matematicky priklad zo zivota

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

1pavel
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od 1pavel »

bombastiq píše:
Forest píše:@Ladas: ja si myslim, ze nejvice se soulozi o prazdninach a dovolenych, takze bych to videl na duben-kveten
blbost ! o prázdninách a v létě se chlastá
okolo vánoc se šuká , to sou totiž dlouhý zimní večery
musím ti oponovat , tak například já co jsem se dověděl , tak našim v létě na dovolené pršelo a v chatce neměli co dělat :prc:
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

bombastiq píše:blbost ! o prázdninách a v létě se chlastá
okolo vánoc se šuká , to sou totiž dlouhý zimní večery
Je vseobecne znamo, ze v zime je clovek mene aktivni a to i sexualne. Dusledek mensiho prisunu tepla a energie ze slunce, navic dost lidi se na zimu vykrmuje, coz taky ma vliv na potenci a sexualni aktivitu.

A mas castecne pravdu - kdyz se chlasta, tak se taky dost suka, protoze padaji zabrany a zvysuje se sexualni apetit ... ikdyz s mnozstvim alkoholu v krvi klesa muzska potence (dle lekaru :D ).

Jinak pokud to myslel Ladas jako chytak, tak to mi doslo, jen jsem si rikal, ze takovyho suchara snad nebude zrovna on tahat :roll:

Navic je to tak lepsi i z pohledu prirody - pres zimu nejak zena nakyne, navic ma nejvice energie, nejmene pohybu, takze dite je v klidu atd. Pak, kdyz se na jare narodi, priroda je v rozkvetu a dite ma dalsi temer pulrok, aby se "dostalo do formy", coz se mu v zime dela hur.

... promin, je to jen logicke odduvodneni, statistiky jsem nenasel.

Mimochodem ja jsem taky jarnak - rodice meli dovolenou a byli na chalupe ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Asi jsem se probudil pozdě.
G3 Variant synchro
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kdepak suchar logik a Fun to asi zná (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“