CB radiostanice President Johnson (citlivá)

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
m.snapka
Sběrač informací
Odpovědi: 0

CB radiostanice President Johnson (citlivá)

Příspěvek od m.snapka »

Obrázek

Prodám mobilní vozidlovou radiostanici President Johnson. Stanice byla používána výhradně pro záložní komunikaci jako základnová (+ na dlouhých cest jako vozidlovka s vozidlovou anténou, která je také na prodej, viz. další topic), tudíž není poškrábaná ani nijak poškozená. Při provozu na odladěných anténách jsem byl schopen za vhodných podmínek přijímat základny z různých zemí Evropy (běžně sousední státy, Holandsko, Švédsko, Finsko, atd., jednou v létě jsem zaslechl dokonce Rusko), z čehož usuzuji, že tato stanice je velmi citlivá. Stanice je zcela funkční a v pořádku, poskytnu na ni dvoutýdenní záruku na odzkoušení (nevztahuje se na poškození vlastní vinou). Součástí dodávky je redukční kabel na napájení (bez zdroje).

Při nákupu setu vysílačky i s mobilní anténou (viz. další topic) jsem ochoten slevit.

CENA: 1500,- (+pošta)

Pokud by se Vám cena zdála přemrštěná, napište, jsem ochoten se dohodnout, ale vzhledem k pořizovací ceně (4990,-) se mi už níže popravdě jít vůbec nechce, na mejly typu "1500 i s anténou" neodpovídám.

Specifikace převzaty ze serveru cbradio.cz (http://www.cbradio.cz/cb/presiden.php3#johnson):

Funkce: DOWN/UP, KARUSEL, CH 19, BAND, MODE, SQUELCH, RF-Gain, TONE, S-metr, LED displej.

President Johnson 40 FM/4 W
Počet kanálu: 40 FM
Frekvenční rozsah: 26,965-27,405 MHz
Napájení: 13,2 V ss
Spotřeba při: vysílání 1,3 A;příjmu 140 mA
Rozměry: 174-52-211 mm

Přijímač
Citlivost: 0,5 microV/20 dB S/N
Selektivita: 70 dB

Vysílač
Výstupní výkon: 4 W FM
Modulace: FM
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Přes léto se rusáci motaj na všech kanálech běžně a nejni se možný toho zbavit! V autech máme ALLAMATKY dosah 3-10km
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
m.snapka
Sběrač informací

Příspěvek od m.snapka »

live69 píše:Přes léto se rusáci motaj na všech kanálech běžně a nejni se možný toho zbavit! V autech máme ALLAMATKY dosah 3-10km
Ve jmenovaných zemích můžou licencovaní uživatelé vysílat s úplně jinými výkony, tj pravda. Měl jsem ale možnost srovnat tuto stanici s další, President Harry, kde jsem tyto signály nebyl schopen slyšet, měl jsem je vedle sebe a jenom jsem prohodil kabel k anténě. Proto zdůrazňuji její citlivost. Co se allamatek týče, jsou taky na slušné úrovni, měl jsem tu čest, avšak nikoliv za stejných podmínek... Abych si taky trochu přihřál polívčičku, tak jen zdůrazním, že mi nešlo o to, propagovat dosah zařízení, ale kvalitu analýzy signálu.
m.snapka
Sběrač informací

Příspěvek od m.snapka »

No tak, lidi, jsem ochoten se domluvit, případně zboží podržet, pokud se domluvíme, co vy na to?
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

bych si jí i koupil mi to celkem v osobáku chybí infíčka atd, ale poslední dobou je to někdy vopruz to poslouchat co se tam děje, řeší atd .........
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
krejča
Aktivista

Příspěvek od krejča »

je to stanice srovnatelná s harry II.za tuhle cenu je to dost přehozený čoveče.je to celkem stará stanice...
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko :-)
Daily-T4 mulťák acv
m.snapka
Sběrač informací

Příspěvek od m.snapka »

krejča píše:je to stanice srovnatelná s harry II.za tuhle cenu je to dost přehozený čoveče.je to celkem stará stanice...
Mám nabídku za 1300...je to reálnější? Chtěl bych to ale raději prodat i s anténou jako set...
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

I s antenou za 1000,- by se to možná prodalo. ;)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
m.snapka
Sběrač informací

!!!PRODÁNO!!!

Příspěvek od m.snapka »

PRODÁNO, LOCK PLEASE
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“