mírným poklepem docílíme žádaného výsledku !!!!!!!!!!!!!! Prostě tomu nařež zezhora dlouhým sekáčem a ona matka povolí, je to vyzkoušený ..........raduzzz píše:Pánové tak sem zjistil že to utíká přes svody, sou asi prdlý. Mám všecko sdělaný, ale zasekl jsem se na poslední věci - na třěch matkách co drží výfuk k turbu. Polívál sem to brzdovkou a nic, nevám jestl ije to 12 nebo 13mm, 12 sem tam musel narazit, 13 má vůli. Nedám tam ořech jedině malej a pak to stejně nejde otočit. Tak tam dávám prstýnek ale ne a ne prdnout. Polil sem to znova brzdovkou a nechám to do dalšího dne, snad se to umoudří
ASV syčí, nejede na plnej výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
počkej jak to myslíš? Svody sou součást turba.Zdeněk M píše:Tak to sundej i se svodama a rozdelej venku ne?raduzzz píše:Pánové tak sem zjistil že to utíká přes svody, sou asi prdlý. Mám všecko sdělaný, ale zasekl jsem se na poslední věci - na třěch matkách co drží výfuk k turbu. Polívál sem to brzdovkou a nic, nevám jestl ije to 12 nebo 13mm, 12 sem tam musel narazit, 13 má vůli. Nedám tam ořech jedině malej a pak to stejně nejde otočit. Tak tam dávám prstýnek ale ne a ne prdnout. Polil sem to znova brzdovkou a nechám to do dalšího dne, snad se to umoudří
doma jen koncern
live69 píše:mírným poklepem docílíme žádaného výsledku !!!!!!!!!!!!!! Prostě tomu nařež zezhora dlouhým sekáčem a ona matka povolí, je to vyzkoušený ..........raduzzz píše:Pánové tak sem zjistil že to utíká přes svody, sou asi prdlý. Mám všecko sdělaný, ale zasekl jsem se na poslední věci - na třěch matkách co drží výfuk k turbu. Polívál sem to brzdovkou a nic, nevám jestl ije to 12 nebo 13mm, 12 sem tam musel narazit, 13 má vůli. Nedám tam ořech jedině malej a pak to stejně nejde otočit. Tak tam dávám prstýnek ale ne a ne prdnout. Polil sem to znova brzdovkou a nechám to do dalšího dne, snad se to umoudří
doma jen koncern
Nak sem si to nedočet celý, myslel sem že stojís na třeh matkah na turbu, co držej turbo ke svodum. Mas ASV tak tam je turbo se svodama. Seknout majzlem a nak pude. Pak jedine autogen, nebo navařovat, pokud mas čím.raduzzz píše:počkej jak to myslíš? Svody sou součást turba.Zdeněk M píše:Tak to sundej i se svodama a rozdelej venku ne?raduzzz píše:Pánové tak sem zjistil že to utíká přes svody, sou asi prdlý. Mám všecko sdělaný, ale zasekl jsem se na poslední věci - na třěch matkách co drží výfuk k turbu. Polívál sem to brzdovkou a nic, nevám jestl ije to 12 nebo 13mm, 12 sem tam musel narazit, 13 má vůli. Nedám tam ořech jedině malej a pak to stejně nejde otočit. Tak tam dávám prstýnek ale ne a ne prdnout. Polil sem to znova brzdovkou a nechám to do dalšího dne, snad se to umoudří
tak turbo sem včera sundal. Ty matky k vlnovcu byly tak orezlý, že 13 se protáčela a 12 tam nešla, tak se tam musela narazit, bzdovka tomu pomohla, tak se to podařilo. Zjistil jsem že těsnění mezi turbem a výfukem bylo černý, takže tama to stopro utíkalo a dále že je zatuhlá regulace. Tak sem sundal pět šroubů na turbu a těď to za boha nemožu oddělit, Nahřívali sme to, WDčko, lehce poboucháváme a nic. Potřel sem to brzdovkou a zítra dopoledne to zkusím na novo, mám strach do teho dát větší bombu ať ten hliník neprdne. Nemá na to někdo nějakej fígl? nebo prostě jen výdrž? 
doma jen koncern
Bouchá se do litiny-výfukové části! (a to velmi)raduzzz píše:tak turbo sem včera sundal. Ty matky k vlnovcu byly tak orezlý, že 13 se protáčela a 12 tam nešla, tak se tam musela narazit, bzdovka tomu pomohla, tak se to podařilo. Zjistil jsem že těsnění mezi turbem a výfukem bylo černý, takže tama to stopro utíkalo a dále že je zatuhlá regulace. Tak sem sundal pět šroubů na turbu a těď to za boha nemožu oddělit, Nahřívali sme to, WDčko, lehce poboucháváme a nic. Potřel sem to brzdovkou a zítra dopoledne to zkusím na novo, mám strach do teho dát větší bombu ať ten hliník neprdne. Nemá na to někdo nějakej fígl? nebo prostě jen výdrž?
Tak to je divný že ted je to volný když za ni tahaš, do stran sou volný všechny. Když to turbo půlíš tak se ta hřidel musí pořat otáčet. když to nejde, tak se to kříží. nastroj klasický domlouvatka, nahřivat a poklepávat.raduzzz píše:nedrnčelo o nic, jenže víš co? Prostě ve čtvrtek sem to vytáhl, vrtula bez vůle, dnes než sem se začal snažit to rozpůlit prostě se tam nevrtěla a pak po pár pobouchání na nu šáhnu a vrtí se...no snad je to tím, že se to malinkej kousek oddělilo a při montáži to bude OK, díky
- jardas cuprak
- Přispěvovatel