aké prípravky použivate na brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- milansilvia
- Přispěvovatel
aké prípravky použivate na brzdy
Zdravím,
prečital som viacero diskusii na tému brzd a názory sa dosť líšia niekto píše tak iný zas opak, tak by som trocha potreboval uistiť ...
Je dobrá keramická pasta (videl som aj v spreji) alebo radšej nejaké keramické mazivo v spreji ? Čo je dobré dať pod prachovku na piestik ?
prečital som viacero diskusii na tému brzd a názory sa dosť líšia niekto píše tak iný zas opak, tak by som trocha potreboval uistiť ...
Je dobrá keramická pasta (videl som aj v spreji) alebo radšej nejaké keramické mazivo v spreji ? Čo je dobré dať pod prachovku na piestik ?
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
- milansilvia
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
¨mi se jen velice líbí že se o to zajímášmilansilvia píše:Dávate to aj na vodítka strmenov u Golfa 4 ? Lebo tam nie su prachovky tak neviem či to mazať alebo nemazať.
dik
můj názor je takový že pokud výrobce směsy destiček vymyslí směs brzdově nebrzditelnou tak tak se pak hledají mazadla. plíšky, trmeně a cypovinky
- milansilvia
- Přispěvovatel
Myslim ,ze nemas pravdu, auto brzdi dobre, az velmi dobre, no caka ma vymena dosiek a tak chcem dat auto to najlepsie... Keby ludia nediskutovali tak by nebolo ani toto forum, som velmi rad ze si ludia takto pisu a pomahaju, dakujem vsetkym.slovacek.milos píše:¨mi se jen velice líbí že se o to zajímášmilansilvia píše:Dávate to aj na vodítka strmenov u Golfa 4 ? Lebo tam nie su prachovky tak neviem či to mazať alebo nemazať.
dik
můj názor je takový že pokud výrobce směsy destiček vymyslí směs brzdově nebrzditelnou tak tak se pak hledají mazadla. plíšky, trmeně a cypovinky
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
-
slovacek.milos
- Aktivista
přesně tak měď anebo grafitroman1648 píše:mezi styčnou plochu desky a držák třmenu, tam co je deska opřená, kam taky jinam, deska pak nepřirezne k držáku, aspoň já to tak dělám - dávám měděnou pastu
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro