To nééé, to by byl dlouhej článek, spíš knihaRudisTDic píše:To je právě to,že každej vyjádří nějakej úhel a odpověď nikde na otázku nikde a pak je tu téma na 4 stránky..red snail píše:Mě jsi zase nepochopil Ty, jinak bys věděl, že jsem se nenavážel, jen vyjádřil svůj úhel pohleduUž radši nic nepíšu at to nikdo nepřekroutí
Když se chceš vyjadřovat,,tak řekni názor na 18cigánů co napadnou 6 našinců
Nový chip a menší výkon,jakto??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
už se nikam nevracejteJayson píše:Vraťte se k tématu prosím.
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
-
KamilGTTDI
- Přispěvovatel
no pravda je takova ze pokud jsi rudisTDIc dal uszi gumu tak zaroven i nzsi..protoze to cislo 40 je procentualni pomer z celkove sire dezenu....hm?RudisTDic píše:To je právě to,že každej vyjádří nějakej úhel a odpověď nikde na otázku nikde a pak je tu téma na 4 stránky..red snail píše:Mě jsi zase nepochopil Ty, jinak bys věděl, že jsem se nenavážel, jen vyjádřil svůj úhel pohleduUž radši nic nepíšu at to nikdo nepřekroutí
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Skoda Octavia WRCo - do jara bude
-
KamilGTTDI
- Přispěvovatel
no pravda je takova ze pokud jsi rudisTDIc dal uszi gumu tak zaroven i nzsi..protoze to cislo 40 je procentualni pomer z celkove sire dezenu....hm?RudisTDic píše:To je právě to,že každej vyjádří nějakej úhel a odpověď nikde na otázku nikde a pak je tu téma na 4 stránky..red snail píše:Mě jsi zase nepochopil Ty, jinak bys věděl, že jsem se nenavážel, jen vyjádřil svůj úhel pohleduUž radši nic nepíšu at to nikdo nepřekroutí
neber to ve zlym jen info
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
souhlasím, je tam x faktorů které to můžou změnit...fabiátor píše:Muj nazor je, ze ty 4 kone mezi jednotlivymi merenimi mohou byt klidne pripsany na vrub odlisnych podminek mereni, nebo tomu rikejme treba statisticka chyba. Ale nebijte me pokud mate nekdo jiny nazor.
VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
Tak jede to dost dobře..hlavně blesková reakce na pedál plynu..a tahá to pěkně až do konce..kouř je v celym spektru,ale není to brutal.. když mu šlápnu od 1500ot. tak vylítne bryketa a od 1800ot to tahá až do konce..dolar100 píše:chcel si maximum tak ti vyhovel posilil co sa dalo - spodok ...a vrch uz viac nejde tak ostal ako predtym
inak ako to ide s takym vykonom od spodu az navrch, ....citis ze by to navrchu vedlo? alebo to taha "furt" rovnako?
ako to čmudí? inak ten druhy chip toci vyssie, mne sa to paci
Jinak souhlasím s Fabiátorem,nový chip,jiná kola,jiný počasí atd..takže kdybych to změřil za deště,tak ten výkon bude nejspíš taky jinej..
No a takové odpovědi jsem čekal od začátku,ale nějak se to zvrtlo
Octavia II RS
-
Forest
- Aktivista
Hlasim navrat z dovolene ... vskutku, kvuli Mimoni toho bylo skoda. Nicmene se tu do me patricne nekteri pustili (za coz jim patricne dekuji) a abych nebyl za neslusneho, tak reaguji 
Dulezite je si uvedomit, ze jsem se snazil odpovidat svedomite i pres zachvaty smichu a pobaveni nad nekterymi z reakci ... budiz mi tato poctivost pripoctena k dobru.

