Prosím o radu Fabia 1.4MPI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu Fabia 1.4MPI
Mám problém s teplotou vody,auto se ohřeje vše funguje,najednou se rozsvítí kontrolka motoru a ukazatel na teplotu spadne dolu,diagnostika píše špatné čidlo,už jsem tam dal 3čidlo nové a dělá to pořád!Děkuji za případnou radu!
Jestli jsi dal správné čidla dvojvývodové ty co tam mají byt tak budeš muset hledat problém v kabeláži budeš muset jít po kabelech hlavně pod baterkou a projít to až k řídící jednotce motoru a pod ní v ohybu co jde do kabiny určítě tam bude nějaký kablík uhnilý budeš muset za ně tahat lechce a bude to držet jen na izolaci vyndej si vzduchovej filtr uvidíš na kabeli i baterii budeš muset vyndat a prostě hledat a nebo to dát někomu kdo to již dělal.
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Diagnostika mi píše to čidlo co je přímo u termostatu,to jsem koupil orig,podle čísla,tak zkusím jít teda po té elektrice,jinak děkuji za rady!alreadys píše:Jestli jsi dal správné čidla dvojvývodové ty co tam mají byt tak budeš muset hledat problém v kabeláži budeš muset jít po kabelech hlavně pod baterkou a projít to až k řídící jednotce motoru a pod ní v ohybu co jde do kabiny určítě tam bude nějaký kablík uhnilý budeš muset za ně tahat lechce a bude to držet jen na izolaci vyndej si vzduchovej filtr uvidíš na kabeli i baterii budeš muset vyndat a prostě hledat a nebo to dát někomu kdo to již dělal.