sviti ABS a ESP po vymene manzet
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
já myslel to co má v popisu tak jsem ho brnkl v auto kelly a byla tam fotka,dav55 píše:milosi, pokud se nepletu, tak neni napsano o jake auto se jedna, jak vis je je prisroudovano? jeste mi dluzis odpoved na otazku na detail fotky a vymeny zarovky audi, jsi starsi ale zase ocat pocat.
a jak vyměnit žárovku na audi to už nevím u čeho to bylo
dav ale v klídku že bych se s někým chtěl hádat nebo dohadovat a bazárovat na pičovinkách, vytahovat se na mladší to vakt ne normál pokec miloš
s tebou bych si zasel na nekdy na pivo, to neres, zrovna ses namanul a tady se opravuje a nevi se presne co. jinac at se dari.slovacek.milos píše:já myslel to co má v popisu tak jsem ho brnkl v auto kelly a byla tam fotka,dav55 píše:milosi, pokud se nepletu, tak neni napsano o jake auto se jedna, jak vis je je prisroudovano? jeste mi dluzis odpoved na otazku na detail fotky a vymeny zarovky audi, jsi starsi ale zase ocat pocat.
a jak vyměnit žárovku na audi to už nevím u čeho to bylo
dav ale v klídku že bych se s někým chtěl hádat nebo dohadovat a bazárovat na pičovinkách, vytahovat se na mladší to vakt ne normál pokec miloš
Tak uz vim, co je za problem, mezi snimacem a krouzkem, ze ktereho snima ABS jsem mel nejaky bordel a ohoblovalo se cidlo a zlomil ten krouzek ze ktereho snima na kloubu. Musim koupit novy kloub a snimac
Kdyz se dari, tak se dari 
VW passat 2005, 1.9 TDI PD, 96kW, tiptronic, combi
Skoda Superb 2003, 2.5 TDI, 114kW
Skoda Superb 2003, 2.5 TDI, 114kW
-
slovacek.milos
- Aktivista
s tebou bych si zasel na nekdy na pivo, to neres, zrovna ses namanul a tady se opravuje a nevi se presne co. jinac at se dari.[/quote]
jo v poho já seti ozvu jezdímě na bašku za lídlem pak doleva za střelnici policajtů k vykoupilom na baštici 2O7 pro zboží a mám půl dne času
sedím v autě pul dne jak cyp
jo v poho já seti ozvu jezdímě na bašku za lídlem pak doleva za střelnici policajtů k vykoupilom na baštici 2O7 pro zboží a mám půl dne času
sedím v autě pul dne jak cyp