KKL Vag-Com nepřipraven

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Sorrow
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

KKL Vag-Com nepřipraven

Příspěvek od Sorrow »

Zdravím,

nedokáže někdo poradit, dostal jsem

Kód: Vybrat vše

http://www.eshop-rychle.cz/diagnostika-cz/eshop/1-1-Autodiagnostika-VW-SKODA-AUDI/0/5/25-Diagnosticky-kabel-VAG1-Redukce-2x2
nainstaloval, nastavil, ale při snaze o spojení s autem (zkoušeno Passat B5 1.9TDi, Audi C4 2.5TDi R5, Audi B4 1.9TDi, Oct.1 1.9TDi) se nespojí a vyhodí něco ve smyslu, nepřipraven, zkontrolujte COM, zdali je připojen kabel a zapnuté zapalování, LEDka na kabelu se svítí.
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

dej ve vagu nastavení a vyber komunikační port, a vyzkoušej to. Potom by jsi musel ještě nastavit komunikační port na pc ten samej co na vagu. (LOL)
Sorrow
Přispěvovatel

Příspěvek od Sorrow »

To bylo první co jsem dělal .) Porty sedí, zkousšel jsem i jiné. Zkoušel jsem i komplet reinstal softu i ovladače a nic.
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

v tom je zakopanej pes :D pokud jsi to všechno zkoušel a nic tak může být třeba i po kabelu (LOL)
Sorrow
Přispěvovatel

Příspěvek od Sorrow »

to mě taky napadlo, ale jak často se stavá, že si něco objednáš a ono to nefunguje ... dřív jsem měl "made in china" a fungoval pul roku pak v něm zasmrdělo a bylo po něm, ale tady ten kabel "vidím" (resp. počítač ví, že je připojen USB) což jsem u chiny pak už neviděl
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

odkud jsi
chiquillo
Přispěvovatel

Příspěvek od chiquillo »

moc často se to jinak nestává. Máš nainstalovaný ovladače pro kabel? Zkus to připojit na jinym autě třeba jedničkocou octu :roll:
Sorrow
Přispěvovatel

Příspěvek od Sorrow »

poblíž Pardubic, ovladače mám (zkoušel jsem i jiný), odzkoušeno na 4 vozech viz první příspěvek

Edit: Zítra bych měl být chytřejší, řeším to s chalanem co "zprostředkovává" tyto kabely, tak dám vědět.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“