Ver mu, on to musi vedet, ale domnivam se, ze by se mel setrit, takovy objem sebereflexe uz nejednoho takoveho dovedl az na pokraj mozkove nebo srdecni prihody
Co predvedu v Mimoni? Mam rozum a uz nic predvadet nepotrebuju. Mel jsem 200 koni v 1,9TDI mezi prvnimi v CR, jako prvni jsem mel nitro a uz tehdy jsem pochopil, ze proste u nas v CR se vyhrava diky vaze. A vzhledem k tomu, ze je to pro me stale jen hobby, ktere si na sebe nevydelava, odmitam kvuli tomu stavet nejaky konkurenceschopny special. Zvlaste ve zdejsich podminkach, kdy jeden se vyda cestou vyvoje (treba i cestou pokus-omyl) a ostatni jen takticky mlsne vyckavaji, on prozkouma vsechny slepe ulicky, vykrvaci do toho, ostatni, kdyz se to vydari tak to obslehnou, z kradenych dilu za zlomek ceny postavi, za "usetreny" peniz vylepsi a jeste se mu vysmejou. Prosta a obhajitelna logika, tot vse.
Co se invektiv z tve strany tyce, vez, ze klobasu jsem nejedl uz hodne dlouho, stejne jako kecup, snazim se zit zdrave a verim, ze je to na me znat. Ohledne meho "bohovskeho" vystupovani - ono je to strasne lehke, protoze jsem mezi slepymi jednooky kralem (chapejme mezi temi, kdo prispivaji, protoze ostatni, kteri maji pomyslne oci dve radeji neprispivaji a mysleji si svoje). To, co je predmetem teto diskuze jsou zaklady fyziky a chemie ze zakladni skoly a pokud je treba k bohovskemu vystupovani treba to, pak je to smutne.
Nebudu mit pujcene "papinkovo" auticko, protoze papinek zadne auto v osobnim vlastnictvi nema, stejne jako ja nebo ostatni spolecnici firmy, ktere tato auta vlastni. Takze pokud to beres takto, tak spolecnik firmy si vezme po dohode se spravcem vozoveho parku (coz jsem ja) klice vozu z vozoveho parku, udalost se zaeviduje kvuli administrative a auto uziva - tot vse. Nicmene problem, ktery tu mezi radky pomyslne vidim je klasicka ceska zavist, cechacstvi, neprejicnost, ukrivdenost ... jenze to je problem druhe strany, nikoliv te moji. Vis, ono se na i na ta auta muselo nejak vydelat, my je neukradli, auta kupujeme nova a na to je treba vytvorit zisk. Kupujeme auta za hotovost, ne na splatky, protoze se chovame zodpovedne. Jsme spolecnost, ktera plati poctive dane uz od pocatku sve existence. Platime dane na to, aby se zasivaci a neprizpusobivi mohli valet doma, delat fusky, kseftovat s kradenym nebo neproclenym zbozim bez dokladu - jak ty, platis taky dane z toho, co prodavas? Povidej, zamet si pred svym vlastnim prahem. Ono totiz stredni a male podnikani v Cechach neni o zisku ale o vedlejsich benefitech - a jednim z nich je prave auto.
Takze tot snad vse k temto nevyzralym pripominkam a doufam, ze se pisatel priste zamysli nez neco tak hloupeho a nevyzraleho napise.

Tot snad vse, verim, ze me s prodlevou ve forme reakce nezklamete a az se v pondeli proberu z navalu prace, zajiste zareaguji.
Dulezite je si uvedomit, ze jsem se snazil odpovidat svedomite i pres zachvaty smichu a pobaveni nad nekterymi z reakci ... budiz mi tato poctivost pripoctena k dobru.
RudisTDic píše:Možná by bylo lepší,kdyby si aspoň odpověděl na to,na co jsem se ptal hned na začátku..hanit konkurenci umí každej!! A po několikáté opakuji,,úpravce mi udělal to CO JSEM POŽADOVAL !! Takže nevim proč se do něj pořád navážíš.. Až mi napíšeš např. uber naftu v těch a těch otáčkách,přidej nebo uber tlak a bude to lepší.. tak pak mi můžeš dávat rozumy..kdybych potřeboval slyšet,že jsem vocas co humtuje auto,tak nemusím psát na fórum..
... bylo zodpovezeno, pozadavky, ktere jsi specifikoval ve vyse uvedene citaci obsahuje me doporuceni na vyseForest píše:... takze to chce asi poradne chlazeni ... nejlepe ruku v ruce s poradnym (chapej kvalitnim) chipem.
