podvozky tuningart

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pavel 37
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

podvozky tuningart

Příspěvek od Pavel 37 »

Nemá někdo zkušenost s podvozkem tuningart (někdy označované TA technix) Našel jsem to válet v jednom bazaru skoro nové. Je to na octavii 1RS. Dá se na tom podvozku nějak rozumě jezdit? nebo je to krám?
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

TAtechnix mám na octavii TDI a můžu říct,že je to lepší,než uřízlí péro..tvrdý jak beton,komfort fuč..a že by to mělo nějaký spešl vlastnosti sem si nevšiml..předtím jsem ho měl na 1.6 octavii a když jsem dal origo podvozek,tak to sedělo mnohem líp a hlavně ten komfort,ale zase se houpala..

Takže závěr : pokud chceš komfort a nebo závodit,tak se poohlídni jinde..jinak co se týče kvality,tak ho mám zatím rok a drží :D a to jezdim po silnicích-co metr,to díra..
Octavia II RS
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

nejni to spíš Weitec TA technix
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Ladas píše:nejni to spíš Weitec TA technix
Weitec je mnohem dražší..takže asi nee..TA koupíš za 6tis novej..
Octavia II RS
Spofus
Nováček

Příspěvek od Spofus »

jezdil jsem ho taky a docela pohoda. Ted uz bych sel asi do neceho drazsiho.
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Spofus píše:jezdil jsem ho taky a docela pohoda. Ted uz bych sel asi do neceho drazsiho.
Jo,neříkám,že se na tom nedá jezdit..ale pokud od toho něco čeká,tak nemá cenu za to utrácet peníze a je lepší si rovnou připlatit,,ale na běžný ježdění to celkem postačuje..má ho hromada lidí a nikdo si zatím nestěžoval..ani já ne..
Octavia II RS
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

china, nebrat
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

podla mna je to dobrá sračka, kamoš to má na GIV a vytiekli postupne jak stará pračka a to má rok, polovicu z toho jazdilo auto v nemecku. vzadu už má iné tlmiče a predok dal zrepasovať.
Jazdné vlastnosti tiež bieda. Tvrdé jak svina, odskakuje a nedá sa v zákrutách predvídať správanie podvozku.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Pavel 37
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel 37 »

puci píše:podla mna je to dobrá sračka, kamoš to má na GIV a vytiekli postupne jak stará pračka a to má rok, polovicu z toho jazdilo auto v nemecku. vzadu už má iné tlmiče a predok dal zrepasovať.
Jazdné vlastnosti tiež bieda. Tvrdé jak svina, odskakuje a nedá sa v zákrutách predvídať správanie podvozku.
To jsem právě myslel. Jestli je s tímto podvozkem auto v zatáčkách ovladatelné a neodskakuje. I když mí dávají 2 měsíce starej podvozek za 1500 tak je mi zase líto ho nevzít. Jetli je ale opravdu tak tvrdej tak nevím
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Pavel 37 píše:
puci píše:podla mna je to dobrá sračka, kamoš to má na GIV a vytiekli postupne jak stará pračka a to má rok, polovicu z toho jazdilo auto v nemecku. vzadu už má iné tlmiče a predok dal zrepasovať.
To jsem právě myslel. Jestli je s tímto podvozkem auto v zatáčkách ovladatelné a neodskakuje. I když mí dávají 2 měsíce starej podvozek za 1500 tak je mi zase líto ho nevzít. Jetli je ale opravdu tak tvrdej tak nevím
Tvrdej je,o tom žádná..ale zas za rok vyteklej?? blbost,já ho mám rok,najeto 12tis a nic mu není,v zatáčkách neodskakuje a že jezdím špínu!! jinak jsem ho dnes sundal a dal origo,protože komfort je komfort..mám ho v inzerci..
Octavia II RS
Pavel 37
Přispěvovatel

Příspěvek od Pavel 37 »

RudisTDic píše:
Pavel 37 píše:
Tvrdej je,o tom žádná..ale zas za rok vyteklej?? blbost,já ho mám rok,najeto 12tis a nic mu není,v zatáčkách neodskakuje a že jezdím špínu!! jinak jsem ho dnes sundal a dal origo,protože komfort je komfort..mám ho v inzerci..

pošleš mi prosím foto na email pavelstane@seznam jestli mám to samé
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“