musím ti oponovat , tak například já co jsem se dověděl , tak našim v létě na dovolené pršelo a v chatce neměli co dělatbombastiq píše:blbost ! o prázdninách a v létě se chlastáForest píše:@Ladas: ja si myslim, ze nejvice se soulozi o prazdninach a dovolenych, takze bych to videl na duben-kveten
okolo vánoc se šuká , to sou totiž dlouhý zimní večery
matematicky priklad zo zivota
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
-
Forest
- Aktivista
Je vseobecne znamo, ze v zime je clovek mene aktivni a to i sexualne. Dusledek mensiho prisunu tepla a energie ze slunce, navic dost lidi se na zimu vykrmuje, coz taky ma vliv na potenci a sexualni aktivitu.bombastiq píše:blbost ! o prázdninách a v létě se chlastá
okolo vánoc se šuká , to sou totiž dlouhý zimní večery
A mas castecne pravdu - kdyz se chlasta, tak se taky dost suka, protoze padaji zabrany a zvysuje se sexualni apetit ... ikdyz s mnozstvim alkoholu v krvi klesa muzska potence (dle lekaru
Jinak pokud to myslel Ladas jako chytak, tak to mi doslo, jen jsem si rikal, ze takovyho suchara snad nebude zrovna on tahat
Navic je to tak lepsi i z pohledu prirody - pres zimu nejak zena nakyne, navic ma nejvice energie, nejmene pohybu, takze dite je v klidu atd. Pak, kdyz se na jare narodi, priroda je v rozkvetu a dite ma dalsi temer pulrok, aby se "dostalo do formy", coz se mu v zime dela hur.
... promin, je to jen logicke odduvodneni, statistiky jsem nenasel.
Mimochodem ja jsem taky jarnak - rodice meli dovolenou a byli na chalupe
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)