to mu udela, ale jakej

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je treba si uvedomit, ze zde se jedna o prvni kus, takze cena obsahuje vsechna mereni, navrh atd. Nasledne je to mozne svihat jako Bata cvicky. Takze pokud do toho nekdo nerve ten cas, penize, vuli, ochotu a odhodlani, tak ma moznost si prijit na zajimave penize.honzas1 píše:Za ten obyčejný setrvák 40-50 tis? se asi posral v kině ne? na to by mu udělal program i učeň ani ne do půl hodiny
Držím palce at se to nekroutíCATDAVID píše:Pokud to někdo bude dělat na kšeft za 5 tis,tak na tom moc nevydělá,matroš stojí ranec a u toho soustruhu taky někdo musí stát,na CNC by to šlo rychleji,ale tam je hodinovka za jiný peníze.Mám to z pořádnýho matrošu a nemusím mít strach,že to něco udělá,dosedací plocha na kliku se bude brousit,aby to bylo top!Věnec koupit nejde a když jsem řekl kamošovi,že mám zájemce na 3ks,tak mi řekl,že za 5tis se na to muže vys...
Můj názor je,že když to bude někdo dělat na kšeft,tak se na tom bude snažit jen vydělat na úkor kvality,jinak to za tyhle peníze nemá moc cenu.
Tak bych měl asi pomalu začít shánět..občas jde z těžka zařadit 1. a 2. stupen...ne přes zuby, ale s odporem...asi už setrvák šmajdá a lehce unáší spojka nebo nevím..každopádně dunění od 1900 do 2 300-400 otáček říká že už asi má svoje za sebouu..CATDAVID píše:Kup fungl novej set sachs tady bazaru za 10 tis a máš pokoj,jednohmota není pro komfortní ježdění.wimpator píše:nejsem odbornik a stale vaham jestli dat do Sharan II 6q. jednohmotu a nebo dvouhmotu, zadny navyseni vykonu neplanuju...hrozim se zvuků a vibrací...najmis píše:A v čem je její slabost..Lamela nebo přítlačák...?Mě by zajímalo jestli na tu sadu Valeo lze dát přítlačák Sachs z orig. dvouhmoty.
ale k dotazu moje odpoved lajka, jednohmota ma odpruzenou lamelu, kdezto u dvouhmoty pruzi setrvak...bylo by to asi moc natvrdo