CITROEN C3 1.4 HDI cuka a zhasina
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				coudysokol
- Přispěvovatel
CITROEN C3 1.4 HDI cuka a zhasina
zdravim hosi mam citroen c3 a neviem dojist na vadu auto nastaqrtuje vsetko v poriadku aj vykon je fajn je to 66 kw ale pri rozbiehani zaqcne cukat skakat a pocas jazdy niekedy hasne a zhasina aj pri prudsom zoslapnuti brzdoveho pedalu. to znamena rozbehnem sa a stupim na brzdovy pedal prudsie povolim a automaticky auto zhasne neviem ci to tak ma byt. neviete niekto poradit?

- 
				coudysokol
- Přispěvovatel
takze diagnostika nieco z plynovym pedalom a precistil som dnes palivovy system aj filter som vymenil vaha vzduchu bola spinava od oleja z turba su trocha volne lopatky a prisava si asi olej lebo hadice hnus ale aj vzduchovy filter bol uplne zasrany plavak v nadrzi som tiez vycistil a zistil som ze to nema ani cerpadlo v nadrzi jak napriklad 2.0 HDI takze nevim troska to pomohlo ale stale to blbne

- 
				coudysokol
- Přispěvovatel
zhasina pri zoslapnuti brzdoveho pedalu
citroenik zhasina po prudsom zoslapnuti brzdoveho pedalu hore kopcom po rovine ale dolu kopcomm mozem ist do smyku a nic nezhasne hrekopcom trosku dobrzdim prudkejsie povolim brzdovy pedal a auto hned hasne vie mi niekto prosim poradit

snimac otacok kluky, je hned pri kluke, idu do neho tri draty z vrchu je na nich cierna buzirka ktora ich vie predrat kable vratane medi. Potom zalezi od pohybu motora resp. kablikov a potom sa to prejavuje rozne, niekedy pocas jazdy to cuka v skutocnosti ale motor zhasne a vdaka zaradenej rychlosti a opatovnemu obnoveniu kontaktu zasa naskoci, ale udeje sa to tak rychlo ze sa to javi ako cukanie. Staci prejst nejaku jamu, alebo ist po naklonenej rovine a mensia nerovnost... Aj pri startovani sa to vie prejavit zhasnutim motoru atd.

- 
				coudysokol
- Přispěvovatel
skusim to pozriet zatial som to dalej neriesil ale dem na to no hore kopcom ked len malinko prudkejsie dobrzdim tak hasne ale dole kopcom nie este musim vymenit abs cidlo lebo nejde absss ale neviem ci to ma stym nieco spolocnee dam vediet no palivovu sustavu som komplet vycistil novy filter vsetkoo