zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pepem
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od pepem »

20bad píše:Nevíte kam umístit Webasto do passata 2002, 2,5tdi?Myslel jsem, že se vejde jako u Audi A6 vlevo dolu vedle výztuhy ale tam mám intercoler a je tam dost těsno, že se tam nevleze, vadí tam i nádobka ostřikovače
mam len toto
Obrázek
pepem
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

Ďakujem za reakcie..môžte mi niekto to zhrnuť,čo by mi trebalo ešte ku tomu čo ma kamarat aby som to spojazdnil na svojom aute? Takže na vypinač by to nešlo ale treba RJ resp.budiky? ;)
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

hadice /nemusia byt audi ale stacia od webasto/, vodnu pumpu, naftove cerpadlo, ventil vody, vyfuk, hadicku s ihlou do nadrze
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
20bad
Sběrač informací

Příspěvek od 20bad »

pepem píše:
20bad píše:Nevíte kam umístit Webasto do passata 2002, 2,5tdi?Myslel jsem, že se vejde jako u Audi A6 vlevo dolu vedle výztuhy ale tam mám intercoler a je tam dost těsno, že se tam nevleze, vadí tam i nádobka ostřikovače
mam len toto
Obrázek
Díky moc, ale to právě není pro V6:-)ale díky
carel
Přispěvovatel

Příspěvek od carel »

Pokud je Webasto analogové stačí mu +12V , pokud je webasto w-busové a dají se použít 1533 hodinky ,můj wbus modul za 1900,-plus jakákoliv dálka nebo můj GSM-WBUS modul přes mobil.
Pokud je webasto připojeno na CANovou sběrnici a nereaguje na klasický W-BUS je potřeba použít ten W-BUS emulátor za 2,5 plus analog hodinky, dálka nebo GSM dálka.
Jirka800
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka800 »

potřeboval bych poradit :? mám nově na oktávceI tdi analogové thermotopC . jeden problém je ten( jestli to teda není normální) že se znatelně prodloužila doba ohřevu motoru na provozní teplotu bez puštěného webasta-trubky jsou zapojené dobře, asi o litr víc fridexu, trubky obalené mirelonem, nemám na motoru dohřev žhavicima svíčkama.
druhý problém: topení nehce moc topit, při těchto venkovních teplotách 5-10 stupnu nad nulou tak po cca 10min topení, začíná jít teprve vlažný vzduch z radiátoru a po 15 až 20 je to trochu teplejší ale na nějaký vytopení prostoru auta to určitě není, natož kdyby mělo jít při mínusových teplotách. zavzdušněno by být nemělo protože když je motor ohřátý tak trubky k webast. jsou taky teplé. palivo dávkuje a z výfuku jde teplo. nic mě nenapadá co bych měl špatně.
nesetkali jste se stím někdy? budu rád za jakoukoli radu, jinak sem si pořídil spíš chlazení než topení.... :-)
Octavia TDI 81KW 1999 AHF
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

podla mna Ti to slabo topi
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

podle mne ti to malo topí , mam to same topení po cca 2 minutach de už vlažnej vzduch ,jinač stejne topení jako ty thermo top c -zastavba v superbu .mirolon nemam . maš toho bufika dobře připojeneho ??? mužu ti poslat na meil manual na zastavbu do octavie 1 je to sice na thermo top E no připojení vody bude stejne ;)
mtapaj
Přispěvovatel

Příspěvek od mtapaj »

Kupil som thermotop Z-C-D asi z fiatu ulysse kompletne analogove s cerpadlom vody aj nafty.
Na konektore su zapojene piny iba c 2,5,6
Do zasuvky isli 2a5 a klasika modry+ zeleny-
Spustit som to nemohol niako iba ked som priviedol plus na pin c1 fialovy no ten predtym nebol zapojeny,ako to potom fungovalo??
Inak bufik bufa nadherne.
Obrázek
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...:)
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

Jirka800 píše:potřeboval bych poradit :? mám nově na oktávceI tdi analogové thermotopC . jeden problém je ten( jestli to teda není normální) že se znatelně prodloužila doba ohřevu motoru na provozní teplotu bez puštěného webasta-trubky jsou zapojené dobře, asi o litr víc fridexu, trubky obalené mirelonem, nemám na motoru dohřev žhavicima svíčkama.
druhý problém: topení nehce moc topit, při těchto venkovních teplotách 5-10 stupnu nad nulou tak po cca 10min topení, začíná jít teprve vlažný vzduch z radiátoru a po 15 až 20 je to trochu teplejší ale na nějaký vytopení prostoru auta to určitě není, natož kdyby mělo jít při mínusových teplotách. zavzdušněno by být nemělo protože když je motor ohřátý tak trubky k webast. jsou taky teplé. palivo dávkuje a z výfuku jde teplo. nic mě nenapadá co bych měl špatně.
nesetkali jste se stím někdy? budu rád za jakoukoli radu, jinak sem si pořídil spíš chlazení než topení.... :-)
Chtělo by to napíchnout na Webastovskou diagnostiku,kde je vidět na kolik % šlape čerpadlo,kolik máš napětí atd...Když běží topení na plno čerpadlo paliva cvaká docela rychle(2x-3x za sekundu) ?Každopádně máš někde problém..při současných teplotách mám za 10 min. chodu uvnitř docela příjemně a motor tak na 60C :)
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

No uz aby som to mal aj ja, nech kurim... Tie cierne kozene sedacky v zime su katastrofa
Nwkt
Sběrač informací

Příspěvek od Nwkt »

Nemáte někdo z okolí Plzně tu diagnostiku? Popřípadě doporučení na nějakej dobrej servis na webasto v Plzni/okolí
kemar
Přispěvovatel

Příspěvek od kemar »

vim o dobrym servisu ale je v Trutnove...
:-)

jedine poslat postou samotny topeni
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

Nwkt píše:Nemáte někdo z okolí Plzně tu diagnostiku? Popřípadě doporučení na nějakej dobrej servis na webasto v Plzni/okolí
daj si do google webasto servis a vyhodi Ti ich niekolko /oficialnych/. Zavolaj do niektoreho a povedia Ti, kde je najblizsie... Alebo Ti mame vyhladat? (LOL)
Nwkt
Sběrač informací

Příspěvek od Nwkt »

To mi našlo, ale chtěl jsem někoho kdo má s nějakým zkušenost
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“