Změna stavu km po vybití baterie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Změna stavu km po vybití baterie
Zdravím.
Mám takový divný problém. Baterku už mám slabší a po cca týdnu stání se vybije natolik, že nelze nastartovat.
To se stalo za mé nepřítomnosti někdy před vánoci mému otci.
Po návratu z cest jsem baterku dobil a jezdil, ale až teď jsem si všimnul, že se mi počítadlo kilometrů změnilo z původních cca 155 tkm na nějakých 828 tkm !
Otázka je co se vlastně stalo.
Já myslel, že stav je zapsán v eeprom paměti = nezávislá (více-méně) na napájení.
Mohl by mi to někdo objasnit?
Děkuji.
Audi A3 1.9TDi mr 2000
budíky VDO
Mám takový divný problém. Baterku už mám slabší a po cca týdnu stání se vybije natolik, že nelze nastartovat.
Po návratu z cest jsem baterku dobil a jezdil, ale až teď jsem si všimnul, že se mi počítadlo kilometrů změnilo z původních cca 155 tkm na nějakých 828 tkm !
Já myslel, že stav je zapsán v eeprom paměti = nezávislá (více-méně) na napájení.
Děkuji.
Audi A3 1.9TDi mr 2000
budíky VDO
Re: Změna stavu km po vybití baterie
v eeprom to je, ale je to stale prepisovatelne....takze sa to prepisalo....asi ste poskrkali ked sa pripajala nova bateria, alebo to spravilo pri startovani so slabou bateriouMexikan píše:Zdravím.
Děkuji.
Audi A3 1.9TDi mr 2000
budíky VDO
aj prirucka hovori, ze nikto nema sediet v aute ked sa zapaja bateria ak by strelili airbagy, je tazko popisat co sa deje ked sa zapaja bateria, aj vyrobca sa chrani...

Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Anebo pokud jsi to koupil z bazaru tak se obnovil skutečný počet najetých km 

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Je pravda že auto je po xy majitelích a dotáhnuté z Itálie, kdo ví co se s ním dělo tam.
Ale že by přes 800 tkm? Motor je v pohodě (leda by byl měněný).
Kdyby to byl skutečný stav, tak jsem akorát rád, protože to byl můj cíl nahodit skutečný stav km.
No, zkusím ještě z prdele odpojit-připojit baterku co to udělá.
Ale že by přes 800 tkm? Motor je v pohodě (leda by byl měněný).
Kdyby to byl skutečný stav, tak jsem akorát rád, protože to byl můj cíl nahodit skutečný stav km.
No, zkusím ještě z prdele odpojit-připojit baterku co to udělá.
i špatným stočením nejde dosáhnout tohohle
jako bernou minci ber první příspěvek...

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
len aby mu nestrelili bagy............codll píše:no kdyz to takhle vivadi tak to poradne rozdrazdi at to jiskri na batercepockej az neodjedes jinak je to divne ty km to by melo zustat
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
Kupena v maji 2003
dlhodoba spotreba 5.1
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
u VDO jsem tohle nikdy nevidel , na tohle trpel budik MM4 z passata b5 - tam se po prepisu musi ujet tak 100km a pak uz to po odpojeni baterie neskoci zpatkyborelli píše:Anebo pokud jsi to koupil z bazaru tak se obnovil skutečný počet najetých km
Drag Power
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ten stav je aj vo VAGu? 17- pristrojovkaMexikan píše:počítadlo kilometrů změnilo z původních cca 155 tkm na nějakých 828 tkm !
Audi A3 1.9TDi mr 2000
budíky VDO
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
-
- Aktivista
Zítra na to kouknu.urgi píše: ten stav je aj vo VAGu? 17- pristrojovka
Nijak mi ten údaj nevadí, ale spíš mě zajímalo proč se to stalo. Nikdy jsem o samovolné změně neslyšel.
-
- Aktivista