sviti ABS a ESP po vymene manzet

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Toncek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Toncek »

povyjete čidlo,u passatu je jen nasunute,šroubovane není,stačí dotlačit blíž ke kloubu,
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Toncek píše:povyjete čidlo,u passatu je jen nasunute,šroubovane není,stačí dotlačit blíž ke kloubu,
no já se právě mrkl na fotku náhradního dílu a vidím u tohoto typu šroubem M6 třeba jsem blbě našel ;)
Krles.ul
Přispěvovatel

Příspěvek od Krles.ul »

je jen nandavaci, ale opravdu jen nandavaci, uz ho nikdo jen tak nevytahne, oni radi prireznou k tehlici
VW passat 2005, 1.9 TDI PD, 96kW, tiptronic, combi
Skoda Superb 2003, 2.5 TDI, 114kW
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

milosi, pokud se nepletu, tak neni napsano o jake auto se jedna, jak vis je je prisroudovano? jeste mi dluzis odpoved na otazku na detail fotky a vymeny zarovky audi, jsi starsi ale zase ocat pocat.
slovacek.milos
Aktivista

dav55 píše:milosi, pokud se nepletu, tak neni napsano o jake auto se jedna, jak vis je je prisroudovano? jeste mi dluzis odpoved na otazku na detail fotky a vymeny zarovky audi, jsi starsi ale zase ocat pocat.
já myslel to co má v popisu tak jsem ho brnkl v auto kelly a byla tam fotka,

a jak vyměnit žárovku na audi to už nevím u čeho to bylo

dav ale v klídku že bych se s někým chtěl hádat nebo dohadovat a bazárovat na pičovinkách, vytahovat se na mladší to vakt ne normál pokec miloš
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

slovacek.milos píše:
dav55 píše:milosi, pokud se nepletu, tak neni napsano o jake auto se jedna, jak vis je je prisroudovano? jeste mi dluzis odpoved na otazku na detail fotky a vymeny zarovky audi, jsi starsi ale zase ocat pocat.
já myslel to co má v popisu tak jsem ho brnkl v auto kelly a byla tam fotka,

a jak vyměnit žárovku na audi to už nevím u čeho to bylo

dav ale v klídku že bych se s někým chtěl hádat nebo dohadovat a bazárovat na pičovinkách, vytahovat se na mladší to vakt ne normál pokec miloš
s tebou bych si zasel na nekdy na pivo, to neres, zrovna ses namanul a tady se opravuje a nevi se presne co. jinac at se dari.
Krles.ul
Přispěvovatel

Příspěvek od Krles.ul »

Tak uz vim, co je za problem, mezi snimacem a krouzkem, ze ktereho snima ABS jsem mel nejaky bordel a ohoblovalo se cidlo a zlomil ten krouzek ze ktereho snima na kloubu. Musim koupit novy kloub a snimac :-( Kdyz se dari, tak se dari :-(
VW passat 2005, 1.9 TDI PD, 96kW, tiptronic, combi
Skoda Superb 2003, 2.5 TDI, 114kW
slovacek.milos
Aktivista

s tebou bych si zasel na nekdy na pivo, to neres, zrovna ses namanul a tady se opravuje a nevi se presne co. jinac at se dari.[/quote]

jo v poho já seti ozvu jezdímě na bašku za lídlem pak doleva za střelnici policajtů k vykoupilom na baštici 2O7 pro zboží a mám půl dne času
sedím v autě pul dne jak cyp ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“