Co je to za kabel ??? OBD II

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

anydraj
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od anydraj »

Je to klon china.Tacho ma procesor Atmega8, tady je Atmega162+Gal pole.To ma hex-chan.Podle ftdi je to nejaka verze 9x-10x.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

origoš píše:Jo viděl. Já ho totiž mám. Polemizovat o tom nebudu, aby to nadopadlo jako s tím turbem, co odfukuje přes AGR ventil. Tedy abys rozuměl přes EGR, když AGR neznáš.
tak co hrdino, ještě se do mě budeš navážet? Jsem fakt zvědav na tvůj důkaz, že s tímto HW běhá SW vag-tacho (LOL)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

origoš napsal:
Jo viděl. Já ho totiž mám. Polemizovat o tom nebudu, aby to nadopadlo jako s tím turbem, co odfukuje přes AGR ventil. Tedy abys rozuměl přes EGR, když AGR neznáš.

tak co hrdino, ještě se do mě budeš navážet? Jsem fakt zvědav na tvůj důkaz, že s tímto HW běhá SW vag-tacho Smích
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Nepolemizuj, ukaž důkaz! :?

Ale spíš si myslím, že jsem tě ty chytráku nachytal na švestkách! :x
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

anydraj píše:Je to klon china.Tacho ma procesor Atmega8, tady je Atmega162+Gal pole.To ma hex-chan.Podle ftdi je to nejaka verze 9x-10x.
myslim ze mas pravdu, akurat ma zaraza ze som videl vzdy pouzite GAL v stvorcovom puzde

mozno je to klon microcan pretoze tam nikde nevidim budice na K a L, mozno su skryte za stabilizatorom? je to mozno iba na CAN bez KL
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

JJ, schovany za stabikem, tranzistorove provedeni.
SAMI
Přispěvovatel

Příspěvek od SAMI »

sky59 píše:
anydraj píše:Je to klon china.Tacho ma procesor Atmega8, tady je Atmega162+Gal pole.To ma hex-chan.Podle ftdi je to nejaka verze 9x-10x.
myslim ze mas pravdu, akurat ma zaraza ze som videl vzdy pouzite GAL v stvorcovom puzde

mozno je to klon microcan pretoze tam nikde nevidim budice na K a L, mozno su skryte za stabilizatorom? je to mozno iba na CAN bez KL
v klonoch sú použité GALY v púzdrach 20–SOIC a v novších 20–PLCC
v origo kábloch Atmel v púzdrach 20–TSSOP v a v novších 20–PLCC
VCDS11.11CZ,12.10ANG,RenautCLIP13x,OPcomCZ,Lexia3-C,Diagbox7.19,MFES1.4,INPA,VIS4,7,CC3.0,DelphiDS150 2.2013 T,C,FG Tech,MPPS1x opravy úpravy diagnostických rozhraní,napr.LEXIU3 B na C a.i.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Nepolemizuj, ukaž důkaz!
Původně jsem to měl v úmyslu a kdybys o to požádal slušně, tak bych tak i učinil. Vzhledem k tom, žes to ale předem zpochybnil, aniž bys něco viděl, tak to neudělám. A to je moje poslední vyjádření k problému. Uvědom si, že jsi proti mně cucák a já na takové jednání nejsem zvyklý ani zvědavý. Nebudu si diskusemi s Tebou kazit Vánoce.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Cucák možná jsem, ale pevný v kramflecích. Kdybys to udělal napoprvé bez vytáček, tak bych tě nemusel opakovaně vyzývat!! Vánoce si rozhodně také nehodlám kazit, jelikož jsi mi opravdu se svými tvrzeními ohledně fungování vag-tacha na hardware hex-canu opravdu k smíchu! (LOL)

A s ohledem na to, že se do mě navážíš (AGR) (offtopic) , tak cucák necucák, jsi pro mě lhář a klidně se do tebe navážet budu taky :x
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

ale no tak hoši (crazy)
picus jako Píčus
Eric_
Přispěvovatel

Příspěvek od Eric_ »

Musí reagovať, HanZ ty vieš aj normálne písať bez invektívov, len útočíš a toto forum je aby pomohlo ľuďom a nie len aby si napádal prispievateľov.

Máš šťastie byť adminom tak by som takýchto upozornil zo slušnosti a dával BAN.
100kurev
Sběrač informací

Příspěvek od 100kurev »

hanz seš prostě votrapa a votarapou zůstaneš. Kdybych byl admin, tak už si tu neškrtneš.
Lepší se zeptat než něco po....
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Na poslední dva dem***y snad ani nemá smysl reagovat.

Nicméně kdyby admin dělal svou práci, tak by mi již odpověděl na SZ, kterou jsem mu posílal před xx dny.

Všem, kromě vlezdoprd**kům musí být jasné, že pokud má někdo pravdu, admin nemá důvod ho BANovat.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

No koukám, že převratného důkazu se od mistra ORIGOŠe nedočkáme, takže zůstává i nadále v platnosti mé původní tvrzení.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

HanZ píše:No koukám, že převratného důkazu se od mistra ORIGOŠe nedočkáme, takže zůstává i nadále v platnosti mé původní tvrzení.
zato tady mame dost dukazu o tom, co ses ty chudacku zac

omlouvam se za toto vyrazivo, ktere jsem zatim nikdy na forech nepouzil a rozhodne nejsem zvykly se takto vyjadrovat, ale uz jsem si nemohl pomoci :)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“