Ahojky
Mám Boru 85 kW PD. Mám takovej problém dříve byl zátah turba znát. Ted je to takový jak když mě někdo brzdí. Vyměnil jsem váhu a nic.Egr je tam zaslepenej. Na volnoběh to s autem trochu třese. Nijak mi to nekouří.Ten podtlak. ventil na turbu se taky pohybuje. Mám tam dodělávanej budík na tlak turba a ukazuje že tlačí. Kámoš mi udělal log tak jestli mi to někdo shlídne byl bych vděčnej kuji http://www.ulozto.cz/11097780/log-01-003-010-011-csv
Díky
Naposledy upravil(a) VICI_JA dne 19 lis 2011, 18:42, celkem upraveno 2 x.
Kanáli v meraných hodnotách sú vybraté správne. Dôležité je logovat na trojke pri 1500 ot/min dat plný plyn(podlaha) a točit až do 3000 ot- plyn stále 100 percent.
Ale Milošova pripomienka stojí za kontrolu. Skontroluj či sa po naštartovaní zatiahne tyčka na turbe. Dobré je mat pomocníka-jeden štartuje a druhý sleduje ovládanie na turbe...
jurosdi píše:Kanáli v meraných hodnotách sú vybraté správne. Dôležité je logovat na trojke pri 1500 ot/min dat plný plyn(podlaha) a točit až do 3000 ot- plyn stále 100 percent.
tak tycka se hejbe. Pro jistotu jsem ten podtlak vyndal a vycistil. Vymenil tu hadicku co vede od ventilu ktomu druhymu nahore. Pri přidání se hybe ta tyčka na tom ventilu. Zitra udělám další log a uvidi se jestli se povede.
Prosím Ta. Necháp to zle,ale ti logy máš nejaké chaotické. Nájdi nejaký dlhý tiahli kopec a loguj to len na trojke a plyn stále na podlahe. Ten kopec môže byt s poriadnym stúpaním,aby bol log čo najdlhší.. Stačí od 1500 ot do 3000ot.