Servo - problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Servo - problém
Zdravim. Mám seata cordobu 1.9 TDi ATD (r.v.03 6L2 poslední model). Vždy když auto stojí déle jak cca 6 dní, tak po nastartování se mi rozsvítí kontrolka na servo, to ale normálně funguje dál. Aby kontrolka zhasla, musím zhasnout motor, vyndat klíček a potom znovu nastartovat. Pokud auto stojí méně než těch cca 6 dnů rak je vše OK. Jen bych chtěl ještě podotknout, že tam je elektrohydraulické servo (jako třeba fabie). Co to může být?
pokles napajacieho napatia pod 9,5 v pri starte. system to zaznamena ako chybu lebo menic potrebuje na svoju cinnost asi tak 50A a pri 9,5 v uz to baterka nieje schopna korektne dodat. Ked druhy krat startnes tak je uz zregenerovana baterka a napatie az tolko nepoklesne a kontrolka zhasne. Systemy ktore patria do pas bezpecnosti sa takto spravaju.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
re
No, co se týká baterie tak je tam 74Ah. Ale už má něco za sebou. Jinak na VAG bych to rád dal, ale nikdo známý nablízku není a do servisu je to cca 1200 jenom za pozdravení.
Spíš si také myslím, že by to mohlo být tou baterií, protože to fakt dělá jen když stojím více dní. Jakmile jedu do 5 dnů tak je to OK. Pokud má někdo ještě nějaké typy nebo postřehy, sem s tím.

Re: re
kuaa to kde beru za precitanie pamati zavad 1200 Kacek ? to by som aj ja chcel.Ladis001 píše:No, co se týká baterie tak je tam 74Ah. Ale už má něco za sebou. Jinak na VAG bych to rád dal, ale nikdo známý nablízku není a do servisu je to cca 1200 jenom za pozdravení.Spíš si také myslím, že by to mohlo být tou baterií, protože to fakt dělá jen když stojím více dní. Jakmile jedu do 5 dnů tak je to OK. Pokud má někdo ještě nějaké typy nebo postřehy, sem s tím.

re
Co mám zkušenost, tak uz jsem stim jednou v servisu na diagnostice byl a jen za připojení a vyjetí protokolu závad to bylo 1200 Kč (cca 10 minut práce). Takže radši koupím o 1200 dražší baterii než to strkat jim
. Holt servis. Jinak včera jsem to zkoušel při startování měřit a opravdu tam bylo 9,1V a kontrolka se rozsvítila. Při druhém startování 10,2 a to už bylo OK.

Re: re
nesmie klesnut ani bodovo pod 9,5 v inac pise nizke napatie svorka 30.ladis0001 píše:Co mám zkušenost, tak uz jsem stim jednou v servisu na diagnostice byl a jen za připojení a vyjetí protokolu závad to bylo 1200 Kč (cca 10 minut práce). Takže radši koupím o 1200 dražší baterii než to strkat jim. Holt servis. Jinak včera jsem to zkoušel při startování měřit a opravdu tam bylo 9,1V a kontrolka se rozsvítila. Při druhém startování 10,2 a to už bylo OK.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro