ne vše na původní hdnotěLukášV píše:Nerozhodil sis to jen tím jak jsi se k novým tryskám ''snažil'' upravit dávku ???
Pomoc, nejde nastartovat po výměně vstřikovačů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
Bez G80 to startuje normoš, ale jede v nouzáku. Nějak mi nejde do hlavy, když jste měnily jen vstřiky, že vám odešlo čerpadlo ... to je blbost.
a co ty další chyby! Bez G28 ti to nepojede a bez N109 tuplem ne. Když už máš free verzi vagu, tak si aspoň dozjišťuj ty DTC kódy...
a co ty další chyby! Bez G28 ti to nepojede a bez N109 tuplem ne. Když už máš free verzi vagu, tak si aspoň dozjišťuj ty DTC kódy...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
J.j. jak píšeš, bez G28 to nenatočí, a bude mu to dávat málo nafty, zkontroloval bych hlavně snímač otáček , a taky unašecí plech na klikovce pro tento snímač, už jsem ho viděl uvolněný , a nešlo to natočit ani za boha.dhfool píše:Bez G80 to startuje normoš, ale jede v nouzáku. Nějak mi nejde do hlavy, když jste měnily jen vstřiky, že vám odešlo čerpadlo ... to je blbost.