Nejenze to moderuji "mladi junaci, cerstva krev", kteri jsou hitari na pres drzku ale hlavne ty narazky na britsky veci jako kdyby se snazili nejakym zpusobem vykorenit z lidi presvedceni, ze ten puvodni, britsky Top Gear byl neco horsi a ted, TED nam ukazi, jak se to melo delat.
Co mi utkvelo v pameti:
"Na startu protocil kola, to je tech 517 koni!" ... prominte, ale jsou to opravdu kone, neni to kroutici moment mohutneho dvanactivalce?!
Komentar, kdy rikaji, ze alespon Britove pochopili, ze je nasleduji v tom, davat velkoobjemove motory pod kapotu ... jenze efektivita jejich benzinovych motoru je kde?! Corvette na stejny vykon chybi 5 koni a to za cenu, ze ma o litr vetsi objem

Srovnavat Evo a Aston Martin V12 mi prijde jako srovnavat Cikana, kterej je schopen vyvinout neuveritelne vypeti na to, aby vykopal traverzu ze zeme a lorda, ktery z utulne kancelare bez sebemensiho vzruseni ridi firmu s dennim obratem v milionech.
Delat zabavu z toho, kdo udela nejdelsi stopu do gumovani mi pripada jako soutez v tom, kdo nejdal domoci. Stejne jako soutez v driftovani spocivajici v driftovani dokolecka kolem kuzelu ...

Delaji si tam "srandu" z toho, ze nemaji zkusenosti s rizenim auta s manualni prevodovkou.
Fakt, ze si tam neprimo delaji srandu ze slepce tomu dodava te impotenci na celku. Ze se jim tam pes na konci pomocil poukazuje na uroven americkeho humoru ... proste blitky a sracky.
Anglicky humor dodaval tomu programu stavu, ted jsou tam nastrojene vtipy prihlouplych adolescentu. Proste neco mi rika, ze tyhle blitky uz nebudu sledovat a jen jsem se presvedcil o tom, ze svet jde proste do prdele a vsechno dobre musi jit logicky s tim