyka diagnostiky,,,, kupil som si kabel,,,,, len neviem s tym este pracovat veôlmi,,, ale daval som test motora,,,, a napisalo mi jednu chybu - Zablokovana riadiaca jednotka,,,, chybu som odstranil a ziadna zmena,,, akurat som mal nejaku skupinu na EGR ventil a prekrtacovala hodnoty,,,, ale ono by mi malo vypisat podrobnejsie chyby vsak?
Poradte na akej adrese najdem hodnoty N75,, vdaka