pán si vozidlo před rokem koupil a vše v pořádku, spokojeně si s ním cca 3 měsíce jezdil, ale pak se vysypala vodní pumpa a motor se potkal, popraskaly vačky, ohnuly se ventily atd, nechal si to u jednoho servisáka komplet opravit, hlavy se nechaly zrepasovat, koupila se komplet sada vaček a mechoš mu to vrátil po dvou měsících poskládané
jenže ejhle něco je špatně, motor kouří, nejde pořádně do otáček a baští kolem 20l/100km
s autem už prošel prý asi 5 servisů a nikde mu na nic nepřišly, tak se dostal ke mě....
čerpadlo má zkontrolováno na stolici , vstřikovače také, ke všemu má protokoly o zkouškách - testy OK
komprese na válcích mám 29.5 až 31 bar což je parádní, z toho soudím že hlavy jsou opraveny dobře, momentálně mám dole ventilová víka a kontroluji správné časování vaček a rozvodů, nikde jsem žádnou chybu nenašel
vše sedí na pravítka, jak klika k vačkám tak sací vačka k výfukové, na volnoběh je zlehka znát že chod není až tak úplně kultivovaný
Napadá mě otázka : Jak si ověřím správnost vložených vaček ? Jestli jsou v motoru správné nebo se někdo spletl? Nejsem je podle ničeho schopen identifikovat protože na sobě nemají žádné výrobní číslo

nějaké další nápady? tento problém má již majitel cca půl roku a je z toho auta na větvi, ten původní mechanik od toho dává samozřejmě ruce pryč