Chyba motoru A6 2,5 tdi 132kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mike_sirbu
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Chyba motoru A6 2,5 tdi 132kw

Příspěvek od mike_sirbu »

zdravím,při studeném motoře to chytne tak na 4-5 válcu,ale není to pravidlem.Vag napíše předřadný vstřik vypnuto,přikládám fotku,dík za nápady:-)Obrázek
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

čerpadlo nereguluje předvstik
mike_sirbu
Sběrač informací

pafka píše:čerpadlo nereguluje předvstik
tak tím chceš říct že čarpadlo říká zdarec? to bude v háji ta elekronická část že?
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

nutně se nemusí poroučet, tohle dokáže i přicpaný palivový filtr
mike_sirbu
Sběrač informací

pafka píše:nutně se nemusí poroučet, tohle dokáže i přicpaný palivový filtr

filtr je novej a dělal jsem ted všechny filtry zároven s olejem a dělalo to aj před výměnou
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Pasohlavky- to je u Brna, že? Tak navštiv servis, třeba Humla, může to být i čerpadlo, měnil jsi i termoventil? netankoval jsi nějaký sračky?
mike_sirbu
Sběrač informací

pafka píše:Pasohlavky- to je u Brna, že? Tak navštiv servis, třeba Humla, může to být i čerpadlo, měnil jsi i termoventil? netankoval jsi nějaký sračky?
jo to je u Brna a termoventil jsem neměnil,netuším kde je a jestli to má vliv.Do toho servisu bych to mohl dat,ale všeobecně servisum nevěřím a dělám si všechno sám.Ale tahla závada bude chtít asi někoho kdo tomu rozumí :-)
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

termoventil je na palivov. filtru, a to ostatní je Tvoje volba ;)
mike_sirbu
Sběrač informací

jasné,asi to nechám až to uplně klekne a bude to jasné kde je chyba.je mi jasné že vyměním milion pičovin kolme dokola a stejně to potom bude čerpadlo.Tento motor je fakt náskok díky technice :D
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Je , jen lidé nechtějí dát potřebné peníze do pravidelného servisu
mike_sirbu
Sběrač informací

pafka píše:Je , jen lidé nechtějí dát potřebné peníze do pravidelného servisu
pravidelný servis myslíš tím že při výměně rozvodu dáš 50 tácu protože to je mrdka motor? za tento motor se v audi stydí ještě ted!!! všechno mám dělane i s olej.čerpadlem tak jak to má být,ale ten motor je fakt uplně na dvě věci co se spolehlivosti týče.za ty love co tam vrazíš do udržby máš jiné celkem solidní auto.asi to prodám a pořídím něco normálního
Aktivista

Příspěvek od avatar »

mike_sirbu píše:
pafka píše:Je , jen lidé nechtějí dát potřebné peníze do pravidelného servisu
pravidelný servis myslíš tím že při výměně rozvodu dáš 50 tácu protože to je mrdka motor? za tento motor se v audi stydí ještě ted!!! všechno mám dělane i s olej.čerpadlem tak jak to má být,ale ten motor je fakt uplně na dvě věci co se spolehlivosti týče.za ty love co tam vrazíš do udržby máš jiné celkem solidní auto.asi to prodám a pořídím něco normálního
jj ja si koupil S6 4,2 benzin ale naklady na kilometr jsem mel pak mensi nez 2,5 tdi v6 ))))))))

nez mi S6 nejaka mrdka zkurvena ukradnul. češi jsou holt banda zavistivejch zlodeju
mike_sirbu
Sběrač informací

jj ja si koupil S6 4,2 benzin ale naklady na kilometr jsem mel pak mensi nez 2,5 tdi v6 ))))))))

nez mi S6 nejaka mrdka zkurvena ukradnul. češi jsou holt banda zavistivejch zlodeju[/quote]
tak tomu aj věřím že náklady na km jsi měl menší:).hej no sekal bych jim ruce těm zlodějum!si to šlechtíš a pak ti to šlohnou,to bych byl fakt schopnej někomu něco udělat,ale nenaděláš nic.stačil tajnej vypínač na čerpalo asi a našel by jsi ji o pár ulic někde stát jak se jim to nepodařilo nastartovat.to už jsem jenou viděl u známého jak si koupil v AAA octávku a za 14 dní mu ju chtěl někdo ukrást,ale stihl tam namontovat ten odpojovač čerpadla tak ju našel pod kopcem a jednotku měl hozenou na sedačce :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“