pčíčina zatékání do kabiny O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pčíčina zatékání do kabiny O1
chlapci kudy se nejčastěji dostává voda pod koberec v octávii 1 2004rv???

Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
						tak jsem to byl prohlédnout...takhle...abych začal od začátku...já totiž řeším neustálé mlžení čelního okna.pokud nemám zaplou klimatizaci,mlží se,zapnu klimu a za cca 20sec je okno perfektní (je mi jasný,že klima vysouší vzduch) takže někde mám v autě vlhkost...vyměnil jsem kabinový filtr (origo ufi s aktivním uhlím) - nepomohlo,ty odtoky jsou v pořádku - zkontrolováno,jenže sranda je,že nevím kam přesně zatéká,protože jsem odědal plastové prahy,abych si nadzvednul koberce a kam se dalo došáhnout,tak bylo sucho...tak mě právě zajímá,kudy a kam se ta voda dostává...

Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
						no ale že po odmontování plastů a nadzvednutí koberce když jsem tam šmátral,tak bylo sucho....já bych to možná tipnul někde uplně vepředu,kam nedošáhnu...Ladas píše:dveřma máš odfouklou fólii resp. protihlukovou lepku pod tapecem
						Nemas nahodou KO motorek na vnitřní klapku( motorek na vnitřní a vnejsí okruh) a mas to stale na vnitřním okrohu, pak to bere vzduh stale zevnitř a zamlží se ti celý auto.OťasTDi píše:no ale že po odmontování plastů a nadzvednutí koberce když jsem tam šmátral,tak bylo sucho....já bych to možná tipnul někde uplně vepředu,kam nedošáhnu...Ladas píše:dveřma máš odfouklou fólii resp. protihlukovou lepku pod tapecem
By mu mizela voda, ne?picus16 píše:nemáš děravý topení?Měl jsem to u golfa pořád mlžil bylo prasklý
Už jsem zažil ...Zdeněk M píše:Nemas nahodou KO motorek na vnitřní klapku( motorek na vnitřní a vnejsí okruh) a mas to stale na vnitřním okrohu, pak to bere vzduh stale zevnitř a zamlží se ti celý auto.
GIV Variant TDi ???kW

ale na ten igelit mrknu...a co těsnění kolem dveří???
  ale na ten igelit mrknu...a co těsnění kolem dveří???