Jak jsem jiz napsal vyse, na Tebou zminovanou "chytrost" clovek potrebuje fyziku zakladni skoly a tu tu mame predpokladam vsichni...nabizi se otazka, jak kdo si ji prosel a kolik si toho zapamatoval, ze?LibangVW píše:Forest : koukam chytrej ses dost tak zacneme vsichni jezdit na soft k tobe ne ?![]()
![]()
![]()
Hodne hloupy primer, ktery znaci, ze stale nechapes, ktera bije ... s timto nastavenim muze jit o zivot, chapeme?RudisTDic píše:Tak určitě na tom něco je,,ale když přijdeš do krámu a řekneš,že chceš 10 rohlíků,tak jich dostaneš 10 a ne 7 jen proto,abys náhodou nepřibral..
Me problemy? To neni muj problem, to je problem tohoto fora, ze proste neco takoveho resi a neprenecha to na vyreseni "druhemu foru". Paklize ty jsi onim "svetem", pak ho opravdu ten svet nevidel. Nicmene je tu vice lidi, kteri ho videli, kteri se svezli.KamilGTTDI píše:foreste foreste, tve problemy na moji hlavu......ty mas taky twin turba ktery svet nevidel tak drz radsi pYsk....
Takze kdyz nekdo bude chtit do valcu nejak davkovat strelnej prach, tak mu CHF vyhovi, protoze to bude prani zakaznika? Paklize ano, nereste to pak tu ale u "vas".Kornout píše:Tak ono tak nějak bylo, ale když si to někdo nenechá rozmluvit a chce furt to svoje, tak proč mu nevyhovět. Jak jsem psal, do jednotky se právě kvůli tomu daly patice. Já to auto ani nechtěl logovat, abych nemusel jít zpět pěšky. Tato úprava byla (jak majitel již několikrát psal) na přání zákazníka a na jeho vlastní riziko.
No ale divím se, že nezareagovalo víc takovejch álá Forest, asi už taky přestaly řešit žabomyší války.
mv0lesk02 píše:kornoute never tomu tlustejch upocenejch a zakomplexovanej pacientu sedi za klavesnici internetu plno ... myslim to obecne, doufam ze to na sebe nikdo inteligentni nebude stahovat. diky
Ver mu, on to musi vedet, ale domnivam se, ze by se mel setrit, takovy objem sebereflexe uz nejednoho takoveho dovedl az na pokraj mozkove nebo srdecni prihody
Mylis se, nikdy, opakuji NIKDY by nemel neco takoveho pustit pres prah dilny, takze to JE i jeho chyba.RudisTDic píše:Každopádně chyba je to má,nikoli Michalova !!
Quadturbo paralelni by nemusel byt problem (snad to mazani, misto, logicky), jen je to absolutni zbytecnost. Sekvencni by byl vice, nezli problem, zvlaste v takovychto "amaterskych" podminkach a hlavne naprosta hloupost v pripade maloobjemovych motoru s nizkym poctem valcu.red snail píše:KamilGTTDI: třeba má zkonstruované aji quattroturbo
Forest: člověče, mluvíš tady o pseudoforech a asi nevíš co to znamená... jiná fora v ČR, kromě DP, jsou většinou plnohodnotná, až na pár vyjímek, na které ale stejně málokdo chodí. Co sleduju Tvé příspěvky, máš jen plnou hubu keců, jsem zvědavý co předvedeš v Mimoni proti těm, na které tu držkuješ. Asi jen klobásu s cibulí v mastné hubě s rukama zasviněnýma od kečupu a hořčice a zas jen budeš všem "bohovsky" a "zasvěceně" sypat své teoretické rady. Nebo možná budeš mít půjčené papínkovo autíčko
Co predvedu v Mimoni? Mam rozum a uz nic predvadet nepotrebuju. Mel jsem 200 koni v 1,9TDI mezi prvnimi v CR, jako prvni jsem mel nitro a uz tehdy jsem pochopil, ze proste u nas v CR se vyhrava diky vaze. A vzhledem k tomu, ze je to pro me stale jen hobby, ktere si na sebe nevydelava, odmitam kvuli tomu stavet nejaky konkurenceschopny special. Zvlaste ve zdejsich podminkach, kdy jeden se vyda cestou vyvoje (treba i cestou pokus-omyl) a ostatni jen takticky mlsne vyckavaji, on prozkouma vsechny slepe ulicky, vykrvaci do toho, ostatni, kdyz se to vydari tak to obslehnou, z kradenych dilu za zlomek ceny postavi, za "usetreny" peniz vylepsi a jeste se mu vysmejou. Prosta a obhajitelna logika, tot vse.
