skoda felicie 5 dvere zavarene a problem se zamkem

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
likirada
Sběrač informací
Odpovědi: 0

skoda felicie 5 dvere zavarene a problem se zamkem

Příspěvek od likirada »

dobry den chci se zeptat jak se resi zamek na skodo felicie kdyz se zavari 5 dvere do roviny ... ze na technicke chcou zamek a policajti taky jesli se to nejak resi nebo nato sere dik ... mam jedny dvere uplne do roviny a druhe chci zavarit s castecne do roviny ale at tam je vyres pro spz mozna nekdo si to dokaze predstavit jak to myslim nechci at ten zamek nejde videt ze to je na facku jestli uz nekdo se zabyval stimhle problemem tak pisnete jinak to vyresim ze to hodim jak se dava osvetleni spz jinak nevim pak jeste moznost hodit to pod znak skody ale ten by tam zase nedrzel skuste nejake na vrhy poslat .... dik hosi
FeliciaBMM
Sběrač informací

Re: skoda felicie 5 dvere zavarene a problem se zamkem

Příspěvek od FeliciaBMM »

likirada píše:dobry den chci se zeptat jak se resi zamek na skodo felicie kdyz se zavari 5 dvere do roviny ... ze na technicke chcou zamek a policajti taky jesli se to nejak resi nebo nato sere dik ... mam jedny dvere uplne do roviny a druhe chci zavarit s castecne do roviny ale at tam je vyres pro spz mozna nekdo si to dokaze predstavit jak to myslim nechci at ten zamek nejde videt ze to je na facku jestli uz nekdo se zabyval stimhle problemem tak pisnete jinak to vyresim ze to hodim jak se dava osvetleni spz jinak nevim pak jeste moznost hodit to pod znak skody ale ten by tam zase nedrzel skuste nejake na vrhy poslat .... dik hosi
Dej foto :?
Škoda Felicia Combi 1,3BMM, 50kw, 1995, 190 000km,
"Čůza" - prostě taková náladová ženská...
chose99
Nováček

Příspěvek od chose99 »

Já jsem na Feldě si zavařil dveře komplet i znak šel pryč,SPZ jsem dal do upravenýho nárazníku i s osvětlením,nikdy jsem problém neměl ani STK nebo Policie a zámek žádný,když to jde otevírat od řidiče.Obrázek
Co můžeš udělat dnes, můžeš udělat i zítra.
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“