Prodám mobilní vozidlovou radiostanici President Johnson. Stanice byla používána výhradně pro záložní komunikaci jako základnová (+ na dlouhých cest jako vozidlovka s vozidlovou anténou, která je také na prodej, viz. další topic), tudíž není poškrábaná ani nijak poškozená. Při provozu na odladěných anténách jsem byl schopen za vhodných podmínek přijímat základny z různých zemí Evropy (běžně sousední státy, Holandsko, Švédsko, Finsko, atd., jednou v létě jsem zaslechl dokonce Rusko), z čehož usuzuji, že tato stanice je velmi citlivá. Stanice je zcela funkční a v pořádku, poskytnu na ni dvoutýdenní záruku na odzkoušení (nevztahuje se na poškození vlastní vinou). Součástí dodávky je redukční kabel na napájení (bez zdroje).
Při nákupu setu vysílačky i s mobilní anténou (viz. další topic) jsem ochoten slevit.
CENA: 1500,- (+pošta)
Pokud by se Vám cena zdála přemrštěná, napište, jsem ochoten se dohodnout, ale vzhledem k pořizovací ceně (4990,-) se mi už níže popravdě jít vůbec nechce, na mejly typu "1500 i s anténou" neodpovídám.
Specifikace převzaty ze serveru cbradio.cz (http://www.cbradio.cz/cb/presiden.php3#johnson):
Funkce: DOWN/UP, KARUSEL, CH 19, BAND, MODE, SQUELCH, RF-Gain, TONE, S-metr, LED displej.
President Johnson 40 FM/4 W
Počet kanálu: 40 FM
Frekvenční rozsah: 26,965-27,405 MHz
Napájení: 13,2 V ss
Spotřeba při: vysílání 1,3 A;příjmu 140 mA
Rozměry: 174-52-211 mm
Přijímač
Citlivost: 0,5 microV/20 dB S/N
Selektivita: 70 dB
Vysílač
Výstupní výkon: 4 W FM
Modulace: FM