Ford Galaxy 85kw po výměně hlavy problém - vyřešeno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ford Galaxy 85kw po výměně hlavy problém - vyřešeno
Zdravím.mám tu jeden novoroční problém.kamarád má galaxy PD 85kw...má problém nastartovat.když už nastartuje (po delší době točení),tak jen na tři válce a za chvíli to chcípne uplně...byl na diagnostice a tam se jim vypsala chyba vstřikovače na prvním váci...jenže se mi pochlubil,že před tím měnil hlavu a mě napadlo,že tam něco po....vil...jde o to,co se tam dá podělat při té výměně...gumičky na vstřiky dával nový...pak taky kontroloval podávací čerpadlo v nádrži (už nevěděl co dělat)...zítra mu na to mrknu vagem já,ale je mi jasný,že to má spojitost s tou výměnou hlavy...k čemu tam mohlo dojít? synchronizaci vačka klika dělal (to překontroluji) díky za nápady
Naposledy upravil(a) OťasTDi dne 05 bře 2012, 20:24, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
gumičky dával nový,ale právě to mi vrtá v hlavě...když vyndám vstřik (a to i v případě že by je popsal,kde který byl) musí se pak nějak při montáži seřizovat??? tu synchronizaci omrknu,pokud to alespoň trochu bude možné (chcípá to) a na motoru co neběží to neudělám...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
pokud byly PD v poradí 1-2-3-4 a dáš je 2-3-4-1 je to jedno ale musí se seřídit!točíš motorem po směru koník co mačká PD jde dolů a mačká PD ve chvíly kdy je uplně dole a ty pořád točíš a koník stojí zastavíš a matku na koníku povolíš a inbus utahuješ dokad necítíš tvrdý odpor pak povolíš o 180 stupnů matku utáhneš!!! a ještě třikrat opakuješ!!!
-
Pasat TDI PD 96 kw
- Přispěvovatel
tlaku na tandemu bych se rozhodně nebál protože, to de na tři i když z jednoho poleje nafta jak z ................. nevím z čehogeo píše:také mohli poškodit gumičku vstřiku při montáži a není tlak na tandemu a proto nevrčí nebo jen chvilku koukni na olej jestli ho neni hodně na 3 vstriky to normalně vrčí.Záleží na co si ta jednotka vlastně stěžuje jestli na obvod vstřiku nebo na to že nepálí.Až to přečteš budeš určitě chytřejší.

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
není to mé auto,tak nevím,jestli bylo ko těsnění,nebo i prasklá hlava,ale to že ji měli dole vím určitě...před tím prý problém neměl...má ho až teď po tom zásahu,takže jsem si téměř jistý,že to má spojitost a jde mi právě o to,co se tam dá potentočkovat ...
zítra se na to jdu mrknout,tak budu chytřejší...a taky sem napíšu tu závadu,co vypisuje vag
To jo, ale muselo by to být dost hozené. Tak -+10° to už je o hubu.geo píše:je divny že nechce vrčet pokud je vtřik vadny tak normálně jede.Skusil bych mu pomoc sprejem at víš že na to mechanicky má a pak to jedině po nich přejít znovu nastavit vstiřk.Pokud by nesedela sinchronizaze tak by si na to asi jednotka stěžovala.
Jestli to chytne a zdechne, tak dochází nafta. Takže bych nejdřív mrknul, jestli je vše správně zapojené.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
tak mám tu nějaké výsledky.vypisuje to chybu 16686....dlouho točí,než chytne.pak když chytne jede na čtyři válce,v tu chvíli je diagnostika ok...stabilizace CF je -0,5 a množství paliva na vstřikách je vyrovnané,pak asi po minutě začne vynechávat 2 válec,řj se to snaží vyrovnat,proto tak rozhozené vstřiky viz obr...v tu chvíli je na druhém válci konstantně 3mgr....a cf se změní na 0,8 po přidávání a ubrání plynu se to ještě zhorší a pak to chcípne....mohlo by pomoct napružit kontakty na vstřikách? hlava byla dole a zabrušovala se...pd seřízeno u člověka co to dělá běžně,ókroužky na vstřikách vyměněny...jeden člen fóra doporučuje vyměnit elektrickou konzoli...