PRED STARTOM 5x BLIKNE KONTROLKA OLEJA NA ORANZOVO

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
marchello
Nováček
Odpovědi: 0

PRED STARTOM 5x BLIKNE KONTROLKA OLEJA NA ORANZOVO

Příspěvek od marchello »

OCTAVIA 1.9 TDI 96kW, ASZ, 2003.
Zdravim pani. Prepacte mozno za duplicitnu temu ale hladam uz 2 dni na nete odpoved na tuto temu. Nasiel som, ze ak kontrolka oleja blika na oranzovo je chybny senzor na olejovej vani.
VAG mi vypisal "senzor teploty oleja, skrat na + ". Mechanik mi povedal, ze take cidlo tam ani nema dovod byt, pokial nema budiky na meranie teploty oleja. Druhy zdroj zas tvrdi, ze teplotu oleja meria ten isty senzor co meria aj tlak oleja. Na nete som nasiel snimac teploty oleja len na octu 1,9TDI 66kw. Skusal som odpojit aj kapotovy snimac, precistit, prestriekat ale blika stale. Pocas jazdy ziadny problem, olej meneny hladina kontrolovana opticky a vsetko OK. Vie mi niekto s istotou povedat, kde je chyba? Ten snimac na vani stoji cca 70 eur a tlakovy cca 40, neche sa mi menit oba len tak pre skusku.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ten kapotovy spinac skus so ziarovkou, ci spina.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
marchello
Nováček

Příspěvek od marchello »

Ako myslis? Napojit nan ziarovku? To bu som musel precvaknut, nie?
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

proste zisti ci spina, alebo odpoj steker z neho a kablikom to na chvilu prepoj.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
marchello
Nováček

Příspěvek od marchello »

Este ma napadlo, ze mam aj alarm, ktory je napojeny aj na kapotu a ked pootvorim kapotu len packou, zamknem auto a nasledne otvorim kapotu tak alarm sa spusti...Nemalo by to znamenat, ze spinac je ok?
marchello
Nováček

Příspěvek od marchello »

Tak skusil som este vynulovat service interval, prvy start v pohode bez blikania a na druhy uz zas zablikal.To iste robi aj pri otvoreni kapoty. Prvy start OK....Uz mi to pekne lezie na nervy.
whitefabiaRS
Přispěvovatel

Příspěvek od whitefabiaRS »

vraj sa to da odkodovat ta kontrolka ... ale ja som to nikde na nete nenasiel ide to u fabii a aj octavii:)
marchello
Nováček

Příspěvek od marchello »

Lenze pokial je tam nejaky senzor kaput tak ho chcem vymenit.Nejde o to blikanie samotne,ale o to,ze neviem kde je chyba. (wallbash)
whitefabiaRS
Přispěvovatel

Příspěvek od whitefabiaRS »

jaj no jasne ale mal som uz jeden voz kde po vymene asi vsetkych moznych snimacoch stale kontrolka svietila ... (wallbash) Tak keby vedel niekto ako odkodovat tu kontrolku dajte mi prosim vediet dik..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“