Ford Galaxy 85kw po výměně hlavy problém - vyřešeno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Pasat TDI PD 96 kw »

ještě ti řeknu jednu věc nikdy nevěř že by to někdo udělal na to se nedá spolehnout!!!! takhle jsem si taky kolikrát říkal že by to ten předemnou vyčistil a nevičistil sral na to ale to jen moje zkušenost!!!
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

tak egr zaslepený a je to naprosto stejný...jasný prostě vymontujeme vstřik,omrknem tu gumičku,dáme jiný vstřik a seřídíme...pak napíšu jak to dopadlo...na měření komprese nejsem vybavený,ale když nepomůže výměna vstřiku,tak na ní taky dojde...tu hlavu sundaval a nandaval,po výměně těsnění a zabroušení mechanik co se specializuje na pd,tak to snad seřídil,ale jasný - já nad ním s bičem nestál,tak nevím...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Toncek
Přispěvovatel

Příspěvek od Toncek »

zdechací klapka je normalně otevřená,jo?není seklá v poloze zavřená?:D,měl sem obdobný problem na passatu,mělo to malo vzduchu a kulhalo to,snahuu zdechnout to mělo,ale chybu vstřiku mě to nevypsalo žadnou
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel

i zkušenýmu se může stát že strhne gumičku!!! jme jen lidi!!!!!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No aby jsi zjistil, zda je jeden válec prázdný nepotřebuješ žádnou výbavu..Stačí na 5. kvalt zatočit zvedlým kolem a počítat do 4. Rozdíl, který je kritický, poznáš.
nepropadat panice...
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

jasný může být ko gumička...zdechací klapka to nebude,protože po té době když to pak chytne tak minutku běží normálně a to by se zavřenou klapkou neběžel...je to tutově něco kolem toho vstřiku....gumička,seřízení,přidřený vstřik - si myslím já
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel

já si taky myslím že přidřená tryska na PD nebo ta gumička!!až bude venku ještě koukni jestli tam nejni nák brutálně vymlácená hlava!!!
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

hulí bíle........to muže bejt i voda po minutě se motor ohřeje a prasklina zvětší ale zase by to mělo chytat normálně

anebo ještě čuchni k naftě jestli nesmrdí po benzínu řešil jsem podobné příznaky špatný starty po cca 4 min auto chcíplo a nakonec v nádrži benzín místo nafty (noteeth)
603917329
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

tak situace byla taková,že se vytáhnul vstřik z druhého válce a měl drblou gumičku nahoře...přetěsnilo se to a za týden se situace opakovala,jenže na čtvrtém válci,takže vstřik ven a byla zmáčklá ta spodní gumička...takže po té výměně hlavy vadná montáž vstřiků...jsem zvědavý,jestli už bude pokoj,nebo se projeví první a nebo třetí válec...ale hlavně že vím,kde je problém....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“