vstřiky arl
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak panové tak tlaky 22,22.5,24,22 měřeno při 70stupňích cca. Zjistil jsem že píšou minimum 19,tak nevim no...
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
podle mě bude problem jinde.když rozpojim hadici treba z egru,nebo mezi to plastovou trubkou,tak tam mám normálně kapky vody.tak jsem odpojil minulej tejden egr a zaslepil a voda tam je pořád.tak mi to nedalo a teď po jízdě 50km v dešti jsem vyndal vzduchovej filtr a je celej mokrej!a v deklu taky.takže tam jde voda přes to nasavací hrdlo co je za světlem.protože neni možny aby v trubkách od intercooleru voda...jedině přes ten vzducháč.podle mě to kvůli tomu i pokuřuje...
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
tak zpátky jsem jel zase 50km a už tak nepršelo a doma po rozebrání filtr krásně suchej!!tak je mi jasný kde teď je ta voda z toho filtru!v těch trubkách ke cooleru!ta krabice co je za světlem je taky plná vody tak to zejtra rozeberu a uvidim.... 

Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
tak to vypadá, že máme stejnej problémkrejča píše:tu skupinu 13 máš skoro jak já-řekl bych že dobrý a 23 nevim

koukal jsem ještě na Audiklubu a tam taky řešej něco podobnýho
ale píšou že by to mohla dělat nejvíc nafta, nebo snímač teploty paliva

kdyžtak koukni: http://audiklub.cz/forum/tema/222458-bi ... reni-vyfuk
NETOPIER: Díky

Audi A4 1.9 TDI Avant, EGR OFF, KAT OFF
Hybrid Oleg (turbopower), Chip Reesha
Hybrid Oleg (turbopower), Chip Reesha