Bufík z V3Sky na vytápění dílny - po celkové repasi

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Je tato cena podle v?s relevantn??

ANO
15
75%
NE
5
25%

Celkem hlasů: 20

m.snapka
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Bufík z V3Sky na vytápění dílny - po celkové repasi

Příspěvek od m.snapka »

Zdravím všechny autaře, jež zaujalo toto téma. Chtěl bych prodat výše avizovaný bufík z V3Sky, který jsem našel v havarijním stavu v garáži po dědovi a zrepasoval jej. Já garáž nemám, ale předpokládám, že se zde na fóru najde někdo, komu by se takováto věc hodila. Přikládám tudíž text, co jsem použil při prodeji na aukru...

Prodám repasované naftové topení z Pragy V3S, komplet všechno opískované, kryty nalakované v profi lakovně, nová žhavící svíčka a komplet kabeláž (v ceně i ovládací panel, není na foto).
Topení má označení 6CON3 a je na 24V. Nabízí 2 stupně chodu, přičemž při první má výkon cca 4 kW a spotřebu 0,7/hod a při druhém má výkon přes 7 kW a spotřebu 1,3/hod.

Chtěl bych také podotknout, že startovací cena je 2700,- Kč a že je jen na nás, jak se případně dohodneme.

Jo a ještě jeden detail...s vhodně napojenýma rourama to jde použít třeba i jako odvětrávání zplodin...

A nyní pár fotek...

Obrázek
Obrázek

Šmejd to není, opravoval jsem to pro kamaráda, který mi to ale nakonec odřekl...takže proto... Cena nového přesahuje 9000 korun. Tak prosím, snad se někdo najde...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

vzal bych ho ale ta dálka...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
m.snapka
Sběrač informací

Příspěvek od m.snapka »

Ladas píše:vzal bych ho ale ta dálka...
Zítra skočím na poštu zjistit informace a myslím si, že by se to určitě nějak dalo pořešit...
hydrant
Sběrač informací

Příspěvek od hydrant »

Asi se zeptam jak debil, ale da se to pouzit na vytapeni vyjetym olejem?
Pokud ano mel bych take zajem a klidne bych si prijel ;-)
Seat Ibiza FR 1,9Tdi 96Kw trosku upravena ;-)
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

nalil by jsi si do naftovýho motoru vyjetý olej a chtěl po něm aby na to běžel ? (LOL)
QUATTRO 308 kW
m.snapka
Sběrač informací

Příspěvek od m.snapka »

luke.bean píše:nalil by jsi si do naftovýho motoru vyjetý olej a chtěl po něm aby na to běžel ? (LOL)
sice nevím, v jaké návaznosti je tento příspěvek zde, ale ano kamarádova Felicie na to nalítala už dvě výměny oleje, tzn nějakých 15-20 tisíc..
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

hydrant píše:Asi se zeptam jak debil, ale da se to pouzit na vytapeni vyjetym olejem?
NE propálí se (vyzkoušeno )
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
fogous
Přispěvovatel

Příspěvek od fogous »

sory ze se vam sem do toho seru..ale s tim vyjetym olejem d diesel auta neni problem...když jsem mel peugeot tak v lete fritak,převodak,vyety motorovy,hydraulicky,z haldexu,z dsgčka proste vsechno co bylo aspon trochu tekute a masstne na to mi pažout jezdil cele leto..staci mit spravny vyhrivany filtr a k tomu pridavny predehrev a pravidelne menit fltr a neni s tim problem..najezdil jsem s tim cca 4roky po sobe 20 az 25tis pres tepla obdobi...tkže s tim broblem neni..u TD uz je to horší zalepuje se regulace v čerpadle na zvyseni davky podle tlaku turba..po nejakem case to jede jako D ale pak staci jedna nadrž ciste nafty a zase to maka dal......ostatne na fritak tu jezdi vice nez spousta lidi i v PD.v rotačce to je samosebou ta je neznicitelna stejna jako motory peugeot-jen za použiti čerpadla bosch...lukas toho moc nevydrží
:rip:
Petráš
Přispěvovatel

Příspěvek od Petráš »

Kluci co blbnete, pokud je celé topení opraveno tak jako el. instalace na něm má cenu šrotu, repasy topení dělám,ale toto se jen tak nevidí. :roll:
m.snapka
Sběrač informací

Příspěvek od m.snapka »

Petráš píše:Kluci co blbnete, pokud je celé topení opraveno tak jako el. instalace na něm má cenu šrotu, repasy topení dělám,ale toto se jen tak nevidí. :roll:
Ta fotka je z průběhu opravy, nemám svůj digifoťák a nějak jsem to odzkoušet musel. Na fotce není ani blbá hadička na palivo ;)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

kapanek luxuš si topit v dnesnej dobe naftou dielnu.
Kupim elektroinstalaciu na Octu 1U TDI z L&K http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... 846#602846
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

to žere i mix benzín nafta kerosin petrolej prostě vše řítké a špatně natankované polivoo se stává pokladem (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
fogous
Přispěvovatel

Příspěvek od fogous »

pro me ano
:rip:
xmandezo
Přispěvovatel

Příspěvek od xmandezo »

benzín ho nepropalí a vyjetý oil ano ? divné , co tam ještě ladujete ? nafta je draha a zima je tu za chvilku (noteeth)
G2 1.6TD tlak 1,3 přidano na naftě :-) turbo z octavia 66kw mazl auto , seat toledo 1l tdi AFN makačenkn auto
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

propali se protoze vyjetej olej je hustej a nerozprasi se ale pouze stece a bude horet na stene misto v prostoru mezi stenama. pokud by jsi olej predehral nebo naredil tak aby mel podobnou hustotu jak nafta tak nebude problem. Ja takovejhle bufik pouzivam na vytopeni dilny normalne, je to s nim hodne rychly, jen doporucuju ho mit mimo dilnu a do dilny jen privod teplyho vzduchu, je pomerne hlucnej.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“