Prosím o radu Fabia 1.4MPI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu Fabia 1.4MPI
zdravím prosím o radu při vyšších otáčkám mi začne blikat kontrolka oleje na volnoběch nesvítí vag nic neukázal 

-
- Aktivista
Re: Prosím o radu Fabia 1.4MPI
Txxtom píše:zdravím prosím o radu při vyšších otáčkám mi začne blikat kontrolka oleje na volnoběch nesvítí vag nic neukázal
vytáhni drát od olejového čidla a ukostři ho, nastartuj zda bude kontrolka pořád svítit,
pak místo čidla musíš našroubovat tlakoměr a zjistit vývoj tlaku když přidáš,
já osobně to měl víckrát neměnil se olej a byl zadrbaný sací koš totál ucpaný

-
- Aktivista
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu Fabia 1.4MPI
jaké čidlo máš na mysli?je tam jedno na jedno pinnový štekr a pak jedno nad filtrem na 3pinyslovacek.milos píše:Txxtom píše:zdravím prosím o radu při vyšších otáčkám mi začne blikat kontrolka oleje na volnoběch nesvítí vag nic neukázal
vytáhni drát od olejového čidla a ukostři ho, nastartuj zda bude kontrolka pořád svítit,
pak místo čidla musíš našroubovat tlakoměr a zjistit vývoj tlaku když přidáš,
já osobně to měl víckrát neměnil se olej a byl zadrbaný sací koš totál ucpaný
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
ukostřený pin z drátu k olejovému čidlu ti přece kontrolka nemůže zhasnot tos ukostřil asi nějakou cypovinuTxxtom píše:zapnu klíček kontrolka svítí nastartuji normálně zhasne na volnoběch nesvítí a když přidám přes 2000 otáček tak pípne a bliká když spadnou otáčky zpět na volnoběh tak kontrolka zhasneslovacek.milos píše:svítí a pak začne blikat jo?

-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
ukostřil jsem ten drát od olejového čidlaslovacek.milos píše:ukostřený pin z drátu k olejovému čidlu ti přece kontrolka nemůže zhasnot tos ukostřil asi nějakou cypovinuTxxtom píše:zapnu klíček kontrolka svítí nastartuji normálně zhasne na volnoběch nesvítí a když přidám přes 2000 otáček tak pípne a bliká když spadnou otáčky zpět na volnoběh tak kontrolka zhasneslovacek.milos píše:svítí a pak začne blikat jo?