mam len toto20bad píše:Nevíte kam umístit Webasto do passata 2002, 2,5tdi?Myslel jsem, že se vejde jako u Audi A6 vlevo dolu vedle výztuhy ale tam mám intercoler a je tam dost těsno, že se tam nevleze, vadí tam i nádobka ostřikovače

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chtělo by to napíchnout na Webastovskou diagnostiku,kde je vidět na kolik % šlape čerpadlo,kolik máš napětí atd...Když běží topení na plno čerpadlo paliva cvaká docela rychle(2x-3x za sekundu) ?Každopádně máš někde problém..při současných teplotách mám za 10 min. chodu uvnitř docela příjemně a motor tak na 60CJirka800 píše:potřeboval bych poraditmám nově na oktávceI tdi analogové thermotopC . jeden problém je ten( jestli to teda není normální) že se znatelně prodloužila doba ohřevu motoru na provozní teplotu bez puštěného webasta-trubky jsou zapojené dobře, asi o litr víc fridexu, trubky obalené mirelonem, nemám na motoru dohřev žhavicima svíčkama.
druhý problém: topení nehce moc topit, při těchto venkovních teplotách 5-10 stupnu nad nulou tak po cca 10min topení, začíná jít teprve vlažný vzduch z radiátoru a po 15 až 20 je to trochu teplejší ale na nějaký vytopení prostoru auta to určitě není, natož kdyby mělo jít při mínusových teplotách. zavzdušněno by být nemělo protože když je motor ohřátý tak trubky k webast. jsou taky teplé. palivo dávkuje a z výfuku jde teplo. nic mě nenapadá co bych měl špatně.
nesetkali jste se stím někdy? budu rád za jakoukoli radu, jinak sem si pořídil spíš chlazení než topení....
daj si do google webasto servis a vyhodi Ti ich niekolko /oficialnych/. Zavolaj do niektoreho a povedia Ti, kde je najblizsie... Alebo Ti mame vyhladat?Nwkt píše:Nemáte někdo z okolí Plzně tu diagnostiku? Popřípadě doporučení na nějakej dobrej servis na webasto v Plzni/okolí