"Americky" Top Gear

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

"Americky" Top Gear

Příspěvek od Forest »

Takze opet jsem se presvedcil, ze Americani jsou banda schliplych curaku, protoze to, co udelali z Top Gearu je na bliti (wallbash) :x

Nejenze to moderuji "mladi junaci, cerstva krev", kteri jsou hitari na pres drzku ale hlavne ty narazky na britsky veci jako kdyby se snazili nejakym zpusobem vykorenit z lidi presvedceni, ze ten puvodni, britsky Top Gear byl neco horsi a ted, TED nam ukazi, jak se to melo delat.

Co mi utkvelo v pameti:

"Na startu protocil kola, to je tech 517 koni!" ... prominte, ale jsou to opravdu kone, neni to kroutici moment mohutneho dvanactivalce?!

Komentar, kdy rikaji, ze alespon Britove pochopili, ze je nasleduji v tom, davat velkoobjemove motory pod kapotu ... jenze efektivita jejich benzinovych motoru je kde?! Corvette na stejny vykon chybi 5 koni a to za cenu, ze ma o litr vetsi objem (crazy)

Srovnavat Evo a Aston Martin V12 mi prijde jako srovnavat Cikana, kterej je schopen vyvinout neuveritelne vypeti na to, aby vykopal traverzu ze zeme a lorda, ktery z utulne kancelare bez sebemensiho vzruseni ridi firmu s dennim obratem v milionech.

Delat zabavu z toho, kdo udela nejdelsi stopu do gumovani mi pripada jako soutez v tom, kdo nejdal domoci. Stejne jako soutez v driftovani spocivajici v driftovani dokolecka kolem kuzelu ... :bang:

Delaji si tam "srandu" z toho, ze nemaji zkusenosti s rizenim auta s manualni prevodovkou.

Fakt, ze si tam neprimo delaji srandu ze slepce tomu dodava te impotenci na celku. Ze se jim tam pes na konci pomocil poukazuje na uroven americkeho humoru ... proste blitky a sracky.

Anglicky humor dodaval tomu programu stavu, ted jsou tam nastrojene vtipy prihlouplych adolescentu. Proste neco mi rika, ze tyhle blitky uz nebudu sledovat a jen jsem se presvedcil o tom, ze svet jde proste do prdele a vsechno dobre musi jit logicky s tim (wallbash)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Teda ty tě naštvali , já viděl ten díl jak tam byla ta formulka a líbilo se mi to víc než origo Gear, kdy už nevěděli co roupama a vymýšleli píčoviny..I já jako kluk hodnotil výkon Ferrari a Corwetty jen podle obsahu a koní a říkal jsem si to co ty..Ale pak mi povídá jeden starý mecháno, mladej seš vůl, ty vyhoněný motory nacpaný koni musíš točit jako pionýra, abys je tam měl , ale pomalootáčkový motor s velkým obsahem neutaháš a ty koně jsou tam skoro pořád a ten motor auto přežije...Moc jsem mu nevěřil, ale měl recht... :)
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Me nenastvali, me nasrali do bela a Ty jsi me jakozto starsi clovek prekvapil, myslel bych si, ze ocenujes decentnejsi a "zodpovednejsi" pristup k testovani aut nezli predvadeji tito nevycakani adolescentni.

Jinak nevim no, prubeh Eva neni spatnej, jel jsem v tom, ale prijemnejsi jsem mel pocit z toho Astona, ktereho jsem mohl ridit - proste odspodu konstantni zatah. Ne takovej jako kdyz je turbo, proste konstantni ... a ze by to bylo pomaluotackovy, to nevim. Na druhou stranu se musim zastat americky vyroby, ktera zavedla vypinani valcu (teda alespon predpokladam), alespon jsem se s tim setkal poprve u Dodge.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

:? cože se stalo . nějaknejsem v obraze
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

co bys čekal od američanů ;) teď mi ani není líto, že jsem to prošvih :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@tkp: no, to Ti vskutku nemusi, spis muzes byt rad, ze jsi ten cas stravil jinde

Vskutku se mi libi, jak se nam Amerika snazi vsem diktovat jak a co mame delat ... a pritom je predluzena, zpusobila nam krizi a jeste kurvi takovy ikony jako je Top Gear :blbe: :blbe: :blbe:

MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

top gear? to se maže na chleba? :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
stevocz
Aktivista

Příspěvek od stevocz »

alurat teraz ide jedna cast na prime a take nic moc cele to je.
tonny.p2
Nováček

Příspěvek od tonny.p2 »

Proc se divite? Tyhle porady jsou cileny pro masovku, ne pro odborniky ;)
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Videl jsem cca pred rokem a byl to takovej shit, ze uz jsem druhej dil ani nedaval:))
Proste udelany pro simple american people, FUCK YEAH!

Ale americkyho big blocka bych bral hned...
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No vlastně jsem viděl testování aut, kde byla mazda MX5, formule a Mini cooper a byli tam hoši, které jsem z Top Gearu neznal..Tak jsem usoudil/jsem starší člověk, jak říkáš/ dle Tvého vyjádření, že to jsou asi ti Amíci..Ale třeba jsem zaujatý, protože Amíci mně nevadí /jsou za vodou/ a tak nevyznávám modu, že za vše může USA.A je to pořád pro mne svobodná země, proto může mít i dluhy/i když je i největší věřitel/ a že jsme na tom mi závislí, je problém, ale ne Ameriky..Možná by jsme to mohli udělat tak, aby ona byla závislá na nás... :D
nepropadat panice...
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

jericho-3 píše:No vlastně jsem viděl testování aut, kde byla mazda MX5, formule a Mini cooper a byli tam hoši, které jsem z Top Gearu neznal..Tak jsem usoudil/jsem starší člověk, jak říkáš/ dle Tvého vyjádření, že to jsou asi ti Amíci..Ale třeba jsem zaujatý, protože Amíci mně nevadí /jsou za vodou/ a tak nevyznávám modu, že za vše může USA.A je to pořád pro mne svobodná země, proto může mít i dluhy/i když je i největší věřitel/ a že jsme na tom mi závislí, je problém, ale ne Ameriky..Možná by jsme to mohli udělat tak, aby ona byla závislá na nás... :D
To byl nejspíš Fifth Gear. Anglický...
Americký TG mi připadá infantilně debilní jako nějaký díl Jackass... a ani Taner Foust to nezachrání.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Fifth gear je australsky...
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

batoo píše:Fifth gear je australsky...
http://en.wikipedia.org/wiki/Fifth_Gear
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

dhfool píše:
batoo píše:Fifth gear je australsky...
http://en.wikipedia.org/wiki/Fifth_Gear
A jo sorry, ja kdyz byl v Sydney, tak ho davali meli dost podobnej prizvuk:).

Beru zpet.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“