pro pobaveni-co ma tohle za smysl?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
touran654
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

pro pobaveni-co ma tohle za smysl?

Příspěvek od touran654 »

napred to vypada takhle
http://auto.bazos.cz/inzerat/12661081/H ... Tucson.php

a o mesic pozdeji takhle
http://www.tipcars.com/#poskozene-hyund ... 01717.html

jasne,vsichni se musime nejak zivit,o prodejni cenu nejde ale proc se nekdo snazi delat z totalu netotal,kdyz je stejne na prvni pohled videt ze nekdo vymlatil predek kladivem a o tom jak to bude pod tou radoby malo bouranou kapotou vypadat nemluve (LOL) copak dnes bouracky kupuje nekdo kdo tomu nerozumi? (LOL)

me to tedy pobavilo dost - sam jsem se na auto byl divat jeste kdyz bylo u majitele - motor i prevodovka KO,vlny ve strese a u ridice zlomeny prah - dle meho nazoru nesmysl opravovat, ale take ho byl ochoten nechat cca za polovinu nynejsi ceny:)takze netusim kam az ho srazili tihle supove,coz by nevadilo ale jejich zpusob oprav - BEZ KOMENTARE- no ale samozrejme jak vsichni vidime ted je to top stav:) (LOL)
Naposledy upravil(a) touran654 dne 08 pro 2011, 09:33, celkem upraveno 2 x.
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Bouračky kupuje dnes spousta tupců kvuli ceně a to zrovinka od této firmy pak mi to dovezou že to chcou za 10tis jak jim tam řekli opravit už jsem to tu měl několikrát, a to není jen kladivo to je i škub druhým autem za nosník no nááádhera
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Chce se mi zvracet !!!
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... at/8969805

... jak to mam chapat? To je kradene nebo proc je to tak levne? :o
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

není to kradené je toabsolutní totálka , nosy zohýbané na motoru všechno pozurážené vš co vypadá rozbitě odmontované vyhozené kabely poustřihané. nosy vytažený škubnutím jiného auta plechy pomlácené kladivem do jakštakš tvaru a nabízené jak to vidíš pak to koupí trouba kterýmu namluví že oprava je 25000kč a ten to koupí doveze mi to se slovy "stihneš to příští týden" a podává mi 25000kč
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Forest píše:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... at/8969805

... jak to mam chapat? To je kradene nebo proc je to tak levne? :o
Až to otevřeš tak zjistíš že se ten motor zastavil až o palubku takže na šračku bude vše po řidiče. Rozlomená palubka a stěna na která drží brzdová nádobka. A při dostupnosti dílů a cen na tenhle model :roll:
Tel:776005385 Nový Bor
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Omlouvam se, byl jsem na pocitaci, ktery je pomaly a nepodporuje vsechny utility prohlizece, takze se mi to neotevrelo asi spravne. Ted jsem na jinym a uz je mi to jasny ... i tak diky za doplneni.

Jinak na predchozim kompu jsem neotevrel tipcars viz. vyse ale ted to vidim a napada me - co kdyz nekde sehnal auto, ktery bylo boreny na prdel tak to riznul a ze dvou udelal jedno? To by bylo logicke, ne? :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

jo, takhle jsem jel do CH se známým na lehkou bouračku, než nám otevřeli areál, šel jsem se za roh vyčůrat a vidím kosa, jak mění ceduli na nějakém autě,pak mi známý ukázal tu lehkou bouračku /bylo to to auto,co měnil tu ceduli/,já se zděsil ,povídám pojed ´domů, to je ekonomický nesmysl a on říká, když už jsme tady...ale je to asi dobrý kup, zdražil o 1000 franků...Prodejce viděl pitomce z Čech , tak ještě přidal na ceně..Tak to koupil a pak si málem hodil mašli..neměl ani na světla... :(
nepropadat panice...
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

taky sem řešil teďka jednu libůstku
offroada kterejch jezdí maximálně 10ks v český republice
a majitel ho koupil za půlku vejplaty s tim že ho za druhou půlku opraví

no startovačka byla 10 blatník , 6 těhlice 7,5 ramena , 5 tlumiče (LOL)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

A co to bylo za auto? Tak jako jestli je jeho vyplata pul mega, takze za 250 auto a 250 oprava, tak proc ne? ;)

bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

kia retona se zareženým předním kolem
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“