Co se invektiv z tve strany tyce, vez, ze klobasu jsem nejedl uz hodne dlouho, stejne jako kecup, snazim se zit zdrave a verim, ze je to na me znat. Ohledne meho "bohovskeho" vystupovani - ono je to strasne lehke, protoze jsem mezi slepymi jednooky kralem (chapejme mezi temi, kdo prispivaji, protoze ostatni, kteri maji pomyslne oci dve radeji neprispivaji a mysleji si svoje). To, co je predmetem teto diskuze jsou zaklady fyziky a chemie ze zakladni skoly a pokud je treba k bohovskemu vystupovani treba to, pak je to smutne.
Nebudu mit pujcene "papinkovo" auticko, protoze papinek zadne auto v osobnim vlastnictvi nema, stejne jako ja nebo ostatni spolecnici firmy, ktere tato auta vlastni. Takze pokud to beres takto, tak spolecnik firmy si vezme po dohode se spravcem vozoveho parku (coz jsem ja) klice vozu z vozoveho parku, udalost se zaeviduje kvuli administrative a auto uziva - tot vse. Nicmene problem, ktery tu mezi radky pomyslne vidim je klasicka ceska zavist, cechacstvi, neprejicnost, ukrivdenost ... jenze to je problem druhe strany, nikoliv te moji. Vis, ono se na i na ta auta muselo nejak vydelat, my je neukradli, auta kupujeme nova a na to je treba vytvorit zisk. Kupujeme auta za hotovost, ne na splatky, protoze se chovame zodpovedne. Jsme spolecnost, ktera plati poctive dane uz od pocatku sve existence. Platime dane na to, aby se zasivaci a neprizpusobivi mohli valet doma, delat fusky, kseftovat s kradenym nebo neproclenym zbozim bez dokladu - jak ty, platis taky dane z toho, co prodavas? Povidej, zamet si pred svym vlastnim prahem. Ono totiz stredni a male podnikani v Cechach neni o zisku ale o vedlejsich benefitech - a jednim z nich je prave auto.
Takze tot snad vse k temto nevyzralym pripominkam a doufam, ze se pisatel priste zamysli nez neco tak hloupeho a nevyzraleho napise.
... a co Te kvalifikuje k tomu, abys mohl zaujmout takoveto stanovisko? Ze umi rychle "altabovat", nebo zna umi rychle prepinat mezi mapama? Vskutku by me to zajimalo.RudisTDic píše:koukal jsem mu na ruce a má to v malíku jako tvoje máma pečení řízku
Dobre postavenej prispevek, nicmene "dont drink and drive"nejsem-naivka píše:Se tady nehádejte a netahejte do toho rodinný příslušníky. V Mimoni si dáme pivko, né?
Souhlasim s tim, ze kdyz si nekdo navymyslni nesmysly, tak to muze byt kazdemu (snad mimo upravce a tech, kteri o tom vedi a jsou si vedomi nebezpeci) nekde, ... ale do chvile, nez s tim zajde na forum a bude to tu probirat. Paklize chce odpoved, uz to "u prdele" nemuze byt tem, kteri chteji odpovedet, protoze potrebuji podklady pro rozhodovaci proces, aby mohli dat patricne validni odpoved.Traker píše:chtěls to tak??? vidíš to. máš cos chtěl a každému to může být u prdele ne
Tot snad vse, verim, ze me s prodlevou ve forme reakce nezklamete a az se v pondeli proberu z navalu prace, zajiste zareaguji.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)